Când ești mort, au murit și organele tale. Dacă îți vor organele, trebuie să fie organe vii! Ca să ia de la tine organe vii, trebuie să te țină viu.

Munca secțiilor de reanimare nu se mai îndreaptă astfel să te salveze, ci să te țină viu până te hăcuie de viu, ca să îți ia organele.

Criteriul morții cerebrale este un fel de ordonanță de urgență data noaptea, cam la vremea când se dau ordonanțele de urgență, moment corespunzător vigilenței minime al aparținătorilor și societății. Ordonanța asta de stabilire a criteriilor morțiii cerebrale este o acoperire legală a unor acte medicale de tip Mengele, de recoltare de organe de la oameni vii, ca să nu aibe probleme legale ăia care te hăcuie în numele facerii de bine! S-a dat ca să nu mai fie nevoie ca Christian Barnard să fugă de urgență din SUA ca să nu fie condamnat după ce a hăcuit primul donator de organe. Așa s-a ajuns să îți recolteze organele fără probleme, cât tu ești inconștient, dar în viață. Legea acordului prezumat vrea să dea dreptul unora, cât timp încă trăiești, să îți recolteze organele, înainte de a te trezi și a spune că ești de acord cu asta.
Voi ăștia care sunteți treji acum, înțelegeți că vă dați acordul să fiți hăcuiți încă de pe vremea cât sunteți treji?

Dacă nu v-a trezit postarea mea, înseamnă că sunteți morți deja deși păreți vii!

PSD vrea să dea o lege că v-ați dat acordul să deveniți donatori! Căci ce să mai ia românului pesedeu’, după ce i-a luat tot: organele și sufletul ne-au mai rămas!
Să nu le dăm!

Legea acordului prezumat: adică PSD vrea să legifereze că sunteți de acord să fiți hăcuiti de vii!
Acești parlamentari ar trebui să fie omorâți cu pietre, printr-o lege neparlamentară, ci de bun simt, că cine vrea să te taie de viu să-ți ia organele, este criminal și trebuie exclus din rândul omenirii!
Ne dăm acordul prezumat ca cine vrea să ne hăcuie, să fie hăcuit!

Cei care nu credeți că „moartea cerebrală” este o balivernă, o ordonanță de urgență care îl apăra pe Christian Barnard să plece de urgență din SUA după ce a hăcuit un om viu ca să facă un transplant de inimă, vă anunț că stați de vorbă cu un mort cerebral.


Daca nu credeți că sunt viu, deși mort cerebral, cum nu credea Toma până ce nu a pus mâna pe rănile lui Iisus, apoi vă invit la mine la cabinet să vă fac injecții sau la spital să vă fac operații, ca să credeți și să nu vă mai îndoiți.


Dacă tot mai sustineți că mortul cerebral este mort, apoi înseamnă că ați luat-o razna și vorbiți cu morții.
La psihiatrie cu voi ăștia care, după ce vă explic acestea, tot mai halucinați cu moartea cerebrală și o țineți cu minciuna în care credeți, nu mai avem pretenții de la voi, având în vedere derapajul psihic și vă înconjurăm cu dragoste și înțelegere ca pe orice om bolnav.


Dumnezeu să vă ajute să vă faceți bine.
Sănătate tuturor.

NOTĂ OrtodoxINFO