Orașul Aahen este – conform wikipedia – „cel mai vestic oraș al Germaniei, situat în landul Renania de Nord-Westfalia, la granița cu Belgia și Olanda, și la 65 de km vest de Köln.”

Aici grecii care aparțin de Patriarhia Ecumenică au o biserică ortodoxă a Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de mir, care a fost sărbătorit în urmă cu câteva zile.

Obiceiul la greci este să se împartă anafură la sfârșit din mâna episcopului sau a preotului. Dacă este lume multă, atunci împart mai mulți clerici.

În cazul de mai jos – femeia care a filmat și care zice: „Înnebunesc… nu pot să cred ce îmi văd ochii…” – în mijloc a fost „postat” cardinalul papistaș (probabil „invitat” la slujba de hram) și acesta împarte anafură, i se sărută mâna… adică tot ce își poate dori un eretic, prieten și probabil șef al ecumeniștilor care fac parte oficial din Ortodoxie, însă o trădează cu orice ocazie.

.

La unul dintre comentarii se spune: „în veci nu mă mai duc la o asemenea biserică, unde se face așa ceva…”

Iată un om care a înțeles întinarea prin erezie a ecumeniștilor. Să dea Domnul să se îngrădească așa cum trebuie de erezie și să mărturisească ortodox.

Sursahttps://katanixi.gr/2019/10/28/%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf/

Redacția

____________

Sursa – http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2019/10/28/la-aachen-germania-pseudo-episcopul-papistas-imparte-anafura-ortodocsilor-adica-ecumenistilor-dintre-ortodocsi-neingraditi-de-panerezia-ecumenismului/