Primele efecte majore cauzate de om asupra câmpului electromagnetic al planetei au avut loc în 1918. Atunci au fost instalate în lume numeroase antene radio. Puterea electromagnetică a unor antene a fost dovedită de Nikola Tesla în portul Philadelphia: un vas a fost făcut invizibil, căci lumina ce se reflecta de la el era captată (captivă) într-un câmp electromagnetic foarte puternic, stabilizat de inventatorul sârb cu ajutorul unor antene.

Aceste câmpuri au capacitatea de a interfera cu microelectricitatea din celulele umane, spun câţiva savanţi de azi. Aşa se produce ceea ce un alt savant, Rudolf Steiner, în 1918, a numit „otrăvirea celulelor”.

În alte vremuri, otrăvirea celulelor a fost produsă, de pildă, prin stări colective de frică, aşa cum a fost panica de dinainte de sosirea hunilor, spunea Rudolf Steiner. Atunci, pe cale psihofiziologică, organismul omenesc şi-a tulburat echilibrul microelectric şi şi-a „otrăvit” celulele.

Celulele însele recunosc tulburarea şi caută să elimine ceea ce a cauzat-o. Are loc un fel de secreţie (excreţie) a surplusului de microelectricitate. În acest proces, celulele „otrăvite” elimină bucăţi din lanţurile lor de ADN (ARN) şi o cantitate de proteine.

Rudolf Steiner nu avea cum să folosească acest limbaj. El a numit excreţiile, simplu, toxine, dar a precizat că aceste toxine eliminate din viul corporal sunt ele însele fragmente microbiologice fără viaţă reală. Frica de huni a determinat excreţiile celulare care s-au răspândit prin aer şi au cauzat lepra.

Procesul de „otrăvire” cauzat de antenele radio instalate în 1918 a fost urmat de excreţia fragmentelor microbiologice care au cauzat gripa spaniolă, spun unii virusologi. Ei au urmărit paşii progreselor omeneşti în domeniul influenţării câmpului electromagnetic al planetei şi la fiecare pas nou au constatat apariţia unei noi gripe. Se ştie, azi, că antenele G5 au fost instalate mai întâi la Wuhan. Aceşti virusologi disidenţi afirmă că laboratoarele virusologice de la Wuhan aveau drept principală sarcină să cerceteze efectele microbiologice din câmpul electromagnetic al acelor antene.

Afirmaţiile din întrebările următoare sunt pur speculative. Să fie plauzibil oare faptul că fragmentele microbiologice eliminate de organismele aflate în acele câmpuri electromagnetice nu au fost create în laboratorul de inginerie genetică, ci în „laboratorul” G5, care nu avea cum să fie securizat? Să fie plauzibil, pe de altă parte, faptul că, previzibil fiind efectul virusologic al „laboratorului” G5, la nivelul cel mai înalt al conducerii omenirii actuale a fost asumat riscul unei pandemii? Să fie plauzibil oare ca acest risc să fi fost asumat împreună cu câteva scenarii de testare a comportamentului omenirii şi că el, riscul, ar fi fost exagerat tocmai pentru buna derulare a testelor?

Nu avem un tablou complet al eventualelor beneficii ale reţelelor G5, dar ne-am putea imagina că ele ar fi putut fi considerate mai mari decât pagubele? Iar testarea psihosocială a omenirii, de asemenea, mai profitabilă decât previzibilele sale neajunsuri?

Ce ştim însă cu maximă certitudine? Există o centură (Van Allen e numită) la marginea de sus a atmosferei Pământului. Rolul ei natural este acela de a integra radiaţia cosmică ce vine dinspre noi şi de a o face benefică vieţii de pe planeta noastră. Acum, acolo, în zona acelei centuri, instalăm mii de sateliţi cu o mare putere electromagnetică, puterea G5 adică. Efectul previzibil? Încălzirea globală. Am fost pregătiţi pentru acest efect printr-o diversiune despre „răutatea” combustibililor fosili. Adică ceva de felul următor: voi faceţi răul pe care, iată, chiar noi ne pregătim să-l facem.

_________________

Sursa – https://www.cotidianul.ro/campul-electromagnetic-al-pamantului-si-virusurile/?fbclid=IwAR22im925fbOsKPA9IlaXRoDekX0Pi5Q5hX3d2LabCwEKNydChPISFwUXw4