Cu ajutorul lui Dumnezeu am terminat de tradus din limba greacă și de corectat această lucrare monumentală și de mulți așteptată.

Acestea sunt coperțile, iar interiorul cuprinde 10 pagini introductive (cu cuprins și abrevieri), apoi 360 de pagini numerotate, cu textul propriu-zis și o bibliografie bogată. Formatul cărții va fi A5.

În vederea tipăririi la T.O.M. (Tiparnița Ortodoxă Misionară a Asociației noastre) am făcut deja rost de hârtia necesară (digitală, 80g) și de folia digitală pentru laminarea coperților cărții.

Avem nevoie de sprijin pentru achiziționarea tonner-ului negru și color.

În toate activitățile misionare de până acum ne-ați fost alături și vă mulțumim din toată inima. Domnul să vă răsplătească dragostea! Nădăjduim că nu v-am dezamăgit. Acum apelăm la bunăvoința dvs, a celor care doriți și puteți să ne mai sprijiniți în aceste vremuri tulburi. Nu vom rămâne datori! Pentru detalii despre conturile Asociației, vă rugăm să accesați pagina:

Cei care vor dona sunt rugați să specifice la detaliile tranzacției: „Pentru TOM” și să mă anunțe apoi prin email la adresa ciprioan@yahoo.com sau prin mesaj la nr. 0740788876.

Lansarea cărții se va face, cu ajutorul Domnului, duminică, 6 septembrie 2020. În funcție de cum ne descurcăm cu materialele necesare va fi stabilit și un preț final.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

pr. Ciprian Staicu

__________________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2020/08/26/apel-editorial/

 

Să ne fie de folos duhovnicesc!