❗❗❗Testul PCR❗❗❗

.
TESTAȚI, TESTAȚI, TESTAȚI !
Adevăratul scop al testelor PCR, al recoltării probelor naso-faringiene
.
NU TREBUIE SĂ NE CREDEȚI!!! aveți informația tradusă… Aveți un link… Aveți internet, deci puteți căuta informații și pe cont propriu…
INFORMAȚI-VĂ  până să comentați ❗❗❗ ESTE GRATIS ❗❗❗
Nu vă mai lăsați testați, dacă v-ați propus o viață mai lungă de 2021.
.
Testul are cu totul alt scop, decât cel pe care îl credeți voi, sau mai bine spus, cel pe care vi-l spun ei.
.
Introducerea bețișorului foarte adânc în căile nazale, provoacă o leziune a barierei hemato-encefalice în adâncul craniului. De aceea testarea și doare atât de îngrozitor…
.
Testarea atât de adânc efectuată are ca și scop leziunea acestei bariere hemato-encefalice, creând astfel o poartă de intrare directă spre creier pentru orice infecție, cu predilecție cele auto-provocate de purtarea măștii care intoxică cu CO2 și bacteriile care se vor aduna în masca ta, care va inflama creierul.
.
.
BARIERA hemato-encefalică este o porțiune de grosimea unui strat celular, ca o graniță, care ferește creierul de toxine și neurotoxinele din vaccinuri, îl ferește de metale grele, bacterii, pesticide, și alte toxine care nu au ce căuta în creierul uman, atâta timp cât această barieră nu a fost afectată, găurită sau străpunsă.
.
………
.
Trageți singuri concluziile, de ce sunt în stare cei care au “grijă” de sănătatea noastră, ca să crească cât mai mult numărul de morți de “orice”.
.
Deci nici măcar testul nu mai este necesar să fie infestat, el va provoca leziunea și de acolo pericolul…..
.
~~~~~~~~
.
Detalii aici :
.
_______________
Sursa :
.
.
.
.
.
.