Încep acest articol prin a-mi declara dezgustul total față de tot ce se întâmplă în această țară, atât din punct de vedere social, dar mai ales din cel politic.

Dragii mei, toate acțiunile politice din ultimele zile, au fost aranjate și luate de comun acord, nu în interiorul PSD-ului, așa cum sugerează analiștii de pe la televiziunile aservite diferitelor grupuri de interese, ci la un nivel mult mai înalt și anume de șefii (păpușarii) conducătorilor PSD, axa Tel Aviv și ai susținătorilor intereselor de pe axa Washington – Brusselle, aici principalul reprezentant al susținătorilor fiind președintele Iohannis.

Ultimele rețineri în acest sens, mi s-au rispit în această seară (17 ian), când președintele României a acceptat fără să cărtească noul prim-ministru al țării în persoana doamnei Viorica Dăncilă.

Dar de ce a fost schimbat domnul Tudose, pentru că nu au fost date nici un fel de explicații? Omul, în ultimele șase luni nu a excelat, dar nici nu a făcut greșeli din punct de vedere profesional, disputa cu ministrul de interne doamna Carmen Dan, find doar un pretext, toată lumea știa că această doamnă ministru nu are nici o treabă cu această poziție. Vă spun eu acum de ce, pentru că premierul nu vroia să fie implicat în jocul celor doua tabere, așa că s-a dat mâna liniștit și fiecare cu treaba lui.

Dar sa revenim la doamna Viorica Dăncilă si ce o recomandă pe această doamnă să fie prim-ministru. Calitățile enumerate de domnul Dragnea, cum că ar fi o persoană respectată și de încredere pentru PSD, e mult prea puțin pentru a o pune ca prim-manager al acestei țări. Dânsa, săraca, nu a condus în viața ei vreo companie, nu are vreo inteligență ieșită din comun, ba mai mult decât atât, chiar nu prea o duce capul, ca să nu ne ascundem după deget, cât despre faptul de a avea vreo înaltă ținută morală, calitate esențială în acest rol, nici nu se pune problema. Așa că dragii mei, nu există nici un motiv la prima vedere, dar surprinzător este acceptată de toate părțile implicate. De ce? Pentru că este omul de lagătură între aceste grupări, doamna în speță, făcând parte din grupul progresiștilor din cadrul Parlamentului European, adică grupului condus de Soroș-Clinton, la asta adăugându-se și faptul că este și soția unui om foarte important al companiei OMV.

Astfel dragi cititori, toată lumea e mulțumită, gangsterii interni scapă de justiție, iar păpușarii pot vandaliza pe mai departe  această țară și își pot continua experimentul lor de implementare a Noii Ordini Mondiale în România, obiectiv care se vrea treptat implementat la nivel global.

Poate vi se pare ciudat că o țară mică precum România să fie un teren experimental atât de important, dar nu e deloc surprinzător. Acest lucru trebuia început de undeva, iar românii sunt cei mai adormiți dintre toti cetățenii acestei planete din punct de vedere al înțelegerii planului satanic la care lucrează acești păpușari, de asemenea suntem un popor foarte ușor maipulabil, dezbinat și supus când vine vorba de străini.

Așteptați-vă de acum înainte să fie promovate tot mai insistent următoarele aspecte: importanța acceptării imigranților, acceptarea relațiilor persoanelor de același sex, aici ca o paranteză, ați văzut că referendumul pentru modificarea constiuției privind familia a fost dat uitării, a hoției la nivel de administații, înstrăinării pe mai departe a resurselor și terenurilor țării, cu alte cuvinte a distrugerii României și cedării suveranității totale către clica mondială în vedrea implementării Noii Ordini Mondiale.

Numai Dumnezeu și Măicuța Sfântă ne mai pot salva, dar având în vedere toate „calitățile” expuse mai sus ale românilor din ziua de azi, mă îndoiesc că se vor îndura de noi.

 

_____________

Sursa – https://vremuritulburi.com/2018/01/17/adevaratele-cauze-ale-schimbarii-premierului-mihai-tudose-si-experminentul-noua-ordine-mondiala-la-care-se-vrea-supusa-romania/