Select Page

Legistul Valentin Iftenie la Mădălin Ionescu Show: “Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”

Legistul Valentin Iftenie la Mădălin Ionescu Show: “Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”
Posted in Coronavirusvaccinvaccinarevaccinare in masaVIDEO by saccsiv on martie 29, 2021

Madalin Augustin Ionescu:

Ediție istorică #madalinionescushow ! Unul dintre cei mai reputați medici legiști din România rupe tăcerea, face dezvăluiri care aruncă în aer povestea oficială COVID și ridică un mare semn de întrebare cu privire la modul în care au fost concepute statisticile :

“Din 150 de decese COVID investigate la IML putine au fost cauzate de SARS CoV 2 ! Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali !”.El anunță un studiu revoluționar al Institutului Mina Minovici pe aceasta temă care va fi depus pe masa Ministrului Sănătății. Printre alte afirmatii și argumente extrem de solide, medicul legist a spus clar:

”Aceste vaccinuri anti COVID sunt doar produse farmacologice ! Nu sunt vaccinuri ! Vaccinurile nu tratează o boală, nu ar trebui să creeze atât de multe efecte adverse, iar imunitatea conferită de ele ar trebui să dureze chiar o viață !”

Această emisiune trebuie să facă înconjurul țării ! Această ediție trebuie văzută de orice român, de la cei obișnuiți până la demnitarii care deseori iau măsuri după ureche, ascultând tot felul de pseudo-specialisti, fără să cunoască adevăratele realități medicale !

 

 

_________________
 .

ADEVĂRUL IESE LA LUMINĂ: „Au fost foarte puține cazurile care puteau fi încadrate la deces de Covid-19”, recunoaște un medic legist de la Institutul Mina Minovici București

.
Foto: dr. Valentin Iftenie (Mediafax.ro)
.
Numărul morților de Covid este umflat din pix prin felul în care sunt completate certificatele medicale – un fapt cunoscut încă din primele luni ale pandemiei. Această practică este confirmată și de un medic legist din București care spune că, deși cei care fac autopsia decedaților raportează corect cauza decesului, cazurile care aveau și un test pozitiv sunt trecute mai târziu ca morți „cu Covid”. Puține sunt cazurile care să fie morți provocate într-adevăr de boala Covid-19.
.
Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, susține că puține au fost cazurile în care decesele constatate de el au putut să fie încadrate la „deces Covid-19”. El a explicat în cadrul emisiunii Mădălin Ionescu Show de la Metropola TV modul în care este trecut pe certificatul de des motivul decesului, relatează Știri pe Surse.
„Noi ne bazăm pe elemente reale. Noi trebuie să facem printr-o expertiză un mijloc de probă.
Peste tot se folosește cuvântul cazuri. Instituția medico legală a efectuat autopsii în conformitate cu ce am arătat. Până acum numai la institutul din București au fost făcute mai mult de 150 de autopsii la cazuri care prezentau și această infecție pentru că la noi vin doar acele cazuri prevăzute în codul de procedură penală. Celelalte autopsii ar trebui făcute la alte instituții medicale.
.
Testele pe care noi le facem sunt pe preparate de plămân. Dacă ei confirmă diagnosticul, noi nu-l putem infirma. […]
.
Noi am făcut autopsii în aceste cazuri. Sigur că s-au acumulat o serie de date… Deci cam peste 150 de cazuri au fost făcute la Institutul din București. Deci aceste cazuri confirmate cu Covid-19, analiza noastră nu se face numai macroscopic (ce văd eu), ci se face și prin analiză medicală microscopică. Datele mele, care au fost la aproximativ 7, nu a identificat această microtromboză.
.
Puține au fost cazurile în care puteau fi încadrate la deces de Covid-19 din câte cazuri au ajuns la mine. Au fost foarte puține.
.
Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, la final, a făcut infecția Covid-19. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi.
.
În schimb, pe certificatul medical apare: contaminat cu virusul…”, a spus prof. univ. dr. Valentin Iftenie la Metropola TV.
____________

 

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE”

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subiecte