Oare câte mii de oameni au murit cu zile în România în ultimele luni? NEsimțirea, NEpăsarea oamenilor este mai cruntă decât oricând! Imaginați-vă că putea fi vorba despre soțul, soția, fatele, sora, copilul sau părintele dvs. Atunci poate că nu ați mai fi fost tot ATÂT de NEpăsători…???

Am primit acest text de la d-na Ioana Crînguși, în care descrie moartea extrem de suspectă a tatălui dânsei:
.
”Tatăl meu s-a internat pe 5 iunie 2020 seara la spitalul județean de urgență Slatina în jur de ora 21 și ceva.
Pe la 23:30 tata a sunat să ne spună că este bine să nu ne facem griji că tocmai a ieșit de la tomograf și că este pe hol pe scaun și că așteaptă să îl interneze la infecțioase, tot el ne-a apus și ce diagnostic a primit: bronho pneumonie (l-a prins ploaia în grădină și a răcit), insuficiență respiratorie și început de diabet (din acest motiv mama a zis să se interneze deoarece avea simptome de diabet).
De la spital Nu am primit nicio informație, absolut nimic. Tata ne-a sfătuit să mergem acasă liniștiți că este bine! A fost ultima convorbire telefonică avută cu el!
A doua zi dimineață telefonul îi era închis, am aflat că l-au „testat și covidat”… ce medicație i-au dat – l-au băgat la terapie intensivă în stare gravă…?! Se testează medicamente puternice cu reacții grave.
Am vrut să îl transfer la București, dar nu am reușit să vorbesc cu doctorul ce îl avea în atenție, deoarece m-au amețit cu interioare, un doctor  cu tupeu, arogant mi-a răspuns…. acest doctor  mi-a zis că nu e posibil transferul deoarece e la terapie intensivă… Dar dintr-o dată tot sunând am aflat că vor să îl transfere la un spital C19 și că acela este la Caracal… L-am sunat pe acel doctor căruia i-am zis că vreau în București să întreb dacă este adevărat, (că, doar el mi-a spus că nu e posibil nici un transfer atâta timp cât e la terapie intensivă  grav fiind)… Și dintr-o dată același doctor îmi spune că așa cere protocolul… m-am opus acestui transfer, spunând că îmi pot omorî tatăl smulgandu-l de la aparate – m-a  mințit că deja este pe drum – atunci fiind ora 13 (m-au mințit permanent…)
Să aflăm că a decedat în jurul orei 18…
Cum credeți? Un martor a văzut de la distanță…
A decedat în timp ce încercau să îl bage în izoletă, în curtea spitalului.
A fost pus în sac de plastic negru  în sicriu fără posibilitatea de a-l îmbrăca, dus direct la cimitir cu poliția precum criminalii.

Cum au relationat acești doctori cu tata dacă prin conversațiile telefonice cu mine au lăsat de dorit. De ce l-au smuls de la terapie intensivă, de ce l-au smuls de la aparate dacă era în stare gravă? S-au raportat la ce spunea Arafat și anume că: doctorul decide cine poate muri sau nu? Au criterii de „selectie”???? Tata a fost pus pe lista lor de morți, că au ordin??? Cât cinism! Este foarte dureros și greu de acceptat….!!!!!

Și Cum este posibil, creștini ortodocși fiind, să fie pus în sac de plastic negru (ca pe un gunoi), fără a ne lasă să îl îmbrăcăm? Și dus direct la groapă cu poliția?
Ce interese are patriarhul Daniel (mai e ortodox?!!!), de ce nu i-a atitudine în asemenea situații?
Un patriarh ce și-a lăsat turma de izbeliște fiind de acord cu așa măsuri (fără slujbă de înmormântare, dezbrăcat, în sac de plastic) practic, necanonice.”
Ioana Crînguși – 30 iunie 2020
.