Mesajul nutriționistului Dumitru Bălan, militant al alegerii și libertații în ceea ce privește vaccinarea

.

D-lor politicieni,

.
Cunoaștem intenția dumneavoastră de a trece rapid Legea obligativității vaccinării în următoarele zile, cu toate că ne aflăm cu toții în starea de urgență, dar nu înțeleg deloc această grabă de a vaccina cu forța atât copiii, cât și adulții României, în așa fel încât să nu scape nimeni.

Ați stabilit planul de atac împreună cu Bill Gates, de vă doriți atât de tare să le faceți planul elitelor mondiale sau este și altceva la mijloc? 💲

Ne-ați interzis să mai participăm la proteste, ne-ați băgat cu forța în case, ne-ați îmbolnăvit de inimă mamele, tații și bunicii, ne-ați ras pădurile, ne-ați umplut de antenele 5G, iar acum vreți să ne exterminați pe noi și pe copiii noștri?
Ei bine, nu veți reuși! 😡

Zilele trecute, dl Raed Arafat ne amenința că nu ne vom mai întoarce la vechea viață până când nu ne vom vaccina împotriva Covidului 19.

Serios? Păi, în acest caz vă spun că nici mort nu mă voi vaccina împotriva Covidului, așa că lăsați coerciția, fiindcă eu nu sunt o vită din fermă pentru a nu înțelege ceea ce este mai bine pentru mine.

Cine sunteți dumneavoastră să mă obligați a mă vaccina de toți microbii de pe Pământ?

Atât timp cât am discernământ, eu pot să decid pentru mine, ba mai mult decât atât, Legea fundamentală a țării îmi garantează libertatea alegerii, ca atare orice om are dreptul de a dispune de el însuși, conform convingerilor personale.

Adevărul este că elitele v-au luat mințile, impunându-vă agenda machiavelică, iar acum stăm închiși în casă pentru că vă doriți ca noi să nu ne putem imuniza în mod natural în vederea producerii anticorpilor împotriva Covidului 19, cu toate că s-a demonstrat că această infecție virală nu este nici pe departe atât de letală, apropiindu-se de rata deceselor unei simple gripe.

Da, această pandemie nu a lăsat deloc în spate milioanele de morți, așa cum s-au anunțat inițial de către „specialiștii” OMS-ului, iar studiile efectuate arată clar că rata deceselor Covid 19 este cuprinsă în acest moment între 0.01% și 0.05%.

Pentru acest procent, Bill Gates, dr. Fauci, democrații din SUA și gașca lor de globaliști au distrus viețile câtorva miliarde de oameni, lăsând în spate un adevărat dezastru.

Dar în curând vor începe anchetele și în cazul lor și vor da socoteală pentru ceea ce au făcut, planificând de acum câțiva ani această lovitură cu Covidul. Iar acum ei sunt disperați că locuitorii din toate colțurile lumii au început să iasă în stradă pentru a-și câștiga dreptul la o viață normală.

Dar nu, nu avem acest drept, doar pentru că voi vă credeți stăpânii noștri și atunci scopul vostru este să ne injectați cu forța.
Numai că eu m-am prins de șmecheria voastră, ca atare vă anunț în mod oficial că NU voi sta acasă în ziua votului Legii obligativității vaccinării. Așa cum miile de oameni din Israel au protestat pașnic pentru cauza lor, respectând distanța socială și celelalte reguli, așa voi face și eu. ⚠️

Iar dacă voi nu respectați prevederile Ordonanței militare și vreți să calcați în picioare drepturile milioanelor de români care își doresc să decidă pentru ei înșiși, atunci nu văd de ce ar trebui să ascult eu de voi.

De veți vota Legea obligativității vaccinării, încălcând Constituția și tratele internaționale la care România a aderat, veți fi acuzați de crimă împotriva umanității și în acest caz voi merge în toate tribunalele ca să îmi câștig ultimul drept care mi-a mai rămas.

Ei bine, acesta nu se negociază cu nimeni, ca atare nu îl puteți supune niciunui vot și vă îndemn pe toți să luați o pauză cu Legea coerciției, fiindcă nu veți găsi în Bugetul țării cel puțin 1 miliard de Euro în fiecare an pentru a ne vaccina cu forța pe toți. Nu uitați că proiectul de Lege al vaccinării obligatorii a fost respins în Comisia de Buget-Finanțe în Parlament, tocmai pentru că nu este fezabil din punct de vedere economic.

Concentrați-vă pe ceea ce aveți de făcut, fiindcă se anunță o criză mai mare decât cea din anul 2008, ca atare riscați să ne scoateți pe toți în stradă dacă începem să avem portofelele goale din cauza măsurilor haotice pe care le-ați luat în timpul pandemiei.

Dacă înainte ne împrumutam de la străini ca nebunii când totul mergea pe rupte, vă dați seama în ce mare rahat suntem acum cu toții.
Da, nu mai sunt bani pentru nicio nevoie socială și în acest moment nu se justifică adoptarea Legii vaccinării, fiindcă ne veți omorî cu zile.

D-le Ciolacu, domnilor deputați, gândiți-vă bine la ceea ce veți face, fiindcă noi nu vom sta cu mâinile în sân și vom lupta așa cum nu am făcut-o niciodată până acum, fiindcă această Lege pe care vreți să o votați reprezintă un atac direct la integritatea corporală a familiilor noastre.

Ne veți avea pe conștiință dacă veți face o asemenea nelegiuire, așa că terminați cu această nebunie mai repede, ca să ne bucurăm și noi că în curând vom fi liberi.

Dragi români, voi știți ce urmează dacă va trece această Lege și vă informez că nu veti mai putea circula sau lucra în situația în care nu vă veți vaccina împotriva Covidului 19.

În Legea actuală se stipulează foarte clar că toată populația României se va vaccina dacă Guvernul sau OMS-ul declară starea de epidemie sau de pandemie pe teritoriul nostru.

Și ați văzut cât de ușor este să declari o pandemie în aceste vremuri, nu-i așa?
Vom avea câteo epidemie în fiecare an, asta se va întâmpla, ca atare avem datoria morală de a începe comunicarea cu deputații noștri pe toate căile, în așa fel încât să înțeleagă mai bine care este scopul acestei Legi.

Avem câteva zile la dispoziție, așa că trebuie să le folosim așa cum trebuie, fiind convins că nu toți deputații au încheiat pactul cu Diavolul.

Concluzionând, vaccinarea NU este o obligație, ci o alegere, așa că fiecare este liber să aleagă pentru el.

Iar noi vom lupta pentru această libertate! 🇷🇴

.

nutriționist Dumitru Bălan