Creștine, să nu îndrăznești a privi la știrile TV fără rugăciunea inimii. Căci numai așa vei putea să vezi câtă minciună, câtă manipulare, câtă perfidie zace în stirile apocaliptice, care ne invadează viața și ne picură în suflete panică, disperare, tulburare, …..adică nimic bun. AI GRIJĂ SĂ NU TE ÎNȘELI!!!!!!

Nu spunem că virusul nu există, spunem că ESTE PRODUS DE ELITE… Pentru ce? PENTRU DEPOPULARE prin COVID-19 și mai apoi prin… VACCINARE.

             Dar ce fac televiziunile? Creează o stare apocaliptică, pentru ca oamenii să ajungă singuri la concluzia GREȘITĂ că vaccinarea este salvarea, când colo… aceasta va fi de fapt… MOARTEA.

              Un viu exemplu de manipulare îl constituie imaginile cu morții, care se prăbușeau pe stradă în WUHAN. Dar aceia cădeau din pricina antenelor 5G, căci în China, rețeaua 5 G este legală. Și de ce cădeau? Fiindcă nu mai aveau oxigen, deoarece, la anumite frecvențe generate de 5G, nu se mai formează OXIHEMOGLOBINA în sânge, adică omul nu mai este oxigenat corespunzător. Iată cauza!! Iar întreg mapamondul a fost manipulat să creadă că moartea chinezilor care se prăbușeau pe străzi a fost provocată de COVID-19. IATĂ  SATANICA MANIPULARE ÎN CARE ELITELE OCULTE SUNT EXPERTE. Și nu se folosesc de ieri de azi asemenea tehnici ci… de exemplu, când au vrut americanii să declare război împotriva IRAKULUI, mass –media de pe mapamond a tunat cu  2 săptămâni înainte, fabricând știri împotriva lui Saddam Hussein – asta nu înseamnă că-l ținem în brațe – și  în numai 2 săptămâni, toată planeta a fost împotriva IRAKULUI și a regimului de atunci.

    Deci, frate, revenind la subiect, finalitatea macabrului scenariu al momentului este VACCINAREA, iar vaccinarea este MOARTE. MOARTE deoarece conține nanotehnologii de ultimă oră și otrăvuri de genul mercur și alte metale, formaldehidă și alte substanțe periculoase cu care noi ne-am obișnuit deja pe prospectele vaccinurilor. NU TE LĂSA MANIPULAT! CAUTĂ ADEVĂRUL, ROAGĂ-TE! CĂCI DOMNUL HRISTOS TE VA LUMINA!!!!

ȘI NU UITA CĂ REFUZUL VACCINĂRII VA FI MUCENICIE! spunea  marele duhovnic JUSTIN PÂRVU DE LA PETRU VODĂ. DAR NUMAI AȘA ÎȚI VEI CÂȘTIGA MÂNTUIREA!!!!

 .

Cu dragoste și durere Pr. Andrei

.

PS – explicația termenului  ”ELITA OCULTĂ”: GUVERNUL INVIZIBIL, MASONERIA, ILLUMINATTI, COMITETUL CELOR 300 sau OLIMPIENII, GRUPUL BILDERBERG, COMISIA TRILATERALĂ, CLUBUL DE LA ROMA, COUNCIL OF FOREIGN RELATIONS (CFR), ONU, UE, OMS (Organizația Mondială a Sănătății), BILL and MELINDA GATES FOUNDATION, SERVICIILE SECRETE,… și lista poate continua pe multe pagini… cu toate fundațiile, băncile, corporațiile și organizațiile afiliate lor.