In articolul VIDEO: Deutschland ist tot? Aproape. Restul europenilor se simt mai bine?., postat acum doi ani pe saccsiv, erau patru filmulete. Acum nu mai e nici unul …

Aveau titlurile:

– Immigrants from Germany beat a boy and cuss 2015

REFUGEE BEATS UP INNOCENT GERMAN BOY

Refugees Beating Up People

Germans chant ‘Putin to Berlin, Merkel to Siberia!’ at Dresden Rally in Germany all

Acum, daca dati click pe ele, youtube ne spune cum ca:

This video has been removed for violating YouTube’s policy on harmful or dangerous content.

This video has been removed for violating YouTube’s policy on harassment and bullying.

This video is unavailable.

This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

De ce au disparut? Simplu. Pentru ca daca nu exista probe, nu exista fapte. Adica, daca SISTEMUL spune in piata publica ca-i alba, iar tu ai interzis in piata publica cu dovezile irefutabile care arata ca-i neagra, atunci prostanacii din piata publica vor zice “Da, e alba”.

La articolul mentionat la inceput, postasem si comentariul sorei Mirela la primul filmulet:

 

Nu pot să nu simt o imensă şi persistentă revoltă după vizionarea acestui clip, în care un puşti musulman obraznic îşi bate joc de un copil german cu un cap mai înalt decât el. Nu ştiu ce frecvenţă au astfel de evenimente în ţările europene cotropite de lifte, dar am mai văzut asemenea înregistrări şi m-a cuprins aceeaşi indignare, însoţită de neînţelegere.
Poate greşesc, dar mi se pare inacceptabil şi împotriva bunului simţ să nu reacţionezi. Nu pricep cum copiii aceştia acceptă să fie astfel batjocoriţi. Ştiu că sunt educaţi să nu reacţioneze, ştiu că cei care dau replici similare riscă amenzi, poate chiar închisoare, că celor agresaţi li se cere să fugă, dar nu înţeleg cum pot.
Eu, dacă aş păţi aşa ceva sau dacă aş vedea aşa ceva, nu aş putea să nu îl iau la un tir de pumni pe acel plod tupeist, dincolo de toate legile şi regulile, chiar dacă aş ieşi din asta cu ochii scoşi, tăiată sau moartă.
Părerea mea este că o atitudine de lipsă de reacţie sau de timorare ca a copilului german sporeşte în musulmani dispreţul faţă de europeni şi de credinţa creştină a acestora, generând ulterior violuri, agresiuni mai grave, zone sharia, parade cu mesaje ofensatoare şi agresive la adresa creştinilor etc.
Ştiu că majoritatea agresiunilor/violurile islamicilor rămân cu autor necunoscut, căci poliţia nu reuşeşte să îi identifice, părându-li-se asemănători. Deci, să te bazezi pe lege nu e o soluţie. Mă întreb, atunci: dacă acel copil neamţ ar fi replicat cu niste pumni, ce s-ar fi întâmplat? Risca să ia o bătaie mai mare, că liftele merg în haită, dar dacă şi alte dăţi agresorii ar primi replici pe măsură, credeţi că ar ţine-o tot aşa? Eu cred că nu. Iar dacă situaţia ar fi fost văzută de un poliţai neamţ, copilul agresat nu ar fi putut să fugă? Oare poliţaiul ar fi făcut exces de zel în urmărirea lui?
Cum să fii în ţara ta, să faci parte din populaţia majoritară şi să păţeşti una ca asta? Dacă acum e aşa, după ce se vor înmulţi şi mai tare păgânii aştia, ce soartă vor avea europenii?

 

De curand a avut loc un nou atac terorist. La Londra. Nu cu bomba, nu cu mitraliera, nu cu camionul. Ci cu dubita si cutitul:

Alti oameni SACRIFICATI pentru instalarea BIG BROTHER: Atac TERORIST la Londra. Oameni loviți de MASINA si INJUNGHIATI. 6 morți, 30 de răniți

Cu cutitul … Precum carnivorele printre ierbivore. Doar ca si boii mai fac uneori cate ceva:

Gloata aia de oameni n-a facut insa nimic. Unul singur a facut ceva dar ala n-a fost englez, ci … ROMAN. L-a palit cu o lada in cap pe unul dintre teroristi sau ce-o fi fost ala:

Romanul care l-a lovit pe unul dintre teroristii de la Londra cu o lada in cap e erou in presa britanica

Ba intr-o alta stire despre el scrie ca dupa ce-a dat cu lada, i-a cerut colegului de munca un facalet ca sa mearga peste ei. N-a mai avut insa peste cine sa mai mearga, caci au aparut organele de forta. Si aici e o alta problema. Pai organele alea super inarmate, super antrenate si super blindate oare nu puteau sa scoata din lupta si sa captureze niste cutitari, fara a-i omori? Dar asta-i alta poveste:

De ce TERORIȘTII sunt OMORÂȚI și NU CAPTURAȚI? Cum de li se găsesc mereu ACTELE DE IDENTITATE?

Revenind la taiere si la bataile luate in tarile lor, putem considera ca acele neamuri deja au murit? Noi romanii cum stam?