.

Chemare la protest:

”Duminică 7 martie de la ora 15.00 vă aștept în Parcul Izvor.

Acolo, în alveola de lângă Parlamentul României, vom participa la mitingul organizat de Alianța Părinților – pe care o reprezint, pentru a ne manifesta libertatea și dreptul de a decide pentru noi înșine.

Pentru că acestea două: libertatea și dreptul de a decide, sunt sacre.

Voi, parlamentari ai României, luați act de voința societății civice:

un NU hotărât oricărei forme de obligativitate!”

Av. Marina-Ioana Alexandru

 

CEREM amendarea proiectului de lege după cum urmează:
.
1- Legea să asigure pacientului dreptul să refuze vaccinarea;
.
2 – Medicului să i se permită să informeze corect pacientul şi să decidă liber dacă recomandă vaccinarea, sau nu, în funcţie de interesul şi starea de sănătate a pacientului;
.
3 – Să fie eliminate orice fel de sancţiuni pentru pacienţii sau medicii care refuză vaccinarea;
.
4 – Să fie eliminată noțiunea de obligativitate a vaccinării, sub orice formă (explicită, sau implicită), prin măsuri punitive și coercitive;
.
5-Noţiunea de obligativitate să fie înlocuită în textul legii cu aceea de recomandare.
.
.
„Pentru TOATĂ lumea spre știință….a venit MOMENTUL să impunem cu fermitate următorul act pe care să îl îndeplinească OBLIGATORIU TOȚI cei care deschid gura și fie afirmă că va@inul este sigur, fie obligă la va@inare prin mijloace dolosive (adică viclene) viciind astfel consimțământul…..
.
Să dea fiecărui om pe care îl înțeapă, DECLARAȚIE NOTARIALĂ PE PROPRIE RĂSPUNDERE (iar textul să fie făcut de mine ÎMPREUNĂ cu TOȚI colegii mei avocați care au ales să lupte pentru INTEGRITATEA DREPTURILOR și LIBERTĂȚILOR FUNDAMENTALE ale OMULUI în România)…..
.
DECI, ca să revin….. Să dea declarație, sub sancțiunea LEGII PENALE, cum că își ASUMĂ și SE OBLIGĂ să răspundă penal pentru orice tip de posibilă reacție adversă post-va@@inală apărută (de la simpla iritație a pielii până la efectul letal) și să acorde despăgubiri în valoare de UN MILION DE EURO pentru vătămare corporală gravă sau familiei, pentru uciderea celui înțepat.
.
Iar această DECLARAȚIE AUTENTICĂ (la notariat) să fie eliberată în suficiente exemplare originale, astfel încât un exemplar să fie în posesia celui care decide să se înțepe, indiferent de rațiunile și considerațiile pentru care a luat această decizie.
.
DE CE SPUN ASTA????…. PENTRU CĂ în nici un act normativ fie că este încă în stadiu de proiect, fie că este în vigoare, NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI NU RĂSPUNDE CU NIMIC pentru malpraxis…. și în acest circuit intră tot lanțul format din massmedia propagandistică, medicii și cadrele medicale care impun și induc în eroare, urmate ierarhic de autorități, de la cel mai jos nivel, până la cel mai înalt….
.
VOM CONSTATA că invariabil, toți cei care ar fi puși în situatia să dea o astfel de declarație, vor deveni instant isterici, agresivi și vor refuza sa fie obligați să își asume așa ceva…
.
În atari condiții, este EXCLUS să intre în discuție, ca NOI să putem fi vreodată obligați la orice tip de act medical sau să ne mai fie vreodată ÎNCĂLCATĂ LIBERTATEA DE A ALEGE, indiferent de mijloacele prin care se încearcă acest lucru…. SĂ FIE CLAR PENTRU ABSOLUT TOATĂ LUMEA!!!
.
Cu respect și deosebită considerație,
Avocat Marina-Ioana Alexandru „
___________________

.

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN 

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” 

DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER,

DACĂ FOLOSIȚI UN CALCULATOR (LAPTOP SAU DESKTOP),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE AȘA CUM ARATĂ IMAGINEA DE MAI JOS:

.

DACĂ FOLOSIȚI UN TELEFON MOBIL (SMARTPHONE),

SECȚIUNEA ”CĂUTARE” ESTE LA FINALUL ORICĂRUI ARTICOL DIN SITUL

WWW.ROMANORTODOX.INFO 

DEASUPRA SECȚIUNII ”ULTIMELE ARTICOLE”,

AȘA CUM SE VEDE ÎN IMAGINEA DE MAI JOS:

.

SĂ NE FIE DE FOLOS!

.

MĂRTURISEȘTE ADEVĂRUL, FĂ-ȚI DATORIA DE CREȘTIN,

DE A-ȚI IUBI APROAPELE CA PE TINE ÎNSUȚI,

ACUM, ASTĂZI, CÂT SE MAI POATE!!!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

.