Există locuri în care factorii de decizie din politică, afaceri, educație și sănătate se întâlnesc departe de ochii “profanilor”, stabilesc alianțe de culise și dau verdicte care sunt în defavoarea a milioane de oameni. Rotary și Lions sunt din grupările reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care funcționează după reguli și principii identice cu cele ale francmasoneriei.

Rotary a fost fondat in 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima intalnire au participat doar patru persoane: Harris, inginerul minier Gustave Loehr (despre care se stie cu certitudine ca era si el francmason), negustorul de carbuni Silvester Schiele si croitorul Hiram Shorey. Loehr si Shorey s-au retras la scurta vreme de la aceste intalniri, astfel ca Rotary, la acea vreme nici macar nu se putea numi club, fiind alcatuit din doar doua persoane.

Acest inceput dezastruos contrasteaza izbitor cu rapida raspandire pe care Rotary o cunoaste de la un moment dat incolo si care se datoreaza, fara indoiala, interventiei din umbra a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, in scurt timp, ceea ce incepuse ca o intalnire intre doi anonimi sa aiba deja anvergura nationala? In 1910 Asociatia Nationala a Cluburilor Rotary isi deschide prima filiala in afara granitelor SUA, in Canada, iar in urmatorul an ajunge si in Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continua, astfel ca in 1922 este prezent pe sase continente, are 20.000 de membrii si isi schimba numele in Rotary International. In prezent numara la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei gasindu-se numai persoane influente cum ar fi presedinti sau directori de mari companii si politicieni.

Legendele Rotary spun ca numele gruparii vine de la obiceiul membrilor de a-si tine intalnirile saptamanale prin rotatie, acasa sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, intalnirile au inceput sa se tina in hoteluri. Acest lucru face ca astazi, in holurile celor mai mari lanturi hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza sa fie plasate, chiar la receptie, anunturi privind ziua si ora cand se tine intalnirea Rotary. De altfel, proprietarii si managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piata a respectivelor hoteluri se datoreaza in mare parte afilierii acestora la Rotary.

.

Cercul închis al “Elitei” masonice

.

Rotarienii au ritualuri si reguli interne asemănătoare cu masoneria. Sunt o organizație la fel de închisă și de secretoasă ca și aceasta. La intrare se face o selecție atentă: sunt invitați să facă parte din club fie cei care ajung să fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni și sunt apoi propulsați în poziții cheie în lumea afacerilor și politicii. Ca și în masonerie, este nevoie deci de o invitație din partea cuiva din interior. În Rotary lucrurile sunt încă și mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanți interni, numiți “nași”.

Pe langă aceste similitudini există și alte aspecte care demonstrează că Rotary și masoneria sunt doar două fațete ale aceleasi puteri globale. Până în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renuntat la această regulă, însă și astăzi mulți din membrii Rotary semnează condica și în lojile masonice.

.

O organizație satanică cu aceleași concepte ca și masoneria

.

In aceste conditii, afirmatia facuta in revista de afaceri, Bussiness Magazin de Dragos Nitulescu, care conducea Rotary Romania in 2006 este doar o poveste buna de adormit copiii: “Nu avem nicio legatura cu masoneria. Dovada cea mai buna este ca printre membrii nostri se afla si reprezentanti ai clerului. Or, se stie ca preotii si masonii nu stau in acelasi loc.”.

Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevarat ca in 1928 mai multi episcopi spanioli au declarat ca Rotary “nu este altceva decat o organizatie satanica cu acelasi fond si concepte ca si masoneria. Conform documentelor pe care le detinem, Rotary este o organizatie suspecta si trebuie sa fie considerata la fel de groaznica si de perversa ca si masoneria.” Dar la fel de adevarat este si faptul ca, de atunci, tot mai multe fete bisericesti au ajuns sa detina functii importante in Biserica tocmai datorita apartenentei lor la masonerie. Am asistat chiar in Romania la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care faceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunza Verde si Constantin Balaceanu Stolnici sunt doar doua exemple in acest sens).

.

Un istoric rotarian confirmă strânsele legături ale clubului Rotary cu masoneria

.

Legaturile stranse dintre masonerie si Rotary sunt si mai evidente daca analizam situatia din Marea Loja a Angliei (United Grand Lodge of England – UGLE), numita de masoni si loja mama a lumii, intrucat este organizatia reprezentativa la nivel mondial. La nivelul UGLE exista mai multe loji Rotary.

Poate cea mai cunoscuta si mai veche a fost constituita in 1920. Aceasta are ca simbol cercul Rotary care inconjoara un compas si litera G, simbolul francmasoneriei. Intr-o scrisoare, unul din fondatori, Charles Dewey precizeaza ca toti cei inscrisi in Rotarian Lodge no. 4195 faceau parte din London Rotary Club care, la acea vreme, avea 300 de membri. Astazi loja isi tine intalnirile chiar in Freemasons Hall din Londra, sediul Marii Loji a Angliei (UGLE). In cadrul acesteia mai exista inca sapte loje Rotary. Doua dintre ele au fost constituite la inceputul secolului XX: Nottingham Rotary Lodge No.3941 si North Notts Rotary Lodge No. 8998. Lor li se adauga altele cinci, aparute in ultimii douazeci de ani: Rotary Lodge of Suffolk No. 9306, East Lancashire Rotary Lodge No. 9359, Rotary Lodge of Norfolk No. 9367, Rotarian Lodge of Hong Kong No. 9378 si Rotary Lodge of Hampshire No. 9389.

Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodata si membru Rotary, demonstreaza ca exista stranse legaturi intre Rotary si francmasonerie. “Legaturile dintre Rotary si masonerie sunt vechi si nu trebuie privite cu suspiciune, sustine el. In unele tari est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. In orice caz, existenta medaliilor pe care apare roata Rotary alaturi de simboluri masonice arata ca legaturile sunt inca puternice si astazi”.

.

Programul Rotary Polio Plus, o amenințare la adresa generațiilor viitoare

.

Dupa ce mii de copii au fost vaccinați împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie țara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acțiunilor “umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător.

În 1985, Rotary anunța întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declarații, peste o jumătate de miliard de dolari și a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urmă specialiștilor Rotary au rămas zeci de mii de morți sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielita, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul.

Numărul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la “Alianța pentru vaccinuri” să admită existența unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialitățile nu fac nimic pentru a stopa această campanie ucigașă. De ce? Pentru că membrii Rotary, care în viața “profană” ocupă poziții importante în instituțiile medicale naționale sau internaționale și chiar în guvernele unor țări în care se organizează astfel de campanii, nu vor lua niciodată o decizie neconformă cu politica clubului. Așa ca genocidul continuă. Într-un discurs tinut la Conventia Internationala a Rotary din 2006 de la Copenhaga, Bruce Cohick sustine ca trebuie intetite eforturile de vaccinare in Nigeria, Afghanistan, Pakistan si India si promite in numele Rotary ca virusul va fi eliminat fara indoiala cel mai tarziu pana in 2008. O noua gogoasa.

.

Vaccinul antipolio, o armă importantă în demersul masoneriei de a reduce populația globului

.

Vaccinul polio a fost descoperit in 1953 de dr. Albert Sabin si de atunci poarta acest nume. In 1960 s-a descoperit ca este facut din celule prelevate din rinichii de maimuta care contin virusul SV40. Experimentele de laborator realizate de mai multi cercetatori, printre care Bernice Eddy au aratat ca acest virus este strans legat de aparitia leucemiei si a cancerului. Mai mult chiar, SV40 odata patruns in organism se transmite pe cale genetica de la parinti la copii. Pana in 1996, zeci de cercetari au demonstrat legatura dintre prezenta virusului SV40 si cancerul osos si cerebral, boli a caror incidenta a crescut in mod inexplicabil (daca nu luam in considerare campaniile de vaccinare de genul Polio Plus) cu 30% in ultimii 20 de ani.

În loc să fie stopat progamul Polio Plus care răspândea acest virus, au fost stopați, discreditați, marginalizați și persecutați exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Întrebat de ce s-a procedat așa, dr. Sabin a dat un răspuns demn de doctorul nazist Mengele: “Nu cred că este cazul să panicăm publicul. Până la urmă, ce mare lucru, copiii voștri sunt injectați cu un virus al cancerului, atâta tot!”

Dr. Raymond Obomsawin, analist la Agenția canadiană pentru dezvoltare internațională (CIDA) a realizat un studiu asupra proiectelor de imunizare întreprinse de Unicef împreună cu Rotary în Thailanda, la începutul anilor 90. Raportul său arată că așa cum pojarul nu a dispărut din Europa în anii 40-50 datorită vaccinurilor, nici poliomielita nu va dispare în urma acestor campanii de imunizare. Tot el arată că poliomielita este departe de a fi cea mai frecventă și mai grava problemă de sănătate cu care se pot confrunta copiii. Poziția oficială a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) este că riscul cel mai mare de a se îmbolnăvi de poliomielită îl întâmpină copiii malnutriți și de aceea ei trebuie imunizați în primul rând. Ori toate cercetările au demonstrat că vaccinul nu trebuie administrat în caz de malnutriție, pentru că pune în pericol viața copilului. Dr. Archie Kalokerinos arată: “nu poți sa imunizezi copiii bolnavi sau malnutriți și să zici că ai rezolvat problema. Vei omorî mai mulți decât ar fi murit în mod natural din cauza virusului”.

Însă pentru rotarieni vaccinurile sunt mai “profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decât hranirea și crearea de condiții de viață prielnice pentru acești copii. În fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la sărăcirea țărilor în care trăiesc acești copii.

.

(sursa: Popas Alternativ)

___________________

Sursa – https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/04/10/ce-nu-stiati-despre-rotary-club/