EXCEPȚIONAL material video de 22 minute cu

informații de M-A-X-I-M-Ă IMPORTANȚĂ

pentru ORICINE

+ supliment audio! ! !:

(recomandați-l tuturor celor de care vă pasă)

Să ne fie de folos!

.

Bonus audio:

Puteți descărca acest audio în format mp3 de aici: 

Download “2021.01.08-0001-1.mp3” 2021.01.08-0001-1.mp3 – Downloaded 266 times – 10 MB

MENȚIUNE IMPORTANTĂ!:

Prezentăm această înregistrare audio pentru adevărul pe care-l conține STRICT în legătură cu subiectul (tehnologia CRISPR utilizată în vaccinul anticovid), întrucât până în prezent, singurii oameni care au luat atitudine împotriva minciunii propagate de sistemul Noii Ordini Mondiale, demonstrează prin propriile cuvinte că sunt în afara ortodoxiei și cerându-ne scuze pentru unele expresii deloc academice folosite aici, NE DELIMITĂM CATGORIC de opiniile extra-ortodoxe ale acestei doamne ”Felicia M.”, precum:

  • ”așa ceva nu s-a făcut de când există viață pe pământ – de 6 miliarde de ani sau cât există”, sau:
  • ”ritualul trecerii spre neființă”

Potrivit cronologiei bizantine, deci ortodoxe, Dionisie Exiguul stabilește pentru prima dată că Hristos S-a născut în anul 5508 de la crearea lumii, ceea ce înseamnă că anul 2021 este anul 7529 de la facerea lumii.

Deasemenea, în ortodoxie nu există ”trecere în neființă” – cum se exprimă autoarea acestei înregistrări, ci ”trecerea la cele veșnice”, ori ”trecerea la Domnul” – pentru drepți.

.

Vezi și:

Dezvăluiri cutremurătoare. Vaccinul anti Covid-19 nu este de fapt un vaccin, ci un modificator genetic. Metoda vaccinării respiratorii, prin aerosoli. România- țară „cobai” pentru experimente

 

.

Alte articole pe tema: (click pe link)

Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi. (Ioan 8, 32)

.

.

Căutați ORICE CUVÂNT ori EXPRESIE care vă interesează din acest sit, tastându-l în secțiunea ”CĂUTARE” din partea dreaptă-sus, apoi apăsați tasta ENTER din tastatura dvs.

Doamne ajută!

.