Ascultați cu MAXIMĂ ATENȚIE 27 minute!:

.

EXCEPȚIONALĂ predică mărturisitoare de adevăr a unui preot român din Anglia – ar trebui ascultată cu maximă atenție de către TOȚI românii care se consideră ortodocși.

Adevăr pe care extrem de puțini preoți îl mai mărturisesc, subiecte de MAXIMĂ importanță și actualitate cum sunt pericolele majore pentru mântuirea sufletelor noastre, precum vaccinarea cu particole nanometrice, 5G, dispariția banilor cash, cip, semnul fiarei, 666, robia păcatului.

.

Din păcate, acest preot nu spune nimic despre principala cauză care a generat în timp toate aceste efecte, anume erezia ereziilor – ECUMENISMUL sincretist (erezie adoptată prin semnăturile oficiale ale TUTUROR episcopilor puse pe textele PROFUND ANTIortodoxe emise la pseudosinodul din Creta – iunie 2016) – în care sunt căzuți din convingere ori din frică din octombrie 2016, TOȚI episcopii și peste 99% (!!!) din întregul cler (ierarhi, preoți, diaconi, monahi, monahii, stareți și starețe) proporția fiind aceeași și în rândul mirenilor, atât în România, cât și în toate țările ortodoxe. Chiar și Sf. Munte Athos este metastazat în aceeași măsură de această ”erezie a ereziilor” (ecumenismul sincretist) – numită așa de către Sfinții Părinți din ultimul secol… Detalii la: romanortodox.info

.

Prin definiție, erezia ca falsificare, strâmbare, modificare a dreptei credințe, este hulă împotriva Sfântului Duh, păcat suprem asemenea sinuciderii, care conform Sfintei Scripturi (Matei 12, 31-32), NU SE IARTĂ ÎN VECI ! ! !

.

Să ne rugăm fierbinte ca și acest preot să se lepede cât mai curând de erezia ecumenistă și să revină la ortodoxie OPRIND pomenirea episcopului ecumenist, AȘA CUM ÎNVAȚĂ Biserica de 2000 de ani prin Sfintele Dogme, prin Sfintele Canoane (veșnic valabile, clare, categorice și obligatorii pentru toți drept-credincioșii) ale Sfinților Părinți, mărturisind în continuare curajos adevărul, spre mântuirea sufletului lui și ale fiilor lui duhovnicești!

.

Cei care încă nu cunosc CE este EREZIA EREZIILOR – ECUMENISMUL SINCRETIST și vor să afle, să cunoască pentru a se putea feri de această de departe cea mai cumplită boală sufletească din câte au existat vre-odată, se pot documenta din paginile acestui sit conceput în anul 2016 cu binecuvântare de la foarte puținii preoți și monahi rămași ortodocși în România și în Sf. Munte Athos.

.

Recomandăm a fi citite în acest sens cu prioritate articolele de la secțiunile:

 

.

Doamne ajută-le tuturor celor care iubesc adevărul,

dreapta credință, Biserica cea

”Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească” !

.

.

Despre subiectele predicii acestui preot (pandemie, vaccinuri, cip, semnul fiarei, 666, nanocipuri, 5G, bani electronici și altele asemenea) puteți citi în secțiunea: N.O.M. (NOUA ORDINE MONDIALĂ) din acest sit.

.

Împărtășiți aceste informații ESENȚIALE

– TUTUROR celor dragi, prietenilor, rudelor!

.

Să ne fie de folos, spre mântuire!