Select Page

Guvernul antiromânesc PNL-UDMR-PLUS-USR a abrogat legea prin care se interzicea vânzarea acțiunilor deținute de stat la companii, timp de doi ani. PSD reacționează. Foști devalizatori ai României strigă la actualii devalizatori. România rămâne și săracă și devalizată

Guvernul antiromânesc PNL-UDMR-PLUS-USR a abrogat legea prin care se interzicea vânzarea acțiunilor deținute de stat la companii, timp de doi ani. PSD reacționează. Foști devalizatori ai României strigă la actualii devalizatori. România rămâne și săracă și devalizată

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri un proiect de lege care abrogă Legea 173/2020 privind interzicerea vânzării de acțiuni pe care statul le deține la companii și societăți naționale, pe o perioadă de doi ani, transmite Ziarul Financiar.

Această lege a fost inițiată de PSD în august 2020.

Legea 173/2020 interzicea înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, la instituții de credit, precum și la orice altă societate la care statul are calitatea de acționar, indiferent de cota de capital social deținută, pe o perioadă de doi ani.

Cea mai ”așteptată” listare este cea a companiei Hidroelectrica, dar statul mai are în portofoliu și alte companii importante, inclusiv Compania de Aeroporturi București, Tarom și bănci.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook, afirmând că abrogarea legii este „cea mai mare crimă economică”.

„Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului. Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ. Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

În perioada 2012-2015, PSD, aflat atunci la guvernare, a privatizat pe bursă Romgaz și Electrica. De asemenea, compania Petrom a fost privatizată în 2004, în mandatul Guvernului PSD condus de Adrian Năstase, mai amintește FT.

__________

Sursa – (ATENȚIE MAXIMĂ!!! – ACEST SIT ESTE ECUMENIST!)https://www.activenews.ro/stiri/Guvernul-PNL-UDMR-PLUS-USR-a-abrogat-legea-prin-care-se-interzicea-vanzarea-actiunilor-detinute-de-stat-la-companii-timp-de-doi-ani.-PSD-reactioneaza.-Fosti-devalizatori-ai-Romaniei-striga-la-actualii-devalizatori.-Romania-ramane-si-saraca-si-devalizata-165060

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

dacă folosiți un calculator (laptop sau desktop),

secțiunea ”căutare” este așa cum arată imaginea de mai jos:

.

Dacă folosiți un telefon mobil (smartphone),

secțiunea ”căutare” este la finalul oricărui articol din situl

www.romanortodox.info 

deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE”,

așa cum se vede în imaginea de mai jos:

.

Să ne fie de folos!

.

Mărturisește adevărul, fă-ți datoria de creștin,

de a-ți iubi aproapele ca pe tine însuți,

ACUM, ASTĂZI, cât se mai poate!!!

Așa să ne ajute Dumnezeu !

.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte