Select Page

Genocidul continuă!… În Era Covid, medicii nu mai pot fi acuzați de malpraxis, anunță ministrul sănătății Vlad Voiculescu (!!!) Ce părere aveți?

Genocidul continuă!… În Era Covid, medicii nu mai pot fi acuzați de malpraxis, anunță ministrul sănătății Vlad Voiculescu (!!!) Ce părere aveți?

EXTERMINAREA ÎN MASĂ A POPULAȚIEI ÎNTREGII LUMI, CONFORM PLANURILOR CONDUCĂTORILOR OCULȚI, SATANIZAȚI,

CONTINUĂ ALERT,

cu LARGUL concurs al populației ignorante, credule în varianta oficială, CRIMINALĂ …

Căutați chiar și în acest sit cuvinte-cheie precum: DEPOPULAREEUGENIEREDUCEREA POPULAȚIEIDECIMAREA POPULAȚIEI, sau oricare altele similare, și VEȚI GĂSI, DACĂ VREȚI, DOVEZI NEnumărate în ACEST sens…

.

Scopul elitelor fiind:

”menținerea populației întregii lumi sub 500 milioane de oameni, în echilibru perpetuu cu natura.”

așa cum este publicat de zeci de ani pe frontispiciul ”Georgia Guidestones” din SUA.

.

Potrivit unei decizii luate de Guvern, prin ordonanța de urgență de modificare a Legii sănătății, medicii de alte specialități decât boli infecțioase sau ATI, vor putea îngirji pacientii COVID-19 , prin respectarea protocolului medical, fără a mai fi răspunzători pentru daunele și prejudiciile produse în exercitarea meseriei, anunță știripesurse.ro, citând Agerpres.ro.
.
După ședința care a avul loc la guvern, joi, ministrul sănătății a agăugat că „În spațiul public se vorbește despre paturi ATI, despre necesitatea de a crește capacitatea la ATI. Se vorbește de paturi ca și cum am vorbi despre mobilă. Limitarea principală este a resursei umane. Și atunci vorbim de medici obosiți, de asistente și toți care contribuie, vorbim despre limitări, pe care le eliminăm astăzi, date de lege, o lege care îi face pe medici de anumite specialități să se teamă de eventuale consecințe ale unui lucru pe care doresc să-l facă: să ajute în secțiile de terapie intensivă sau acolo unde sunt îngrijiți pacienți cu COVID -19. Astăzi, prin ordonanță de urgență de modificare a Legii 95, Legea sănătății, am stabilit că pe durata stării de alertă, alte specialități medicale decât cele de infecționiști, ATI-ști, pot veni în ajutorul colegilor lor, cu respectarea protocoalelor de practică medicală care sunt aprobate prin ordin al Ministerului Sănătății”.
.
„Deci, stabilim că medicii respectivi nu sunt răspunzători pentru daune și prejudiciile produse în exercitarea profesiunii desfășurate în condițiile respectării protocoalelor. Dacă protocoalele medicale sunt respectate, nu avem niciun fel de teamă de vreo consecință”, a continuat Voiculescu, potrivit știripesurse.
.
Iată declarația ministrului Sănătății (video):
.
www.facebook.com/watch/?v=812905239309715

.

Sursa  – (ATENȚIE !!! – ACESTA ESTE UN SIT ECUMENIST !!!) – https://www.activenews.ro/stiri/In-Era-Covid-medicii-nu-mai-pot-fi-acuzati-de-malpraxis-anunta-Vlad-Voiculescu.-Ce-parere-aveti-165925

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

1 Comment

  1. un cititor

    Bună ziua! Ați putea scrie un articol și despre așa-zisul „șef” al „Mișcării Legionare” de azi, dl. Șerban Suru? Se pretinde a fi un discipol al Părintelui Iustin Pârvu, dar în realitate nu este decât un mason/neomarxist/neo-securist/USR-ist, filo-maghiar și vaccinist convins! Dacă ar ști Părintele Iustin Pârvu că un astfel de specimen (care promovează vaccinuri ce conțin celule de fetuși umani avortați și celule din creiere de maimuțe) se crede un „urmaș” de al său……….În rest, să aveți în continuare o duminică plăcută!

    Răspuns

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte