Iată aici mai jos, dovezi clare despre nivelul (deja public deci în mod sigur există altul secret, mult mai avansat) la care s-a ajuns tehnologic cu cibernetica, având la bază cipul/microcipul – semnul fiarei – prin care CONTROLUL UNEI FIINȚE VII POATE FI PRELUAT DIN AFARA ACESTEIA. În cazul aplicării la/pe om, viața nu-și mai poate avea sens…
 
Iar procesul prin care devenim TOT MAI DEPENDENȚI de tehnologie, este pe zi ce trece tot mai alert, vai, în detrimentul esenței vieții – relația strict personală dintre noi ca fii și Sfânta Treime (Dumnezeu Tatăl, Fiul – Dumnezeu-Omul, și Sfântul Duh)…
POATE ASTFEL începem să înțelegem DE CE ne-a fost transmis încă de acum 2 milenii textul din capitolele 13 și 14 ale celei de-a 27-a cărți a Sfintei Scripturi (Apocalipsa), anume:
Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”  (Apocalipsa 13, 16-18)

Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. (Apocalipsa 14, 9-11)

Și acum articolul:

Un proces recent a dezvăluit că guvernul american a folosit drone de insecte din anii 1970 pentru a răspândi viruși în țările inamice, ca parte a eforturilor sale de luptă biologică.

Dronele, care pot funcționa fie ca dispozitive de supraveghere, fie ca purtători de boli biologice, au fost făcute să arate ca niște libelule și au fost numite fiecare „Insectothopter”.

Conform SPRECTRUM:

„A fost în anii 1970, Războiul Rece era în plină desfășurare, iar Oficiul Central pentru Cercetare și Dezvoltare al Agenției Centrale de Informații din SUA a dezvoltat un dispozitiv miniaturizat de ascultare. Dar nu aveau o modalitate bună de a manevra dispozitivul în loc fără a ridica suspiciuni.

După dezmembrarea ideii unei bondari mecanici, inginerii CIA au făcut prototipul unei libelule pentru a duce bug-ul. Intitulat „Insectothopter”, bug-ul de transport al bug-urilor a fost primul vehicul aerian fără pilot (UAV) al agenției, și părea să arate potențial. În condiții ideale, avea o distanță de 200 de metri și un timp de zbor de 60 de secunde. „

Revistele Naturalblaze.comInsectothopterul este prezent în prezent la un muzeu al CIA. De la inventarea lor, conceptul a fost explorat în numeroase ocazii de diverse entități.

Începând cu anul 2005, studenții de la Delft University of Technology din Olanda au creat un „DelFly” pentru o competiție internațională cu vehicule aeriene mici (MAV’s). Anvergura aripilor de 10 cm, o dionă de 3,07 grame de insecte, a stabilit un record mondial Guinness în 2008 pentru „cel mai mic avion de cameră”.

În 2018, suntem departe de vechile „Înregistrări mondiale Guinness” din deceniul 2000. DelFly a fost un detaliu mic pe o cronologie a dronilor asemănători insectelor.

Acum, lucruri de genul asta sunt dezvoltate de Boston Dynamics, DARPA și diverse agenții ale guvernului american (și alte guverne, bineînțeles).

Astăzi chiar și libelulele reale ar putea fi folosite ca dispozitive de supraveghere, deoarece cercetătorii din Cambridge, Massachusetts și Institutul Medical Howard Hughes de la Janelia Farm încearcă să modifice genetic libelulele reale pentru ca sistemele lor nervoase să răspundă la impulsurile luminoase. Apoi, ele dau insectelor un „rucsac de electronice”: și voila, o mică bucată de natură este deformată într-o unealtă a statului.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre dronele de insecte și despre roboți care urmează să devină un instrument de bază al complexului militar industrial, nu este dificil de cercetat.

Punctul acestui articol este că ajungem la un punct de vârf cu tehnologie de genul ăsta.

Intrăm într-o epocă în care va deveni necesară verificarea continuă a insectelor pentru a vă asigura că acestea sunt reale, în curtea dvs., în jurul casei dvs .: cum ar fi scoateți gunoiul sau schimbați uleiul de pe mașină, va fi ceva oamenii trebuie să facă.

Intrăm într-o eră în care oamenii vor captura libelulele și le vor diseca doar pentru a încerca să vadă dacă sunt spionate. Paranoia cu o aromă care nu a mai fost văzută niciodată în istoria înregistrată va rula, probabil, și oamenii trebuie să se obișnuiască cu asta dacă vor să-și păstreze sănătatea în următorii ani.

Așadar, permiteți-vă verificarea obișnuită a „insectelor” să fie ușoară și nu îngrozitoare: sperăm că oamenii nu vor fi trecuți de faptul că trebuie să facem acest lucru. Dacă nu învățăm ce să facem, copiii noștri nu vor ști cu siguranță ce să facă.

__________

Sursa – http://yournewswire.com/lawsuit-cia-insect-drones-1970s/