Select Page

Cu pași repezi spre Apocalipsă – Reforma lui Macron: Adio termenilor „tată” și „mamă” în școli. Motivul: „Sunt o relicvă a trecutului“, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”

Cu pași repezi spre Apocalipsă – Reforma lui Macron: Adio termenilor „tată” și „mamă” în școli. Motivul: „Sunt o relicvă a trecutului“, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”
Parlamentul francez a lansat recent o reformă a sistemului național de educație, menită să creeze o  „deschidere” a școlilor în fața „schimbării realității sociale”.
Adunarea Națională a aprobat un amendament promovat de partidul președintelui Macron, care interzice cadrelor didactice, în timpul orelor de clasă, să folosească cuvintele „tată” și ”mamă”.
Noutatea, susținută de La République En Marche, forța politică majoritară condusă de liderul de la Elysée, vrea substituirea acestor termeni, pe care îi consideră  „învechiți”, cu formula: „părinte 1” și „părinte 2”. Acești termeni trebuie să figureze și în documentele oficiale întocmite de instituțiile de învățământ, scrie Il Giornale.
Prin amendamentul în cauză, elevii vor descoperi „adevărul” referitor la schimbările recente privind familia care au avut loc în Franța. Țară în care căsătoriile homosexuale și adopțiile pentru cuplurile de același sex sunte legale de șase ani. Prin urmare, executivul Macron a declarat, îndemnând deputații să aprobe modificarea legislativă „lexicală” în cauză, că termenii  „tată” și „mamă” sunt o „relicvă a trecutului”, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”.
Decizia legislativului francez a declanșat un val de comentarii pe rețelele de socializare, majoritatea internauților criticând această înlocuire a teremenilor  „tată” și „mamă”.
Mulți au ironizat decizia, întrebându-se cum vor arăta titlurile unor cărți, filme sau cântece celebre, în care cuvintele mamă și tată vor fi substituite de „părinte 1” și „părinte 2”. 
În ce variantă se vor edita celebrele cărți ale lui Marcel Pagnol „Gloria tatălui meu. Amintiri din copilărie” sau ”Castelul mamei mele”? , a fost unul din mesajele postate pe Twitter. Un alt comentariu, însoțit de o imagine din ”Războiul Stelelor”,  redă transformarea celebrei replici dintre Darth Vader și Luke: ”Luke, eu sunt părintele 1”.
_________________
AVERTISMENT ! ! !:  situl sursă al acestei informații ( activenews.ro ) este unul prin excelență ecumenist. – MAXIMĂ ATENȚIE !

1 Comment

  1. Baltag Lica

    Pai cine vrea sa ajunga mare, cel dintai om in stat, nu prin proprile puteri ci cu ajutor din umbra, acela va trebui la un moment dat sa arate loialitate fata de politica ,,umbrei” care l-a ajutat sa ajunga sus. Asta face acum Macron. Nu Macron este initiatorul acestei gogonate prostii omenesti, ci sistemul sau ,,umbra” care l-a pus in ,,pol position”. Umbra sau sistemul antihristic este raspandita peste tot in lume, ea oferind ,,scaune” sau ranguri inalte celor care accepta pactul cu diavolul. Toti care lupta pentru sustinerea si nicidecum pentru TRATAREA homosexualilor in clinici de specialitate, absolut toti au dat mana cu cel rau(diavolul). Acesta e adevarul, caci homosexualii sunt acei oameni care, nevrand sa asculte de Dumnezeu, au fost lasati de capul lor si iata unde i-a condus mintea lor cea fara de Dumnezeu(acestea sunt scrise in Sfanta Scriptura). Deci, ai sustine pe homosexuali este echivalent cu a pactiza cu ei si a face front comun impotriva lui Dumnezeu. Trebuie sa fii nebun ca sa te impotrivesti lui Dumnezeu, altfel nu exista explicatie pentru aceasta sustinere. Deci este clar pemtru toata lumea cine este cu Sarsaila(diavolul) si cine ramane cu Dumnezeu. Bine este, repet, sa nu te impotrivesti Tatalui tsu din ceruri, Care nu este altul decat Bunul si Dreptul Dumnezeu, Cel Care va judeca toata lumea. Deci sa ne temem mai mult de Dumnezeu decat de oameni, caci oamenii ne pot ucide doar acest trup pacatos, pe cand Dumnezeu poate sa arunce pentru totdeauna in gheena atat trupul cat si sufletul. Sa nu uitam avertizarea lui Dumnezeu in astfel de cazuri, citam: ,,Cel ce-si va pazi sufletul sau(adica va pactiza cu sistemul antihristic de teama sa nu fie eliminat), acela si-l va pierde, dar cine-si va pierde sufletul sau pentru Mine(adica pentru adevar sau invatatura Evangheliei), acela si-l va castiga”. Oare nu pentru ca exista Inviere si rasplata dreptilor serbam noi Pastile an de an? Daca Da, atunci n-ar trebui sa ne temem de moarte, caci a fi ucis pentru adevar sau pentru invatatura Evangheliei insesmna a trece direct in ceata dreptilor lui Dumnezeu, deci in ceata acelora care vor fi fericiti in vecii cei nesfarsiti slaturi de Domnul lor, Iisus Hristos Dumnezeu. Cred ca am scris suficient ca sa fiu inteles. Acum totul depinde de atitudinea fiecaruia dintre cei care citesc acest mesaj. Doamne ajuta tuturor sa inteleaga vremurile in care traim, vremuri de lupta pentru castigarea unui loc in Cer!

    Răspuns

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte