Există o categorie de populație care și dacă ar ieși teroristul pedofil RAED HAYYSAM (ARAFAT) împreună cu RAFILA și CERCEL și le-ar spune: „Am greșit! În realitate am falsificat cifrele și știrile, ca să menținem DICTATURA!”, NU AR CREDE!
Această patologie a schizofreniei de a nu interpreta corect elemente din realitatea imediată, elemente palpabile și verificabile de fiecare și de oricine, pe mine mă uimește pînă la descumpănire!
De la începutul operațiunii COVID, s-a putut vedea CENTRALIZAREA INFORMAȚIEI și Secretizarea Ei!
Pe de o parte toate spitalele și toți medicii au fost informați și avertizați în scris că toate datele și statisticile cu care ei operează trebuiesc transmise Comitetului de Comunicare Strategică (căruia mie îmi place să adaug De la JILAVA).
În cazul în care vreo informație apare în presă, personalul medical risca dosar penal.
Condamnarea lui DAN DIACONESCU arată cît de ușor poate condamna SISTEMUL un nevinovat dacă așa e comanda din exteriorul coloniei România!
Iar medicii nu au uitat!
Mai primesc și ei câte o șpăguță și nu ar avea rost să își dea foc la halat pentru niște pacienți pe care oricum nu dau doi bani găuriți!
Al doilea pas, și cel mai puțin inteligent (eficient pe termen scurt dar dezastruos pe termen lung) a fost cumpărarea presei.
Se pompează sume enorme (nu doar cei 40 de milioane de euro ci aflăm că soțul ANdreei Esca vinde măști statului romîn la suprapreț)!
Accesul în spitale a fost interzis aparținătorilor pacienților iar astfel spitalele s-au transformat în lagăre de exterminare!
Sistemul fascisto-medical ar fi putut fi aproape perfect dacă nu ar fi existat un doctor curajos, să-i dea Dumnezeu sănătate, de la IAȘI pe nume Răzvan Constantinescu care a spus punctual că EPIDEMIA este declarată abuziv întrucît NU EXISTĂ UN DOCUMENT JURIDIC în acest sens.
Ulterior și alți medici au avut curajul să se exprime!
Nu foarte mulți, întrucît managerii de spitale se comportă precum niște gardieni de lagăr, dar suficienți pentru a primi informație.
Spuneam de televiziuni că au devenit prelungirea propagandistică a minciunilor instituționale pe de o parte prin forțarea de către CNA a difuzării doar conținutului agreat de Guvern, pe de altă parte de fluviul de bani publici ce le-au inundat!
La acest moment se caută figuranți cu 120 de lei pe zi care să se lase filmați prin spitale pentru a perpetua minciuna!
Curtea Constituțională a făcut o chestie excepțională: a anulat amenzile date în perioada carantinei.
Tot trebuie să meargă omul la instanță (toți prietenii mei au luat amenzi ilegale) dar sigur va câștiga!
În acest moment, în care pe rețelele sociale circulă INFORMAȚIE, este foarte dificil pentru GUVERNUL DEMIS ORBAN să mai mențină minciuna!
Drept pentru care s-a trecut la faza HOllywood: vedetele care plîng fals la TV pe 400 euro minutul, filme propagandistice cu eroii „din prima linie”, declarații ale unor medici murdari precum MUSTA de la TIMIȘOARA!
Toți medicii care au mințit trebuiesc pedepsiți pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!
Și vor fi!
Nu se va putea crea o minciună mai mare decât COVID care să facă populația planetară să uite de această psihoză în masă!
Pur și simplu, arhitecții acestei minciuni, vor trebui să meargă cu minciuna și cu intoxicarea, fiindcă este imposibil pentru ei să scape nepedepsiți.
Dacă vă uitați atent la bețivul schizofrenic Ludovic Orban, cât și la VELA, problema lor este să convingă!
Ei nu sunt liniștiți în interior! Ei știu că este o minciună dar merg pe TOTUL SAU NIMIC!
Oricum, ordinele stăpânilor lor sunt clare: oricea-ar fi, orice consecințe ar fi, COVID, COVID, până la moarte!
Faza și obiectivul final al COVID este VACCINAREA OBLIGATORIE!
După această vaccinare obligatorie, numărul de decese va fi atât de mare că nimănui nu-i va mai păsa decât de propria supraviețuire!
În timp ce citiți acest articol, VIITORUL ÎNCĂ NU s-a PRODUS! Nu există încă!
Oricine poate schimba acest prezumtiv viitor PRIN ATITUDINE!
DENUNȚAȚI MINCIUNA! Oriunde ați fi!
STRIGAȚI MINCIUNA ÎN GURA MARE!
Vă e frică de amenzi?
Dacă veți fi executați prin injecția letală numită VACCIN, cui îi va mai păsa de amenzi?
DENUNȚAȚI MINCIUNA!
Sunt mulți care știu că e MINCIUNĂ dar le e frică să vorbească!

PUTEREA e numai și numai în ADEVĂR!

                                                                                                           Luci Ionescu
_______________