După cum suntem obișnuiți în fiecare an, la finalul lunii ianuarie, ereticii ecumeniști se întâlnesc să se închine satanei, iar prostimea manipulată și plină de patimi îi urmează. Mai jos aveți două filme realizate în acest an la două biserici din Arad.

Săptămâna de rugăciune ecumenistă ianuarie 2019.

Nu luați în seamă faptul că pe primul carton scrie 2018. Este doar o greșeală. Filmarea a fost făcută luna aceasta (ian 2019).

În primul scurt film aveți un montaj cu doar câteva perle, din tezaurul pan-eretic ecumenist, selecționate din cuvântul Pseudo-Arhiepiscopului Timotei, al Aradului, la rugăciunea în comun cu ereticii (papistași, protestanți, mozaici), desfășurată în Biserica Ortodoxă Sârbească, din Arad, în 19.ian.2019, la Praznicul Împărătesc al Bobotezei (pe vechi), ținută în continuarea sfințirii Agiazmei Mari!

Al doilea film conține imagini din mărturisirea ortodoxiei și vădirea încălcării Sf. Canoane ale Bisericii, după rugăciunea în comun cu ereticii desfășurate în Biserica Ortodoxă Arad-Centru, unde slujește Protopopul Aradului.

__________

Sursa – https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2019/01/30/ecumenism-la-arad/