Bertrand Russell (1872 – 1970) în Impactul Ştiinţei În Societate:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Aceste vremuri au venit. Această generație este millennials și ceea ce vine după ea. 

Și tot Bertrand Russell mai spunea în 1953:

“Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului… Deși acestea vor fi studiate în sistemul de educație, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populația nu va cunoaste felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generații de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populație în mod eficient și sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliție… Propaganda educațională, cu ajutorul guvernului, va putea să obțină rezultate într-o singură generație.
Există însă două puternice forțe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Millennials sau Generatia Y sau Generatia Net este grupul demografic nascut între 1982 și 2004. Iar cu cât vârsta scade mai mult, cu atât mai bine se văd caracteristicle.

Sondajele demonstrează că:

ÎNFRICOȘĂTOR: Generația Y (tineri americani sub 36 de ani) sprijină socialismul și comunismul

Studiile ca:

Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație, cu o tendință ”destul de îngrijorătoare”

Iar ceea ce vine în urma lor e mai rău:

Doar două treimi din Generația Z (generatia de dupa millennials) se identifică ca ‘exclusiv heterosexuali’. Este cea mai scăzută valoare din toate generațiile de până acum

Majoritatea celor din grupul #rezist fac parte din aceste generații.

În România, de exemplu, ei boicotează un referendum pentru familie dar năvălesc la urne pentru europarlamentare. Își pun curcubee pe paginile de facebook și strigă împotriva Ortodoxiei. Înjură naționalismul și adoră globalismul. Urăsc Sfintele Moaște și se bulucesc la Untold. Acceptă cu entuziasm orice le oferă păpușarii sistemului (de la vaccinare obligatorie și până la 5G) și sunt în stare să-i sfâșâie pe adepții “teoriei conspirației”. Argumentul lor e înjurătura, cultura lor se limitează la o pagină de lozinci și sunt aproape analfabeți funcționali. Se bucură când Liviu Dragnea intră la pușcărie dar refuză să accepte că dincolo de luminile rampei există niste stăpâni reali…

Cum au ajuns în halul ăsta? Răspunsul îl găsim în citatele de mai sus:

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Sigur, nu toți cei sub 40 de ani sunt astfel. Mai sunt și excepții.

 

_______________

Sursa – https://saccsiv.wordpress.com/2019/06/23/millennials-adica-rezist-este-generatia-profetita-de-bertrand-russell-are-un-iq-mic-si-ii-este-imposibil-sa-se-revolte-impotriva-adevaratilor-stapani/?fbclid=IwAR2R182YdSodHDLJ6LvU0Xe8yGaUeT2u27aCrVHmpltn4723SsehJYkil2M

.

Papa anunță NOUA ORDINE MONDIALĂ în mesajul ”Urbi Et Orbi” – 25 decembrie 2005

.

Vedeți o amplă selecție de articole pe tema NOUA ORDINE MONDIALĂ, aici.

.