Select Page

Casa Albă va cere operatorilor de SMS să monitorizeze „dezinformarea” despre vaccinuri în mesajele private. CDC, Fundația Rockefeller și Pfizer se numără printre sponsorii inițiativei

Casa Albă va cere operatorilor de SMS să monitorizeze „dezinformarea” despre vaccinuri în mesajele private. CDC, Fundația Rockefeller și Pfizer se numără printre sponsorii inițiativei
foto: Politico
Administrația Biden și grupurile aliate, inclusiv Comitetul Național Democrat, plănuiesc să angajeze operatori SMS pentru a risipi dezinformările despre vaccinuri trimise prin intermediul rețelelor de socializare și al mesajelor text, potrivit unui raport publicat astăzi în Politico de corespondenții Casei Albe, Natasha Korecki și Eugene Daniels, potrivit The Defender.
.
Inițiativa face parte din încercarea administrației de a vaccina mai multe persoane pentru anticovid, după ce nu a reușit să își atingă obiectivul ca 70% dintre adulții americani să primească cel puțin o doză de vaccin până la 4 iulie.
.
„Ne-am angajat cu fermitate să menținem politica în afara efortului de a vaccina fiecare american, astfel încât să putem salva vieți și să ajutăm economia noastră să își continue redresarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kevin Munoz, potrivit Politico.
.
„Atunci când vedem eforturi deliberate de a răspândi dezinformări, considerăm acest lucru ca fiind un impediment pentru sănătatea publică a țării și nu ne vom sfii să semnalăm acest lucru.”
.
Politico nu a definit în mod clar ce a înțeles administrația prin „monitorizarea” mesajelor inclusiv dacă mesajele vor fi marcate sau dacă vor fi împiedicate să fie livrate.
.
De asemenea, publicația media nu a clarificat modul în care administrația sau platformele de socializare ar determina ce anume constituie „dezinformare”.
.
Senatorul Josh Hawley (R-Mo.), un avocat constituționalist, a scris pe Twitter următoarele:
.
„Nu este prima dată când Casa Albă și-a semnalat intenția de a colabora cu platformele de socializare pentru a monitoriza sau a suprima informațiile despre care crede că vor descuraja oamenii să se vaccineze”.
.
După cum a relatat The Defender în februarie, Casa Albă a cerut giganților Big Tech Facebook, Twitter și Google al Alphabet Inc. să „reprime discuțiile care se abat de la informațiile distribuite oficial despre COVID-19”, potrivit New York Post și altor rapoarte de presă.
.
„Marea interpretare eronată pe care Fox News sau oricine altcineva o spune este că, în esență, imaginează o grămadă de lucrători federali care bat la ușa ta, spunându-ți că trebuie să faci ceva ce nu vrei să faci”, a spus Fauci.
.
„Nu este absolut deloc așa, sunt mesageri de încredere care fac parte din comunitate care fac acest lucru – nu funcționari guvernamentali”, a adăugat el. „Așa că acolo cred că este o deconectare”.
.
Săptămâna trecută, guvernatorul Carolinei de Sud, Henry McMaster, într-o scrisoare adresată Consiliului de Sănătate și Control al Mediului din Carolina de Sud, a scris: „A atrage, a constrânge, a intimida, a impune sau a face presiuni asupra cuiva pentru a se vaccina este o politică proastă care va deteriora încrederea publică și încrederea în eforturile statului”.
.
Colaborarea COVID are parteneriate cu Fundația CDC, care are parteneriate cu Pfizer și cu Fundația Pfizer. De asemenea, are parteneriate cu Asociația Medicală Americană, Academia Americană de Pediatrie, Fundația Rockefeller, Asociația Națională a Producătorilor (care are, de asemenea, un parteneriat cu Pfizer) și numeroase organizații care primesc finanțare de la companiile farmaceutice care produc vaccinurile COVID.
.
Cofondatorul COVID Collaborative, John Bridgeland, a declarat că grupul său a observat deja o schimbare pe teren, oamenii închizându-le ușile „în nas pentru că nu vor să se vaccineze”.
_____________
.

.

.

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE

CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT,

TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

 .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte