(citiți până la capăt!!!)

Interviu Robert Steele în ziarul Teheran Times: O perspectivă din sfera Contrainformațiilor cu privire la virusul Wuhan – este acest atac biologic al virusului Wuhan o operațiune sionistă de tip false flag?

Data la care a avut loc interviul – 12 Februarie 2020.

Sursa: https://phibetaiota.net/2020/02/robert-steele-in-tehran-times-interview-a-counterintelligence-perspective-on-the-wuhan-virus-a-zionist-bio-war-false-flag-attack/

Reporter (R): Dvs. Ati urmarit evolutia globală a virusului Wuhan începând cu 26 ianuarie 2020. Inițial, l-ați declarat un focar natural mai puțin virulent decât SARS, dar apoi ați revizuit punctul de vedere, deoarece au apărut informații noi. La 1 februarie, un element al armatei chineze a acuzat oficial SUA că a lansat acest virus împotriva lor ca act de război, iar site-urile web rusești tot repetă această acuzație. Care este evaluarea dvs. generală a virusului Wuhan și implicațiile acestuia atât pentru relațiile China-SUA, cât și pentru economia globală?

Robert Steele (RS): Desigur, avem nevoie de surse bune și mai multă reflecție și analiză. Consider că reprezintă dezinformare acele raportări media conform cărora ar fi o mare isterie în China. Permiteți-mi să încep evaluarea spunând că cele mai noi informații disponibile sugerează că acesta a fost un atac sionist asupra Chinei în două părți: în prima parte, un profesor evreu american de la Harvard pare să fi „colaborat” cu chinezii, adică a comis trădare împotriva SUA și i-a ajutat pe chinezi la înființarea unui centru specific războiului biologic de nivel 4 în Wuhan. În partea a doua – și profesorul ar putea să nu fi fost de acord cu aceasta – sioniștii au eliberat virusul atât pe piață, cât și în spitale – 41% din infecții au avut loc în spitale, nu pe străzi. Nu trebuie presupus că virusul a scăpat dintr-o instalație chineză sau întâmplător.

Încă nu îmi este clar dacă această provocare sionistă a fost destinată să înceapă un război între China și SUA, așa cum sugerează Benjamin Fulford în raportarea sa (https://benjaminfulford.net/2020/02/10/israel-commits-suicide-by-declaring-war-on-china-2/ ) din Japonia luni, 10 februarie 2020, sau dacă a avut alte scopuri, inclusiv câștigul economic masiv al elitelor sioniste anglo-americane, câștiguri datorate cunoștințelor în avans (din interior), și astfel sa efectueze tranzacții privilegiate (pe piața de capital) și să obțină profituri mari bazate pe cunoașterea atât a virusului Wuhan, cât și a gradului în care mass-media occidentală ar exagera criza.

De asemenea, nu îmi este clar gradul în care 5G – pentru care China este țara principală – se intersectează cu virusul biologic. 5G este o parte uriașă a acestui lucru – ceea ce nu știm încă este dacă acesta a fost un atac de tip false-flag așa cum bănuiesc; sau este un test (experiment) al intersecției dintre războiul biologic (aero-purtat) și cel electromagnetic (prin unde radiante); sau un asalt menit să distrugă economia chineză și să înceapă să depopuleze China, – sau toate trei la un loc!

Consider că încrederea personală dintre secretarul general Xi Jinping și președintele Donald Trump este puternică, iar ideea că SUA ar fi putut întreprinde un astfel de atac ca politică (de stat) nu e luată în considerare în China. [adică chinezii știu că nu administrația Trump a ordonat așa ceva, ci mâna neagră, mâna nevazută, privată (sionismul) a făcut asta]. Desigur, există elemente trădătoare [agenți care sunt oamenii Sionismului, și care nu sunt patrioți] în Departamentul nostru de Apărare (DoD) și în Agenția Centrală de Informații (CIA), cunoscute pentru colaborarea lor cu Mossad în operațiuni de protejare (izolare) a rețelelor de pedofilie, trafic de droguri, sponsorizarea terorismului inclusiv ISIS și 9/11, dar în în același timp, sunt sigur că acest lucru (operațiunea Wuhan) nu a fost realizat de SUA (adică de către administrația oficială), iar conducerea chineză (de stat) știe asta.

Pe măsură ce imaginea mea despre acest atac s-a dezvoltat, ceea ce m-a șocat cel mai mult a fost modul în care mass-media occidentală – care este controlată de MI-6 în Marea Britanie și CIA în SUA – și omologii lor europeni – a exagerat brusc răspândirea virusului, iar acest procedeu nu poate fi descris decât ca iresponsabil – de răspândire a fricii – „jurnalism galben” (mercenari) sau „fake news” în cel mai rău caz. Cred acum că acest lucru a fost calculat (premeditat) pentru a perturba economia globală și cred acum că sioniștii și aliații lor, inclusiv grupul MEGA de miliardari sioniști din SUA, care a finanțat 9/11 și rețeaua Epstein de șantaj a pedofililor, și bineînțeles City of London și Wall Street, au câștigat o sumă mare de bani cu tranzacționarea privilegiată (prin pariere împotriva bursei) bazată pe cunoașterea în avans a virusului Wuhan și a acoperirii sale exagerate din Occident, care a înspăimântat atât piața de valori și producătorii, cât și turiștii.

Carte bună pt 9/11 – https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president-on-9-11-experts-say-what-the-9-11-commission-was-too-corrupt-to-address/

Rețelele de pedofilie – https://phibetaiota.net/2019/07/special-zionism-in-america-murderous-pedophilia-entrapment-the-nine-veils-of-veil-update-36-to-the-mossad-epstein-story/

Merita citit

R: Are China vreo responsabilitate pentru modul de gestionare a virusului, deoarece pare să fi scăpat de sub control?

RS: Din păcate, da, are! Se știe că primele rapoarte (menționări ale bolii) ale cetățenilor au apărut începând cu 8 Decembrie 2019. Cetățenii și jurnaliștii au fost intimidați și apoi arestați de poliție pentru că „răspândeau frică”. Abia după ce președintele Xi Jinping s-a întors din Myanmar la 18 Ianuarie, această contagiune i-a fost informată corespunzător, moment în care a întreprins acțiuni extraordinar de exhaustive și decisive. În acele treizeci de zile ce au trecut în plus, oficialii locali din Wuhan au ignorat sau au acoperit situația și au permis ca festivalurile majore locale să meargă înainte, și care ar fi putut fi anulate. Liderii locali și-au dezamăgit cetățenii lor; Liderii naționali însă, de îndată ce au înțeles pe deplin seriozitatea problemei, pare să fi acționat cu mare autoritate și responsabilitate.

Dacă există o lecție de învățat aici – iar președintele Xi Jinping pare să fi învățat lecția „celor treizeci de zile întârziere”, dar mai bine întârziată soluția decât să nu fie niciodată luată – este că primele semnale (chiar mici) din rândurile din față (civile) nu ar trebui niciodată ignorate și că transparența este un atribut de neprețuit în domeniul Contrainformațiilor Strategice. Liderii locali – și liderii intermediari – trebuie să învețe deviza mea: „adevărul cu orice preț depășește toate celelalte pierderi.” Sau cu alte cuvinte: adevărul spus la timp valorează mult mai mult decât adevărul spus prea târziu.

(Deviza site-ului său: The truth at any cost lowers all other costs = (Adevărul cu orice pr$ț e mai benefic decât dacă am ascunde adevărul de dragul altor considerente).

Chinezii la nivel local au făcut greșeala de a încerca să acopere etapele incipiente ale virusului, ceea ce nu numai că i-a permis să se răspândească, ci și pentru că spitalele lor nu erau conștiente de specificul contagiunii, înseși spitalele au fost cele care au dus virusul la nivelul următor, infectând mulți alți pacienți din lipsa izolării corespunzătoare a celor cunoscuți ca fiind infectați.

Împărtășesc impresiile pozitive atât ale președintelui Donald Trump, cât și ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) cu privire la răspunsul Chinei, odată ce secretarul general Xi Jinping a înțeles gravitatea situației. Nicio altă țară din lume nu ar fi putut construi două spitale complete în zece zile; sau să închidă complet orașe întregi; și a creat și o aplicație de mână utilă pentru izolarea bolii.

Alte lecții pentru mine includ:

-asumarea (recunoașterea existenței) aerosolului sau transmisiei aeriane din prima zi;

-luarea în considerare a aspectelor radiațiilor sau electromagnetice din prima zi;

-consultarea rușilor din prima zi;

-punerea în aplicare de soluții locale care izolează indivizii, nu soluții în masă care mai mult răspândesc infecția.

(nici până în ziua de azi nu s-a luat (public) în considerare aspectul electromagnetic și radiant al zonei zero din Wuhan, ca nu cumva să se facă conexiunea cu undele de joasă frecvență a tehnologiei 5G).

https://www.chinadaily.com.cn/a/202002/08/WS5e3e7d97a310128217275fc3.html

https://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0812979680/ossnet-20

R: Dinamica acestei povești a fost interesantă. Care sunt elementele majore pe care doriți să le reamintiți?

RS: În primul rând cel mai important și cred că președintele Xi Jinping este acum mai conștient de acest lucru – piețele chineze sunt murdare, iar atracția chineză pentru mai multe tipuri de animale exotice ucise la fața locului cu amestecul inerent de sânge și murdărie – inclusiv lilieci, șerpi și câini – a creat un focar biologic în fiecare sat chinezesc. Președintele trebuie să facă din prioritatea națională salubrizarea piețelor, separarea speciilor și sacrificarea umană a animalelor.

În al doilea rând, americanii și canadienii au avut unele succese (în trecut) în stoparea exfiltrării virusurilor de cercetare din ambele țări, viruși scăpați de către cercetătorii post-doctorali chinezi, dar suntem încă slabi în Contraspionaj, iar faptul că un membru al Facultății Evreiești de la Harvard ar putea strânge 1,5 milioane de dolari din China pentru a construi o instalație de nivel 4 în Wuhan specifică războiului biologic, fără ca noi să observăm la timp sau să o oprim – este de-a dreptul îngrijorător. Pe de altă parte, aș dori să văd că toate țările se concentrează pe apărarea biologică, nu pe atacul biologic.

În al treilea rând, nimeni nu se concentrează pe intersecția dintre războiul biologic și războiul electromagnetic. Wuhan este locația-sursă pentru 5G, care este o tehnologie genocidă (ucigătoare de oameni) și ecocide (ucigătoare de ecosisteme biologice = plante, animale), care este interzisă în Israel și în jurul președintelui Donald Trump (atât la Washington, cât și la Mar-A-Lago). Radiația 5G nu numai că scade imunitatea tuturor oamenilor și animalelor pe care le radiază, dar este capabilă să creeze bio-efecte originale și să înrăutățească bio-lapsurile naturale.

În al patrulea rând, nu-mi pot exprima în cuvinte disprețul față de Centrul SUA pentru Controlul Bolilor (CDC) și Fundația Bill Gates. Amândouă sunt, în opinia mea, paravane penale (vinovate) pentru Statul Paralel (secret) și industria farmaceutică, și sunt complici pe deplin la drogarea și debilizarea publicului american. Robert F. Kennedy Junior este prima persoană care a demonstrat într-o instanță de judecată că niciun vaccin din SUA nu a fost testat vreodată și, prin urmare, este ilegal ca SUA să îi oblige pe oameni să se vaccineze. Virusul Wuhan este utilizat pentru a avansa următoarea rundă de vaccinări criminale în SUA (și pe tot globul), de această dată cu ADN (modificat) și elemente de inginerie genetică. Trebuie să fie contestat (să i ne opunem) de toți cetățenii folosind toate mijloacele religioase și legale.

https://phibetaiota.net/2018/09/rebecca-campbell-us-government-loses-vaccine-lawsuit-has-lied-to-the-public-for-decades-vaccines-not-tested-autism-will-drop-if-parents-use-this-case-to-legally-challenge-mandated-vaccinatio/

În al cincilea rând, războiul informațional – utilizarea rău intenționată a mainstream-ului și a social media, ambele controlate de sioniști în colaborare cu MI-6 și CIA – sunt o parte complet integrată a războiului biologic și electromagnetic. Sunt o triadă. După cum pot spune cel mai bine, toate au fost planificate în prealabil, iar în combinație, virusul, exacerbarea 5G și hiperbola globală (soluția viitoare = antidotul), exagerarea și minciunile directe destinate să dăuneze economiei chineze și să beneficieze de tranzacționarea privilegiată, au făcut parte dintr-o campanie integrată.

În al șaselea rând, virusul Wuhan este doar ultima dintre o serie de atacuri împotriva Chinei. Îmi amintesc de: -ravagiile fermei de porci din China cu gripă porcină, -de războiul economic împotriva Huawei, -de agitația uigurilor (cetățeni ce țin tradiția veche din NV), și de instigarea la tulburări în Hong Kong. Există un război sionist-anglo-american pe care președintele Donald Trump nu a reușit să îl oprească (deocamdată), dar care cred că va fi oprit după realegerea sa.

Al șaptelea și ultimul, nu am auzit nimic de la Rusia. Bănuiesc că s-au purtat atacuri similare împotriva Rusiei, dar capacitățile defensive superioare ale Rusiei au făcut ca aceste atacuri să fie ineficiente. Cheia pentru a înțelege puterea Rusiei constă în elemente integrate și complete de apărare, atât dpdv biologic cât și electromagnetic – adică de la energie până la gravitobiologie, rușii par să fie lideri mondiali.

R: Cele mai multe surse media – inclusiv persoane în care dvs aveți încredere – spun că acesta (Wuhan) nu a fost un act de război, ci se datorează piețelor chineze murdare și în obiceiurilor chineze ciudate de a mânca animale exotice. Ce bază aveți pentru a concluziona că a fost un act de război?

RS: Mi-ai pus o întrebare importantă. Să spun mai întâi că eu cred că acest virus a fost în mod deliberat într-o formă mai slabă și nu se intenționează să fie catastrofal. E un fel de explorare (probă), pentru a se observa cum gestionează China situația unui virus malițios plantat în țară – amintiți-vă că avem (americanii) micro-drone care pot livra viruși oriunde fără nicio șansă de a fi interceptați – și o operațiune masivă de război psihologic în care mass-media a distrus economia chineză folosind virusul ca un cârlig! Mass-media, nu virusul – este ceea ce a provocat ravagii economice. Într-adevăr, reacția excesivă chinezească și punerea la comun în izolare a atâtor cetățeni au înrăutățit situația.

În al doilea rând, codul pentru virus a fost publicat și mutațiile introduse în el sunt documentate. O parte din documentație – de exemplu, studiile indiane care sugerează că a fost introdus HIV – a fost redusă (discreditate) ulterior, dar aici nu există nicio îndoială că virusul Wuhan a fost conceput în laborator.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jmv.25682

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/tests-confirm-source-of-deadly-coronavirus-outbreak-in-wuhan/news-story/381c166d5abb699e12712a3a28c6b593

https://en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Institute_of_Virology

Deși chinezii înșiși au afirmat că virusul a sărit pentru prima dată de la animale la oameni în Piața de Comerț cu Ridicata a fructelor de mare din Huanan, în inima orașului – consider acum acest lucru îndoielnic și cred că chinezii înșiși s-au temut de reacția publicului, dacă s-ar fi aflat că virusul este conceput biologic (în laborator) la Institutul de Virologie din Wuhan – o instalație de nivel 4 pentru războiul biologic, ca suspect evident (ca locație).

R: Există o teorie care spune că acest virus a fost conceput să vizeze (atace) asiaticii și bărbații asiatici în special (pentru că ar fi prea mulți). Aveți vreun gând despre asta?

RS: Am citit rezumatul articolului Alexandrei Bruce, pe care o cunosc și o respect. Nu am cunoștințe directe sau științifice. Din ceea ce m-am documentat până acum se sugerează că există peste 5.000 de puncte genetice în orice corp uman care pot fi atacat prin mijloace biologice sau electromagnetice și că urmele atacurilor asupra ADN-ului sunt foarte avansate. Îmi imaginez că bărbații albi ar putea fi la fel de ușor vizați (vizați). Știm, desigur, că ADN-ul poate fi folosit (ca probă) pentru condamnarea anumitor persoane, sau pentru a identifica sexul și etnia oricărei persoane care este disponibilă să i se ia o probă de ADN (pentru comparare). Se știe că noul „Sfânt Graal” pentru elite este un vaccin care este capabil de geoinginerie, de manipulare a ADN-ului în vederea îmbunătățirii capacităților fizice și cognitive.

https://forbiddenknowledgetv.net/2019-ncov-bioweapon-black-swan/

Aș observa că o nouă epidemie tocmai a izbucnit în Nigeria, iar toate guvernele și publicul, ar trebui să fie foarte atenți la toate semnalele slabe (neoficiale), să ia aminte la ce a pățit China, să ia în considerare „acțiunea inamică” (actul deliberat de eliberarea a virusului) ca o cauză principală, și să trateze subiectul Sănătății Publică ca prioritate națională existențială. Vaccinurile sunt o parte a problemei, nu soluția. Nu există niciun înlocuitor pentru adevăr și transparență în timp real.

https://dailypost.ng/2020/02/07/benue-killer-disease-a-mystery-its-not-ebola-lassa-fever-or-coronavirus-nigerian-govt/

R: Deși există o mișcare civică globală împotriva 5G, multe persoane vor fi sceptice cu privire la aspectul 5G. Ce puteți spune despre asta?

RS: Cunoștințele mele sunt indirecte, bazându-mă pe literatura de specialitate și experți precum Mark Steele (expert cu care nu am nicio legătură de niciun fel), care a câștigat primul proces împotriva 5G în Marea Britanie, mă bazez pe Sacha Stone al cărui film Apocalipsa 5G setează un nou standard pentru Adevăr sub formă de film, și altele. Ideea de bază despre 5G este că această tehnologie face parte dintr-o grilă de control al mintii în masă, care ar putea în cele din urmă, dacă nu i ne opunem, să transforme persoane sau grupuri de persoane în oameni fără nicio capacitate cognitvă (îmbolnăvite sau debilizate), sau chiar elimina persoane din cauze așa-zis „naturale”, cum ar fi boli precum Atacul de Cord sau Cancer cu răspândire rapidă.

De-asemenea, 5G umple spațiul cu zeci de mii de sateliți care duc poluarea electromagnetică globală la noi niveluri, și care reprezintă genocide împotriva umanității, cât și ecocide împotriva vieții plantelor și oceanelor. Doi termeni care ar trebui explorați în legătură cu 5G sunt:

-„Arme Energetice Direcționate sau DEW (Directed Energy Weapons), și

-„Controlul Minții”, control mental pe care CIA și Administrația Națională Aeronautică și Spațială (NASA) – ambele populate după al Doilea Război Mondial de oameni de știință naziști – elemente (armele și controlul) ce au sporit puterea NOM până la capacități satanice.

https://www.youtube.com/watch?v=BSXBij_POBM&t= – filmul Apocalipsa 5G tradus în lb. română;

https://www.youtube.com/watch?v=BSXBij_POBM&t=
Nu există nicio separare între Biologie, Energie și Informație. Aceasta este noua realitate, doar rușii și poate o mână mică de oameni din China, Iran, Marea Britanie și SUA, par să înțeleagă acest aspect transformativ al luptei moderne pentru existență. Vestea bună – și vreau ca răspunsurile mele să fie pozitive în ansamblu – este că apar noi mijloace pentru neutralizarea 5G și eliminarea tuturor formelor de intoxicații cu radiații și a emisiilor de energie direcționate și electromagnetice.

https://5gbioshield.com/

R: Există vreun defect în modul în care guvernul chinez a gestionat această provocare?

RS: Da. (De exemplu) – în SUA, Bombardamentul din Boston (atacul terorist cu bombă la Maratonul din 2013) a fost o operațiune false-flag planificată și executată de Agenția Federală de de Gestionare a Situațiilor de Urgență (FEMA) pentru a testa capacitatea sa de a bloca un întreg oraș și de a merge din ușă în ușă, fără fără mandat de căutare, solicitând intrarea în case cu ajutorul justificării de a căuta doi indivizi.

Trebuie să atrag atenția foarte serios asupra focarului Wuhan din China, care este un catalizator pentru acceptarea de către public a FASCISMULUI MEDCIAL sau a TERORISMULUI MEDICAL ca răspuns general acceptabil. Permițându-se astfel instituțiilor guvernamentale să facă raid în case, să târască cetățenii din case în stradă și să-i vaccineze – sau să-i execute și să le incinereze corpul lor (fără autopsie) fără un proces adecvat, sub pretextul „binelui public”, este destul de înspăimântător pentru mine.

„Legea marțială” medicală nu este nici mai mult nici mai puțin decât eutanasierea legalizată și omorul în masă (genocidul). Această situație este utilizată pentru a începe discuția despre vaccinarea internațională obligatorie folosind formule neexaminate – testate. Aceasta este „starea finală” pe care vrea să o obțină pentru mase Statul Paralel (NOM) sionist-anglo-american.

Imaginea Chinei care tratează oamenii ca mărfurile supermarketurilor ce urmează să fie „scanate” pe fruntea lor va fi o povară pentru China în deceniile următoare. În unele moduri, triada Wuhan (război biologic, electromagnetic și informațional împotriva Chinei de către forțele externe) este un prototip pentru fuziunea Statului polițienesc și a formei de Război tehnocratic (tehnologic) sionisto-anglo-american.

Permiteți-mi să spun și eu, cu cea mai mare atenție pentru bunele intenții ale secretarului general Xi Jinping – că două greșeli au fost comise mai devreme, pe lângă greșeala de a ignora avertismentele timpurii:

În primul rând, China pare să nu considere că boala prin radiații se prezintă ca o gripă – simptomele sunt identice cu punctul în care întreaga linie aeriană a fost pusă în carantină în mod evident pentru gripă atunci când toți pasagerii sufereau de fapt de noul Wi-fi calibrat greșit din satelit. Radiația Fi care nu a fost calibrată corespunzător. Închiderea 5G în Wuhan și consultarea rușilor cu privire la aspectele de radiație ale acestei pandemii multidimensionale, ar putea fi și încă mai este de ajutor.

În al doilea rând, China a făcut greșeala de a pune la comun zeci de mii de oameni în instalații în aer liber și aproape sigur ca a înrăutățit lucrurile. La fel cum 41% dintre bolnavi se consideră că au fost infectați în spitale, așa vom considera și că restul de 60% sau mai mulți au fost infectați în marile stadioane și în alte facilități de carantină unde cetățenii au fost puși împreună în urma decretului statal. O abordare alternativă ar fi fost să comandăm o zi națională de curățare a tuturor suprafețelor cu săpun și apă – la locul de muncă și acasă – și apoi o interdicție de călătorie combinată cu echipe medicale complet bine pregătite. Izolarea individuală, în locul masări oamenilor împreună, pare să fie o strategie mai bună.

Închizând de tot 5G și aruncând o privire profundă asupra statisticilor per oră (epidemiologice) cred că China ar fi redus brusc totalitatea costurilor, inclusiv costul pierderii încrederii publicului în integritatea și eficacitatea guvernului.

R: Să presupunem că sioniștii nu au făcut acest lucru. Asupra cui altcuiva ar trebui să se axeze o anchetă?

RS: Asupra Statului Paralel (actori non-statali), britanici, americani și ruși, în aproximativ această ordine. SARS a fost un precursor și poate a fost conceput de ruși. Britanicii au Porton Down, iar britanicii, americanii și sioniștii au toate laboratoare de război biologic în Europa de Est, în Africa și Orientul Mijlociu. Ucraina rămâne un mister pentru mine, dar Ucraina este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai periculoase țări de pe planetă din cauza amestecului de criminali ruși și fasciști sioniști care controlează acum țara. Au acces la toate tipurile de depozite nucleare, biologice și chimice de război. Consider că Ucraina, ca și Arabia Saudită, este o extensie a sioniștilor instigatori la război.

Vreau să subliniez faptul că eu cred că statul-națiune ca structură definitorie pentru război și pace este acum contestat (atacat puternic) de o combinație de actori non-statali (contractori), în special criminali ruso-sionisto-americani (cunoscuți sub numele de Mafia Roșie) și de noul Complex „ecologic” militar și paramilitar privat din Marea Britanie și SUA, precum și de Complexul tradițional militar-industrial american care pare să aibă propriile sale baze extraterestre și subterane profunde, efectuând experimente genetice pe cheltuiala contribuabililor, dar fără supraveghere guvernamentală.

Există unele zvonuri care sugerează că chinezii înșiși sunt responsabili pentru acest lucru; faptul că un ofițer militar chinez este înregistrat cum se laudă cu faptul că această capacitate este la îndemâna țării; și că China poate experimenta în mod deliberat o combinație de reducere a populației și noi niveluri de supraveghere în masă și control de mulțime. Mi-e greu de crezut, dar imposibil de scos din ecuație. Sunt cu siguranță dispus să cred că acesta a fost un accident, dar toate semnele indică o intenție (o premeditare) malițioasă străină – pentru mine, povestitorul de adevăr- este gradul în care mass-media occidentală, controlată de MI-6 și CIA, a fost complet pregătită să alimenteze non-stop războiul informațional, așa cum erau pregătiți și imediat după atrocitatea din 11 septembrie 2001. Acest lucru a fost în multe feluri „11 septembrie al Chinei” și de aceea eu favorizez o privire atentă asupra sioniștilor ca și făptuitori.

R: De unde știți că nu e SUA responsabilă?

RS: Ai pus o întrebare absolut legitimă. Permiteți-mi să fac diferența între SUA ca țară, ca public, ca guvern și ca un complex de agenții, multe dintre ele având elemente trădătoare (agenți dubli) controlate de sioniști. Așadar, atunci când sugerez că „sioniștii au făcut-o”, acest lucru nu exclude în niciun fel complicitatea elementelor necinstite ale guvernului SUA, cum am văzut cu Rețelele de Pedofilie Mossad și Rețelele de Șantaj din SUA, unde elemente necinstite ale CIA și Biroul Federal de Investigații (FBI) sunt pe deplin complici, acoperă Mossad-ul și își împart „subalternii” (oamenii dirijați special să mușamalizeze sau să saboteze ancheta), astfel încât să controleze guvernanții, legiuitorii, șefii de poliție, șerifii, judecătorii și procurorii, printre altele. (precum reiese și din serialulLista neagră / The Blacklist – n.r.). După cum am descoperit în ancheta rusă (similară), elemente ale trădătorilor finanțate de Departamentul Apărării, care au conspirat cu John Brennan (Director CIA) și James Comey și alții, pentru a-l defăima pe președintele nostru (pe Trump). S-au constatat că elemente ale CIA și Departamentului Apărării sunt implicate în traficul de copii internațional.

Nu cred că Președintele nostru, Secretarul nostru al Apărării sau chiar Directorul nostru al CIA (din prezent), au autorizat explicit acest act de război (Wuhan-ul)! În continuare cred că conexiunea sionistă prin Harvard este un punct de plecare critic pentru orice investigație.

R: Există vreo conexiune cu Iranul în toată această poveste?

RS: Da. Am primit un e-mail de la un ofițer militar de rang înalt, acum pensionat, care a spus acest lucru:

Bănuiesc că acest focar de virus are scopul de a îndepărta China de pe scena mondială pentru o perioadă de timp, făcând-o neputincioasă să intervină într-un scenariu care este pre-planificat, implicând probabil Iranul, pentru care China a făcut multe zgomote în ceea ce privește sprijinul. Nicio expediție militară chineză (eventual în apărarea Iranului) nu ar putea exista în timpul unui focar de genul acesta, nici nu vor fi disponibile fonduri la scară largă, toate fiind cheltuite pentru înăbușirea virusului”.

Nu am cunoștințe directe, dar voi spune că eu cred că sioniștii aflați la putere în SUA, inclusiv Secretarul nostru de Stat „creștin” sionist care consideră că „este un lucru minunat pentru CIA să mintă, să înșele și să fure, să vrea un război cu Iranul”, și înțelegeți că Rusia și China au puterea de a opri un astfel de război.

Ceea ce nu înțeleg (agitatorii de război) este faptul că armata americană nu este durabilă (nu face față) într-un război major împotriva unui adversar de la egal, și că e complet vulnerabilă atât la atacul biologic, cât și la cel electromagnetic de la sediul zonei din spate până la liniile frontale. Și sincer, chiar dacă au înțeles deficiențele noastre, nu cred că le pasă (că SUA ar pierde un război mondial). Pofta lor de război, orbirea lor ideologică, sunt setate în așa manieră încât toate ar trebui să fie găsite nepotrivite pentru serviciul public și izolate (adică agitatorii pro-război ar trebui dați afară și băgați la pușcărie). FBI a fost total lipsit de valoare ca agenție națională de contrainformații.

Deci da, există o conexiune cu Iranul. Acest virus și isteria mass-media occidentală au consumat temporar China și conducerea și armata sa. Totuși, rușii nu au această problemă, în parte, deoarece sunt foarte avansați în domeniul energetic, scalar (energie în timp) și gravitobiologie, toate acestea putând neutraliza orice atac biologic, cum ar fi avut loc în China.

Ar fi util ca Iranul să sponsorizeze o conferință cu privire la virusul Wuhan și să-i invite pe ruși să se prezinte, câtuși de puțin și în secret, viziunea lor despre intersecția dintre Biologie și Energie.

R: Acești termeni nu sunt familiari pentru majoritatea cititorilor noștri. Ce ne puteți spune despre ei?

RS: Permiteți-mi să sugerez că lucrările lui Thomas Bearden din anii ’80 și ’90, care raportează despre capacitățile rusești rămân foarte importante, inclusiv cărțile sale „Fer de Lance”, „The Excalibur Briefing”, „Gravitobiology” și „Energy from the Vacuum”. Există, de asemenea, un profesor în Serbia, Ilija Lakicevic, este un fost Profesor de Cercetare fizică a particulelor de la Institutul Max Plank, care a lansat ceea ce pare a fi prima tehnologie de protecție 5G cu spectru complet, 5GBioShield – l-am intervievat de două ori și am fost impresionat de rezultate a studiilor clinice din Elveția. Nu înțeleg atât de multe, dar în echilibru ceea ce găsesc în literatura de de specialitate este că virușii virulenți pot fi creați și înfrânți prin mijloace electromagnetice sofisticate. Rușii par să fie cei mai buni din lume, dar bănuiesc că și în Iran, există centre de expertiză. Americanii par să fi făcut greșeala de a se concentra asupra atacului în loc de apărare.

R: Dacă ai fi președintele Donald Trump, ce ai face pentru a stabiliza situația?

RS: Ce întrebare frumoasă! Vă voi spune exact ce i-am spus Casei Albe într-o comunicare electronică. În primul rând, ar trebui să-l îndrume pe secretarul apărării să recurgă la cel mai bun ofițer de contrainformații din America, Col Stuart Herrington, autorul cărții „Trădătorii dintre noi”, care se întâmplă să fie căsătorit cu o femeie de etnie chineză. Un grup de lucru comun americano-chinez ar trebui să fie format cu ofițeri de contrainformații militare de încredere ca nucleu – FBI este total compromis și nu poate fi de încredere. L-aș promova pe Col Herrington la statutul de General de Brigadă și i-aș da custodia imediată a profesorului de la Harvard, care a trădat America și l-aș pune pe individul acesta imediat la dispoziția chinezilor pentru interogarea directă. Aș colabora strâns cu chinezii pentru a face patru lucruri:

în primul rând, inspectez complet laboratorul pentru a stabili dacă a fost construit un defect de proiectare care ar permite virușilor să scape atunci când a fost folosită o telecomandă;

în al doilea rând, priviți cu atenție posibilitatea ca această criză să fie fabricată în două părți: partea concepută în laborator și destinată a fi văzută; și răspândirea nocivă a virusului de către agenți sionisti, britanici sau americani, separată complet de operația de laborator; (adică plantarea virusului în alte părți, simultan cu falsificarea de conexiuni cu China).

în al treilea rând, aduceți rușii în echipă și faceți un sondaj total asupra spectrului 5G; și

în al patrulea rând, faceți ca filiala financiară a grupului de lucru multinațional să facă un studiu complet al pieței bursiere pe toate schimburile folosind Thin Thread, oferit de colegul meu Bill Binney, pentru a izola investitorii specifici, atât individuali cât și organizaționali, care par să fi avut cunoștințe în avans despre pandemia Wuhan contrazisă (ca sa îi prindă pe „investitorii” care au știut dinainte și să îi întrebe cine le-a spus că urmează pandemia Wuhan și că se poate paria la sigur împotriva Bursei).

R: Unde se va ajunge cu toate acestea, cum credeți că se va termina?

RS: Președintele Donald Trump va fi reales în unanimitate, iar Statele Unite ale Americii urmează să își închidă toate bazele de peste mări și să se concentreze pe prosperitate acasă. 9/11 și dezvăluirea pedofiliei vor șterge parazitul sionist din SUA (nu trebuie confundat cu evreii americani fideli) și mulți dintre cei 1% care favorizează războiul, boala și sărăcia ca centre de profit. Palestina va fi restaurată în viața noastră; energia gratuită va face posibilă apa desalinizată nelimitată și va transforma deșertul într-o oază de prosperitate pentru toți. Poate cel mai important, și nu înțeleg acest lucru complet, există o convergență în care energia pozitivă, inclusiv sufletul sau energia spirituală, deplasează energia negativă, incluzând energia concentrată pe atrocități, genocid și război. Lumea se vindecă.

Acestea fiind spuse, vreau să-mi subliniez îngrijorarea asupra credinței predominante în rândul elitei1% – că se pot descurca fără 99% și că lumea le va fi mai bună dacă pur și simplu incinerăm 90% dintre săraci – cei 99 % (cu 5G și alte arme cu energie direcționată nu există nicio problemă de eliminare a corpului, corpurile se ard și se vaporizează din interior spre exterior). Umanitatea este, din punctul meu de vedere, un experiment cosmic în liberul arbitru, iar diversitatea este o sursă vitală de imaginație și inovație. Cei 1% sunt crescuți, în special în Marea Britanie, SUA și Europa. Ele sunt literalmente crescute până la punctul de a suferi în multe cazuri de demență și alte boli genetice asociate cu reproducerea. Lumea poate fi vindecătoare, dar următorii douăzeci de ani cer un grad extraordinar de conducere morală angajată, care este dedicată alimentării publicului larg. Un public mai mare – 99% – este „porumbul nostru de sămânță” pentru viitor. Îmi pare rău să spun că majoritatea liderilor americani nu obțin acest lucru, dar președintele Donald Trump pare să obțină asta, iar acesta este un motiv pentru care îl susțin pentru realegere.

Educația publică – în contextul familiei și comunității, credinței și naționalismului – este „rădăcina” pentru înaintarea umanității. Nu m-am obosit niciodată să-i citez pe Will și Ariel Durant care încheie cartea lor epică, „Lecțiile istoriei”, spunând căsingura revoluție durabilă este în mintea omului”.

Wuhan este pentru noi toți un test al minții și spiritului uman împotriva Statului Paralel (NOM) și a tehnocrației (manipulării prin tehnologie).