Aceste rânduri se adresează acelora care nu înțeleg sau mai bine zis, se fac că nu înțeleg amenințarea documentelor electronice și care susțin că acceptă aceste documente, dând cezarului ce e al cezarului… însă vor refuza pecetea antihristului atunci când ea va veni…așa să fie oare?

Odata cu instaurarea erei “societatii fara numerar” cu banii ei electronici toate finantele vor fi controlate de cei in mainile carora se afla toate sistemele internationale de evidenta computerizata universala. “Si acum ei (sionistii – nota autorului) se pregatesc sa ia in mainile lor toata economia, spunea despre aceasta parintele Paisie Aghioritul in anul 1992. Acest scop il are si computerul “Fiara” din Bruxelless

Iata cateva observatii care reies din lectura atenta a trei stihuri din capitolul 13 al Apocalipsei. Aici se spune: “sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte” (stihul 16). Insa de aici nu reiese ca insemnarea nu poate exista in afara imprimarii ei pe mana sau pe frunte! In stihul al 17-lea se spune, ca “nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei”

Insa nu este adaugat ca insemnarea e pe “mana sau frunte”. Adica, e vorba de principiul existentei familiei electronice a omului, indiferent care ii este purtatorul: certificatul de evidenta la organul fiscal, buletinul, pasaportul, cartea electronica, microcipul, mana, fruntea…Se are in vedere daca se foloseste sau nu numele electronic pentru efectuarea platilor, decontarilor. Va avea posibilitatea sa cumpere sau sa vanda nu acel care are obligatoriu vreun semn – pe mana sau pe frunte, ci acel care are nume numeric, electronic. Iata cum! Iar noua ne spun “aparatorii” IDPN (CNP) – numarul personal de identificare, ca in Biblie nu se vorbeste despre nici o inainte-pecete. Inca cum se vorbeste! Sau mai bine zis asa: Biblia vorbeste nu despre pecete (sau inainte-pecete), sau mai exact, nu atat despre pecete ca insemnare pe mana si pe frunte, cat despre numarul antihristic care i se va atribui fiecaruia !

O alta observatie. In stihul al 16-lea e spus: “pe toti”. Iar in al 17-lea “nimeni sa nu poata…, decat numai cel ce are…” – numele numeric. Aceasta inseamna ca sistemul, ca atare, va prevedea o trecere generala, “atotcuprinzatoare” la viata cu numele electronic, insa se vor gasi si “persoane nedorite”, care vor refuza primirea acestor numere prevazute pentru toti. Anume ei “nu vor putea” nimic sa cumpere, nu vor avea posiblilitate, nu va exista mijloc de plata.

Asa si este. Aceste “persoane” (cuvantul este reusit, fiindca ei isi vor pastra personalitatea, individualitatea, persoana, nedizolvandu-se in impersonala turma numerica) si vor fi crestinii care au intrevazut viclenia satanica. Si vor fi pedepsiti acesti crestini deja nu din “considerente religioase”, ci ca infractori ai regulamentului obligatoriu pentru toti, ceea ce se si intampla deja.

Si inca ceva. Daca era cu putinta, atunci Sf. Ioan Teologul ar fi pomenit nu doar despre vanzarea-cumpararea, imposibila pentru omul care n-are nume numeric, ci si de transport, asigurare, servicii medicale, servicii comunale si alte “attribute” ale vietii moderne. Insa el a spus principalul. Caci banii si acum , ca si atunci, joaca rolul de baza in relatiile sociale.

Dupa cum vedem, in trei stihuri ale Bibliei se vorbeste cu adevarat despre multe, aproape despre tot ce se refera la pecetea lui antihrist. In orice caz, despre principalul. Intelegand principalul, se poate aprecia correct orice stire, noutate ce tine de aceasta problema.

Din principala teza despre faptul ca “numarul numelui” – e numele in forma de numar, dat de fiara, reiese logic explicatia altor cuvinte ale stihurilor 16-18, precum si toate cele pe care le avem pana azi. Asa sau altfel, cu sau fara voie, insa anume din aceasta talcuire a cuvintelor Apocalipsei despre pecete provin toate articolele, adresarile, afirmatiile si declaratiile impotriva codificarii electronice generale. Ieroschimonahul Rafail (Berestov), care s-a nevoit pe Sfantul Munte Athos, a dat odata urmatoarea definitie ce determina numarul de identificare: “Codul de identificare este numele dat de masonerie fiecarui om, numele numeric” (din inregistrarea magnetica a discutiei cu p Rafail)

Doar acum, vazand toate cele ce se intampla, intelegem cat de exacta si totodata simpla si integra este descrierea viitoarei peceti antihristice pe care a facut-o Sf. Ap. Ioan Teologul, reiesind, desigur, din ideile si conceptiile vremii sale. Intr-adevar, doua mii de ani in urma nu se putea povesti despre aceasta mai clar si mai distinct! – Taina Fiarei pag. 40-42

Cititi mai multe in Talcuirea Apocalipsei – Taina Fiarei