Pelerinii – ortodocșii noștri – se minunează !

Binecredincioșii se bucură, căci Hristos a înviat!

Iar Arhiepiscopia Sibiului are din noaptea de Înviere un mărturisitor cu bun nume, căci Evghenie înseamnă ”cel de bun neam, cu bun nume.”

Să îi fim alături părintelui Evghenie (om cu sufletul curat, cu inima caldă, rugătoare și cu o familie frumoasă), căci Hristos lucrează prin el!

Biruința este a ortodocșilor. Vai vouă, ecumeniștilor care răstigniți din nou pe Hristos și nu răspundeți iubirii Lui!

Cineva ne-a trimis din Italia, pe mail:

Când lumina Paștilor intră în casa sufletelor noastre e semn că urcușul nostru pe muntele Învierii la întâlnirea cu Domnul a început.

Am stat retrași în Ghetsimani și n-am avut curaj să-L apărăm, iar în vacarmul prinderii Lui am oscilat între sărutul lui Iuda și sabia lui Petru, dar n-am făcut nimic. Cu o privire însă, Domnul ne-a iertat.
Să ne bucurăm că ne-a făcut loc în ceata ucenicilor Săi prin simpla întrebare: “Mă iubești tu pe Mine?”
De doua mii de ani El așteaptă un simplu: “Da, Doamne, Te iubesc!”
Multa sănătate și bucurie în inima și casa frățiilor voastre azi, în Sfânta Zi de Paști, când tot Domnul este Cel Care răspunde: “Da, Omule, te iubesc!”
Din partea Asociației ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou” multe mulțumiri și recunoștință pentru tot sprijinul acordat, precum și pentru echipa pe care am făcut-o cu dvs în mărturisirea adevărului, iar din partea mea o umilă binecuvântare, plină de dragoste!
pr. Ciprian Staicu, alături de
familia mică de acasă (Ioana și Maria)
și de cea mare a ortodocșilor de pretutindeni
_____________________