Atunci când încercăm să înțelegem fenomenul coronavirusului, trebuie să luăm neapărat în considerare legătura dintre focarul de coronavirus din China și tehnologia 5G. Wuhan, a fost unul dintre primele orașe din China, unde pe 31 octombrie 2019, cu aproximativ două luni înainte de izbucnirea epidemiei, a fost testat 5G-ul.

În timp ce în Wuhan se folosea pentru prima dată tehnologia 5G, în New York, Centrul Johns Hopkins, în colaborare cu Forumul Economic Mondial (WEF) și cu Fundația Bill & Melinda Gates au găzduit Evenimentul 201, care constă în simularea unei pandemii globale, unde au folosit coronavirusul și celule porcine. Se știe deja că inițial coronavirusul s-a transmis de la anumiți pești care au fost hrăniți cu resturi porcine. Evenimentul 201 a fost organizat de Big Pharma (Johnson and Johnson), Bill Gates (o figură cheie în promovarea vaccinurilor, microciparea oamenilor, etc), Forumul Națiunilor Unite și Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din China și America. Tot aici s-a stabilit ca singura instituție care va furniza informații , în cazul unei pandemii va fi Organizația Mondială a Sănătății, care face parte din Forumul Națiunilor Unite, mass-media considerându-se că ar împrăștia doar ”știri false”.

Pe 24 ianuarie 2020, compania farmaceutică Invio primește 9 milioane de dolari cu scopul de a creea un vaccin pentru coronavirus. Banii au fost acordați de Coaliția Pentru Pregătirea Inovațiilor in cazul Epidemiilor (CEPI), coaliție fondată de guvernul Norvegiei , Indiei, trustului Wellcome și de participanții de la Evenimentul 201: Fundația Bill & Melinda Gates și Forumul Economic Mondial. Compania farmaceutică se presupune că a creat vaccinul pentru coronavirus în doar 2 ore ! Această pretenție este însă absurdă și, mai degrabă, aceștia aveau deja vaccinul întrucât știau, de la Evenimentul 201 că virusul va fi eliberat.

Invio este deținută și condusă de David Weiner și dr Joseph Kim Weiner a fost implicat în crearea unui vaccin pentru HIV și zika, iar Kim este un expert în ADN și cel care a inițiat noua metodă de transfer de ADN numită electro-permeabilitateo tehnică microbiologică care folosește un impuls electric pentru a creea pori în membranele celulelor, astfel încât substanțe precum chimicalele, drogurile sau ADN-ul să poată fi introduse în celule. În acest fel, se poate introduce ADN străin în celulele persoanei vaccinate , ADN care va modifica propriul ei ADN. Această tehnică folosește același tip de unde pulsatorii ca și tehnologia 5G.

Frecvențele pe care le folosește tehnologia 5G, în special cele de 75-100 GHz, interacționează cu structura pielii oamenilor , cu glandele sudoripare, acționând asupra lor asemenea unui transmițător pentru o antenă. Atât tehnologia 5G cât și electro-permeabilitatea reprezintă o încălcare extremă a suveranității corpului uman, care poate avea și efecte pe termen lung datorită mutațiilor pe care le provoacă prin schimbarea ADN-ului unei persoane. Ceea ce electro-permeabilitatea face la scară mică, 5G-ul poate face scară mondială. Este posibil ca 5G-ul să fi fost  folosit pentru a ”deschide ” porii celor din Wuhan, permițând astfel noii arme biologice, coronavirusului, să se infiltreze mai ușor.

5G nu este așadar doar următoarea generație de conectivitate mobilă după 4G; este un tip de tehnologie radicală și cu totul nouă – o tehnologie militară folosită pe câmpul de luptă care acum este detașată în sfera civilă. 5G -ul a fost interzis deja în multe locuri din întreaga lumea, cum ar fi Bruxelles, Olanda dar și în anumite părți din Elveția, Irlanda, Italia, Germania, Marea Britanie, SUA și Australia.

Oamenii de știință și medicii avertizează asupra efectelor potențiale grave asupra sănătății ale nocivelor radiațiilor RF / EMF ne-ionizante emise de 5G:

Efectele includ riscul de cancer crescut, stresul celular, creșterea radicalilor liberi nocivi, daune genetice, modificări structurale și funcționale ale sistemului reproductiv, deficite de învățare și memorie, tulburări neurologice și impactul negativ asupra bunăstării generale la om. Însă, există dovezi tot mai mari cum că 5G dăunează sistemului imunitar al copacilor și ucide insectele. În 1977, 5G a fost testat pe animale, iar rezultatele au constat într-o de-mielinizare severă – pierderea tecii protectoare a celulelor nervoase. Unele țări observă acum o pierdere de 90% a insectelor (inclusiv insecte polenizante precum albinele) care se găsesc în jurul stâlpilor în care este instalat 5G.

Prin urmare, nu este nicio coincidență faptul că noul virus a apărut în China, exact în zona în care a fost testată tehnologia 5G pentru prima oară. În același fel, în Africa , după ce a fost administrat vaccinul anti-poliomielitic, a ”debutat” și virusul HIV. Mai mult chiar, un grup de cercetători indieni susțin faptul că coronavirusul a fost creat în laborator  și are în componența sa, ”întâmplător” 4 gene diferite HIV. După publicarea acestor informații, oamenii de știință au fost obligați să-și retragă descoperirile.

Așadar, care sunt adevăratele motive și interese din spatele legăturii evidente dintre coronavirus și tehnologia 5G? Grupurile și instituțiile mai sus menționate care au eliberat virusul, sunt tot cele care oferă si antidotul, la fel cum au făcut și în cazul altor pandemii (ebola, zika , SARS). Aceste epidemii se repetă o dată la doi trei ani, sau se creează altele noi. Prin urmare, companiile farmaceutice obțin întotdeauna profit, obligativitatea vaccinării este un la pas distanță iar depopularea este în curs. Totul se face după pași bine stabiliți cu consecințe atent prevăzute :

În primul rând este necesar să otrăvești populația intenționat (inventând un virus) cu scopul de a creea o boala care nu ar avea nicio șansă să apară în mod natural. Apoi susține tare și răspicat că această boală este declanșată de un factor invizibil, de ceva de care nimeni nu a mai auzit (prin teste irelevante). Impune acum carantina în mod justificat și vino apoi cu soluția la boala declanșată de tine, printr-un vaccin sau medicament care să otrăvească în continuare și mai mult populația. Fă din faptul că oamenii se vor otrăvi de la vaccin, o dovadă incontestabilă a existenței bolii, care se dovedește a fi și mai gravă decât toată lumea credea. Odată spălați oamenii pe creier impune vaccinarea obligatorie iar acum poți să crești doza de otrăvire atât prin intermediul bolii cât și a medicamentului pentru ea. Repetă acești pași de câte ori este posibil pe o populație ignorantă și neinformată și apoi vei putea calcula câte victime face. Nu ai nici măcar nevoie de un virus real iar această strategie îți oferă posibilitatea de a executa programe eugenice la scară largă și în văzul tuturor, fără ca nimeni să te poată acuza de ceva, ba dimpotrivă vei fi considerat ”salvator”.

Odată obținută depopularea urmează unirea omului cu mașinăriile (transumanismul) și prin asta, eradicarea tuturor trăsăturilor care ne definesc ca oameni. Acum vom putea fi controlați și stăpâniți, asemenea unei turme de oi. În acest scop vaccinul prin care ni se modifică structura ADN-ului se dovedește a fi de un real ajutor.

traducere realizată de Nușca

___________________
Sursa – (ATENȚIE MAXIMĂ!!! – ACEST SIT ESTE NEO-ECUMENIST!) – https://ortodoxinfo.ro/2020/03/08/legatura-dintre-tehnologia-5g-si-coronavirus/