ÎNTREBARE:

DE CÂND a decis Guvernul României ca o ”dezbatere publică„ pe orice temă, cu atât mai mult cu cât acest subiect al actelor cu cip este EXTREM DE IMPORTANT pentru credincioșii ortodocși, să fie redusă doar la o simplă trimitere de e-mailuri???

RĂSPUNS:

De când nepăsarea ortodocșilor față de Biserică, față de credință, față de Hristos, față de Adevăr, față de tot ce este mai important pentru mântuirea noastră și a copiilor noștri, a scăzut atât de mult încât acest lucru este vai, deja posibil…  Anestezierea discernământului românilor, a minții, a inimii și a sufletului lor este vai, atât de eficientă, încât întunecații care ne conduc pot face ce vor cu noi… Dormiți în pace, liniștiți, FNI (Falsificatorul Național de Identități – rechinul alb în piele de patriarh – Daniel) veghează, lucrează pentru tine…

Pe data de 14 ian. 2020 pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne s-a pus în ”dezbatere publică” legea implementării din august 2021 a cărților de identitate cu CIP, ce vor include datele personale (ca până acum), dar și un certificat digital pentru semnătura electronică (asigurând relaționarea online a cetățeanului cu instituțiile statului), precum și datele cardului de sănătate și datele biometrice individuale (imaginea facială și, ca la infractori, și amprentele a două degete de la membrele superioare).

”Dezbaterea publică” va dura doar … 10 zile, până pe 23 ian. 2020.

Conform site-ului M.A.I., propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice calculat de la data publicării anunțului pe adresa de primire a eventualelor propuneri, sugestii sau opinii:  dgj_transparenta@mai.gov.ro

Doar până JOI 23 ian 2020 puteti sa va trimiteți e-mail opinia, propunerile sau argumentele contra sau pro noile acte de identitate cu CIP la adresa de e-mail:

 dgj_transparenta@mai.gov.ro

.

Anunțați-i pe toți cei pe care îi cunoașteți și știți că ar dori să-și trimită opinia.

.

NU RATAȚI OCAZIA!

Directorul Evidenţei Populaţiei spune că Biserica nu a transmis până în prezent niciun punct de vedere, nici negativ, nici de susţinere a proiectului. La rândul său, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, declară că nu vor fi trimise poziţii contrare.

Nu se pune nicio problemă. Problema cipurilor nu e o problemă cu relevanţă spirituală, religioasă, deci din această perspectivă nu există o poziţie negativă a Bisericii. A bisericilor.. Adică nu am cunoştinţă că vreo biserică din cele prezente să aibă vreo poziţie critică.” – a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, notează Mediafax.

 

Relația

B.O.R. – cip – masonerie – guvernare antihristă

– din păcate, valabilă și astăzi…: