-„CIA Homeland Security a lansat cea mai mare operațiune electorală în urmă cu 6 ore.
-Peste 500 de unități de elită s-au mutat în toate depozitele de numărare a buletinelor de vot la nivel național pentru a sta de pază asupra tuturor buletinelor de vot tipărite.
-Au fost TOATE tipărite cu filigrane QFS-BLOCKCHAIN ​​(cod incasabil).
-Până în prezent, 14 milioane de buletine de vot au fost introduse printr-un scaner laser în 5 state diferite și 78% au eșuat [FĂRĂ filigrane] și 100% din aceste buletine de vot au avut toate Biden pe ele.
❗-Aceasta este strălucirea lui Donald Trump și a echipei sale. Au plasat un „filigran invizibil” pe buletinele de vot și nu au spus nimănui.
– Acum, Garda Națională intră cu echipament „infraroșu” și poate citi cu ușurință ce buletine de vot sunt reale și care sunt false și fac o recenzare.
-WATERMARK pe buletinele electorale oficiale !! Buletinele de vot originale sunt, de asemenea, înregistrate pe un „blockchain QFS” pentru a preveni frauda.
12 state au fost „vizate!”
Garda Națională a fost dislocată în 12 state: Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois și Kentucky și acum numără buletinele de vot oficiale !!!!
-DEMS a căzut chiar în capcana acestei operațiuni sting și TRUMP are totul !!
-Această FRAUDĂ va fi expusă pentru ca lumea întreagă să o vadă!
-Se pare că dl Trump va fi reales în ianuarie până la urmă și adevărul iese la iveală!
❗ Lumina este ÎNTOTDEAUNA mai puternică decât întunericul!”
.
-preluat :
Maria Magdalena Popescu
.