Iubiți frați creștini,

 

În cele ce urmează o să încercăm să dezbatem o problemă foarte gravă a zilelor noastre, și anume, aceea a pericolelor zilnice care îi pasc pe copiii noștri la tot pasul. Mă refer la lumea virtuală în care copiii noștri “navighează zi de zi“, la pericolele Internetului și a multora din emisiunile TV, care nu fac altceva decât să distrugă și să spurce mintea tinerelor vlăstare, mintea fiind poarta dumnezeiască a harului către inimă și nu lăcaș al gândurilor negre și al lucrărilor diavolesti.

Așadar, diavolul, în zilele noastre, lucrează prin tehnică, înrobind mintea, creând tinerilor de azi dependență, gravă adicție, de internet și de TV. Lucrarea demonică, în speță, este una foarte vicleană, prin mesaje subliminale de tot felul, mesaje care se întipăresc în subconștient și care lucrează de acolo, foarte viclean și în chipul cel mai drăcesc posibil. Este vorba de mesaje subliminale cu tentă sexuală, pline de violență, sau de altă natură, care îi obișnuiesc pe tineri și pe copii cu anumite stări, care treptat intră în rutina de zi cu zi, familiarizându-i, cu alte cuvinte, cu violența, sexualitatea, consumul de alcool, în genere cu viciile distrugătoare de suflet, ca apoi să-i distrugă prin patimile ce demonii le-au instaurat în sufletele lor.

Să nu fim înțeleși gresit. Dumnezeu nu este împotriva tehnicii, ci ne-a dăruit-o pentru a ne ușura munca. Însă urâtorul de suflete, diavolul, vazând aplecarea omului contemporan spre tehnică, spre calculator, tehnică smart TV și internet, a pus stapânire pe acestea, făcându-și prin ele demonica lucrare de ruinare a sufletelor, mai ales pe aceste vremuri tulburi. Era firesc, pe undeva, ca diavolul să aleagă aceasta armă, care este tehnica, atât de raspândită, în zilele noastre, și să-l distragă pe om de la ceea ce este cu adevărat important, adică de la lucrarea rugaciunii și a mântuirii în Hristos. De aceea a ales să-i piardă pe oameni încă din fragedă pruncie și să-i facă să deraieze de la înalta chemare a omului la îndumnezeire și la mântuire.

Dar, să vedem, mai departe, cui aparține lucrarea aceasta. Este vorba aici de o adevărată industrie a muzicii, videoclipurilor, a publicității de tot felul, o industrie a desenelor animate, prin care, anumite organizații oculte, aflate în spatele lor, își fac lucrarea de înrobire a lumii, de distrugere a ei. Despre ce organizații este vorba? De francmasonerie, ILUMINATTI (o congregație masonică originară din Bavaria), organizații sioniste de tot felul, care vor să stapânească lumea și să o supună, prin instaurarea unei noi ordini mondiale și a unei singure religii peste tot pamântul. Aceste organizații oculte sunt aceleași care urmaresc instaurarea unei dictaturi biometrice, a răspândirii actelor biometrice cu cip (buletine, pașapoarte, carduri de sănătate naționale și internaționale, carduri bancare cu cip, etc) și în ultimă instanță a microcipului încastrabil sub piele, pe frunte și pe mâna dreaptă, care se identifică cu pecetea Apocalipsei Sf. Ioan Teologul, prin care se anulează lucrarea tainică de la Sf. Botez când am primit și mirungerea cu Sf. și Marele Mir, pecetea dumnezeiască a Darului Sfântului Duh. Așadar, cei ce vor primi pecetea Antihristului – microcipul, vor șterge pecetea Sfântului Duh de la Botez, prin aceasta făcându-se robi ai Satanei. Sf. Ioan ne avertizează, totodată, că aceia care nu vor primi pecetea, nu vor putea vinde sau cumpăra. Așadar lucrarea diavolului vine prin cele materiale, prin instaurarea unei dictaturi economice. Dar nu trebuie să ne înspăimântăm deloc, căci Domnul ne-a asigurat că va fi cu noi până la sfârșitul veacurilor, “ne va hrăni în foamete, ne va adăpa în sete, ne va mângâia în prigoane, ne va apăra de toată sminteala și de toată primejdia”, așa cum spun sfinții contemporani ca Lavrentie de Cernigov, Serafim de Virița, Schimonahia Nila din Rusia, Dionisie Ignat, Cuviosul Paisie Aghioritul și mulți alții.

Cu alte cuvinte, Domnul îi va apăra și îi va ocroti cu al Său har și a Sa iubire de oameni, pe robii Săi credincioși, cu condiția să nu ne lepădăm de dreapta credință și să lucrăm cu dragoste la a noastră mântuire.

Să ne întoarcem însă la oile noastre. Este binecunoscut faptul că aproape toată industria muzicală, a videoclipurilor, a desenelor animate, a filmului, a jocurilor pe calculator este condusă din umbră de masonerie și de sionismul internațional. Mesaje subliminale ale Illuminaților sunt frecvent întâlnite în filme, reclame TV, filme pentru copii, videoclipuri. Și că tot a venit vorba de videoclipuri, amintim aici artiști celebri, în ale căror videoclipuri, sunt prezente simboluri oculte malefice, ale instaurării noii ordini mondiale, cu aplecare spre vicii sau tentă sexuală ca: Lady Gaga, Jay Z-piesa Lucifer, Rihanna, Beyonce, Eminem, Madonna, Lil Uzi Vert-legat se citește LUCIFER. Și acestea sunt numai câteva nume, lista fiind mult mai mare de artiști care se închină pe față, fără ascunzișuri, SATANEI.

Mai ales la Lady Gaga întâlnim o serie de simboluri oculte ca ochiul atoatevazator al lui Horus, 666, pentagrama și hexagrama, batjocorirea creștinismului în videoclipuri ca Judas, Alejandro, imagini cu personaje androgine (ca Baphomet regele demonilor), cu dansatori extrem de sumar îmbrăcați, cu piramida masonica pe fundal, etc, etc. Acestea sunt laitmotive în toate celelalte videoclipuri ce aparțin multor artiști contemporani în vogă și care au toate același scop: să familiarizeze tineretul cu aceste concepte și să le distrugă mințile copiilor și adolescenților.

Apoi să abordăm problema desenelor animate. Desene animate ca Garfield, Familia Simpson, Tom și Jerry – cele actuale, Hansel și Gretel, în speță cam toate desenele promovate în zilele noastre și mai ales cele produse de masonul WALT DISNEY conțin simbolistica masonică ocultă ca piramida masonică, ochiul atoatevăzător al lui Horus și promovează microcipul ca fiind ceva indispensabil nouă oamenilor. Nu mică mi-a fost mirarea când în desenele animate cu pisoiul Garfield, acestuia i se cerea să-și implanteze microcip neapărat. Se observă așadar un fenomen de familiarizare a copiilor cu ideea de microcip. În “Mica Sirena”, apar imagini cu tentă sexuală, nuditate exacerbată. Viteza cu care se desfășoară imaginile fac aceste lucruri să nu fie observate cu ochiul liber, dar asta nu înseamnă că imaginea și mesajul subliminal nu s-au înregistrat în subconștient. La o redare, pas cu pas, a imaginilor vom observa însă, lucrurile de care am amintit. Un alt aspect ar fi acela al violenței mesajelor desenelor animate contemporane, toate evocând război, luptă, monștri, nave extraterestre, deformând realitatea tinerilor și împingându-i într-o lume virtuală a violenței și a distrugerii și haosului. Personajele desenelor animate sunt monștri hidoși, plini de violență, roboți și creaturi virtuale, inexistente, menite să altereze mintea și realitatea în care viețuiesc copiii noștri și să-i inducă în lumea virtuală a haosului și a depărtării de tot ce este pacifist și dumnezeiesc, departe de dulceața harului și împăcarea dumnezeiască. Și aceste fenomene nu sunt deloc sporadice, ci, aici vorbim de marea majoritate a muzicii, a emisiunilor TV, a videoclipurilor, desenelor animate și a jocurilor pe computer – vezi pe youtube filme ca Iluminatti in music industry or cartoons, Satanic Hollywood exposed și multe asemenea acestora, youtube-ul fiind plin de sute de asemenea filme.

Asadar francmasoneria trebuie privită ca o caracatiță care și-a băgat tentaculele în toate domeniile, cu precadere în sfera politicului. Astăzi nu poți ocupa o funcție înaltă , dacă nu ești francmason sau agreat de masonerie. În toate statele lumii francmasoneria a penetrat în toate sferele politice și de afaceri. Majoritatea președintilor SUA au fost francmasoni. Au patruns în afaceri, în politica , în industria muzicală pe care o conduc. Nu exagerăm dacă vorbim de o parte a industriei muzicale satanică, având ca exemplu principal HOLLYWOOD-ul.

Planul francmasoneriei mondiale, al capilor acesteia, care se numesc ILLUMINATTI sau Bilderberg Group este să dizolve granițele dintre țări și odată cu ele și națiunile globului și să ne uniformizeze, creând astfel o singură populație și o singură religie, aceea a masonilor, care am vazut cui slujește – lui Lucifer. Deja nu ne mai numim români, bulgari, greci sau sârbi ci europeni. Aceștia prin toate demersurile lor vor să stăpânească lumea cu orice chip. Printre doctrinele masonice célèbre ar fi aceea a dizolvării dreptului de proprietate, a familiei, anticlericalismul de orice fel. Vor să desființeze orice formă de creștinism și de societate sănătoasă. Dacă francmasoneria ar fi așa cum se pretinde a fi, filantropică și de șlefuire spirituală, atunci de ce a fost condamnată sinodal de Biserica Ortodoxă Greacă în 1931 și de Biserica Ortodoxă Română în 1937? Condamnarea sinodală din 1937 a fost bazată pe studiul mitropolitului Nicolae Bălan al Ardealului făcut asupra francmasoneriei, un studiu cu o argumentație foarte puternică, foarte riguroasă. De ce biserica este împotriva ei? Apoi, ar trebui să știți că politicianul Antonie Iorgovan a luptat pentru a o interzice prin constituție, considerând-o ocultă, secretă și în afara legii. În câteva cuvinte, am dori să reliefăm caracterul ocult, extrem de periculos al acestei congregații internaționale. În primul rând, cel mai celebru francmason al tuturor timpurilor, Albert Pike, în cartea sa “ Morala și Dogma”, spune că francmasoneria este de două feluri: cea pentru toți, a gradelor inferioare și cea a gradelor înalte, care este în spiritul “celei mai pure doctrine luciferice”, considerând că Satan-Lucifer, îngerul căzut al dimineții este adevăratul Dumnezeu. Tot el vorbește de dumnezeul masoneriei ca fiind altul decît Adonai din Biblie. Păi dacă așa stau lucrurile, care este acest dumnezeu al masonilor dacă nu se identifică cu cel biblic? Și dacă așa stau lucrurile, adică dacă un mason ca Pike declară acestea, noi să mai credem că sunt societate filantropică? Să nu fim naivi, frați creștini. Nu avem nimic cu nimeni și ne rugăm pentru toți, inclusiv pentru ei, ca bunul Dumnezeu să-i lumineze. Tot în sprijinul celor arătate mai sus, aducem păreri ale altor masoni care afirmă sus și tare: “Război de moarte creștinismului!“ Sau: “Jos clericalismul și dogmele”. Ce au cu creștinii și cu Mântuitorul Iisus Hristos care a adus pacea pe pământ și s-a jertfit pentru noi? Și de ce se ascund atât, dacă nu au nimic de ascuns (vezi întrunirile Bilderberg Group, care au loc în cea mai mare taină, în strict secret și cu ușile zăvorâte, departe de presă și departe de orice concept de transparență și adevăr).

Așa că atenție dragii mei, dacă vi se va propune să intrați în această organizație, sau în structuri afiliate ei, să nu o faceți în mod categoric. Aș mai adăuga că, masonii din gradele inferioare nu știu niciodată ce se petrece în lojele superioare și ca atare mulți dintre ei nu știu cui slujesc săracii. Mulți au intrat în masonerie și, când au văzut adevărata față a lucrurilor au ieșit și au mărturisit adevărul. (De exemplu Leo Zagami – vezi pe youtube mărturiile lui). Nu suntem șovini, nu suntem răi cu nimeni, dar răul și fărădelegea trebuiesc demascate și aspru criticate.

Pe final, așa cum este firesc, trebuie să dăm și soluții:

 • Să ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru toți oamenii, inclusiv pentru acești masoni și iluminați ce ne vor răul, ce vor răul întregii omeniri, ca Dumnezeu să-i lumineze și pe ei cu privire la răul pe care îl săvârșesc sau au de gând să-l săvârșească, spre a se trezi din păcatul mândriei, ce orbește pe om să nu-și iubească aproapele și să nu vadă adevarul; să nu-i judecăm, dar să le arătăm că greșesc și să le demascăm planurile, căci Hristos a poruncit să-i iubim pe toți oamenii și să nu-i judecăm
 • Să stăruim în dreapta credință ortodoxă, singura adevărată și mântuitoare
 • Să ne rugăm unii pentru alții și să înmulțim dragostea între noi oamenii
 • Să trăim viață curată, în duhul Sfinților Părinți, cu pocăință, spovedanie, împărtășanie, Liturghie, precum și celelalte fapte ale credinței, luptând cu armele creștinului, așa cum ne-a poruncit Hristos
 • Să demascăm aceste organizații oculte de tip masonerie și să ne rugăm – mă repet, ca bunul Dumnezeu să-i lumineze și pe ei să se întoarcă la Hristos și la mântuire
 • Să avertizam tineretul și pe copiii noștri și să le facem cunoscute aceste lucruri, unde este posibil, iar unde nu, să-i ținem pe copii, cu tact și înțelepciune, departe de aceste lucrări demonice, ce se fac prin TV și Internet, și prin toată tehnica contemporană de telefonie, smart TV, smart phone, tablete, etc de care tocmai am vorbit; să le oferim alternative cu adevărat ziditoare de relaxare și să-i ducem în sânul Bisericii, unde să-i hrănim din apa vieții veșnice care se află în Sfintele Taine ale Bisericii
 • Să avem o atitudine creștină plină de dragoste pentru toți oamenii și plină de curajul mărturisirii adevărului
 • Să nu ne lepădăm de Hristos, de dreapta credință și să nu primim cipuri sau acte biometrice premergatoare cipului, întrucât și acestea constituie o mare primejdie pentru mântuire, deoarece, primindu-le nu facem altceva decât să înlesnim îndosarierea noastră electronică și instaurarea unei demonice dictaturi biometrice, prin care ne este anihilată libertatea noastră și suntem manipulați și controlați în cel mai luciferic mod. Primirea acestor acte ne face părtași la instaurarea societății antihristice.
 • Să fim cu toții capabili să ne dăm și viața pentru Hristos și pentru Evanghelie, dacă situația ne-o va cere, așa cum au făcut-o milioane de sfinți, mărturisitori și mucenici, de-a lungul istoriei
 • Să fim conștienți cu adevărat de înalta chemare a omului la îndumnezeire și la mântuire și nu la aceea a ne coborî în subuman, adică sub condiția umană prin faptele noastre
 • Să nu ne fie teamă de nimic, avându-L pe Domnul, care a făcut cerul și pământul, pe atotputernicul Dumnezeu, ca scut, pavăză puternică, în calea lucrării puterilor întunericului și fiind conștienți că moartea noastră trupească nu înseamnă altceva decât unirea cu Hristos și dobândirea vieții veșnice cu adevărat fericite.
 • Mesajul meu pe finalul finalului este acela că vă iubim din toată inima așa cum Hristos ne iubește pe toți și ne iartă pe toți.
 • Mesajul meu, țin cu toată inima, să nu fie interpretat ca șovin și, bunul Dumnezeu știe asta – că am dragoste pentru fiecare ființă umană și că toți suntem creați după chipul Său, ci ca pe un mesaj de tragere a unui semnal de alarmă și de demascare a răului. Nimic mai mult. 

   

  Un preot ortodox care nădăjduiește în reînvierea tineretului român, viitorul acestui neam.