Președintele rus Vladimir Putin si-a anunțat planurile de a scoate Rusia din cartelul bancar internațional, prin dărâmarea dolarului, pentru un sistem nou, bazat pe aur. 

Alături de alte țări BRICS precum Brazilia, India, China și Africa de Sud – Putin declară că eliberează poporul rus de mafia internațională bancară, astfel încât Rusia să se poată bucura de o independență financiară reală.

Problema este însă, că băncile internaționale amenință să blocheze accesul rusesc in acest sistem dacă părăseste „clubul cel mare”.Mulți economiști au informat liderii mondiali despre consecințele cu care se vor confrunta aceștia dacă elimină Rusia din sistemul SWIFT.  Ewald Nowotny, economist și factor de decizie pentru Banca Centrală Europeană, a subliniat că, dacă Rusia va fi scoasă din sistemul SWIFT, companiile internaționale care desfășoară activități în Rusia vor fi primele care suferă.

Cu toate acestea, potrivit lui Elvira Nabiullina, economist rus și fost consilier economic al președintelui Putin și șef al Băncii Centrale a Rusiei, în cazul în care Rusia va fi scoasă din Telecomunicațiile Financiar Bancare Internaționale, băncile din Rusia nu se vor prăbuși. Ea a explicat modul în care au elaborat un nou sistem care va continua operațiunile în format SWIFT și va funcționa ca o alternativă pentru țară.

Potrivit unui raport publicat anul trecut, mai mult de 300 de bănci din Rusia au adoptat alternativa SWIFT – Sistemul de Transfer al Mesajelor Financiare sau SPFS așa cum o numesc rușii.

În plus, pentru a imbunatati sistemul SPFS, prima sucursală internațională a băncii centrale din Beijing a fost deschisă, iar chinezii au deschis o instituție financiară în Rusia pentru a întări relația financiară dintre cele două națiuni și pentru inceperea „de-dolarizării”.

În ceea ce privește Rezerva Federală și alte instituții financiare internaționale care tranzacționează valută nefinanciară și pe cea viitoare și toate celelalte practici mai riscante, cumpără acum cantități mari de aur fizic – lăsând vechea lor practică în urmă.

Potrivit lui Mac Slavo, care scrie pentru SHTFplan, ONG-urile conduse de Soros au fost interogate și eliminate, împreună cu institutiile Rothschild.

„Se pare că numai războiul din afară va rezolva vreodată aceste jocuri de putere pentru dominația sau moartea petrodolarului american, controlat în cele din urmă de aceleași mâini care conduc și controlează băncile centrale ale aproape tuturor națiunilor lumii”, scrie Mac Slavo.

NOTĂ OrtodoxInfo:

Banca Angliei a intrat sub influenta familiei Rothschild inca din timpul lui Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England, cel ce folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. Nepotul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

In secolul 19 si inceputul secolului 20, pretiosul metal galben a jucat un rol cheie in tranzactiile monetare internationale, creandu-se gold standard, la care insa au renuntat pana la urma toate guvernele, fiind inlocuit cu asa numitul fiat currency.

Prima data s-a renuntat la convertibilitatea in aur in timpul razboiaielor napoleoniene.

Dupa terminarea episodului Napoleon, s-a revenit la aur. Capitolul gold standard a inceput sa se incheie definitiv in 1971, cand SUA a renuntat unilateral la convertibilitatea dolarului in aur, devenind de atunci o hartie tiparita. Se cuvine cu aceasta ocazie sa amintim cateva detalii despre artizanul acestei miscari, o foarte puternica curea de transmisie dintre ELITE si marionetele de rang inalt:

Paul Adolph Volcker (1927 -), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.

De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al World Bank)

Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. L-a ajutat pe David Rockefeller in crearea in 1973 a Comisiei Trilaterale. O lunga asociere cu familia Rockefeller, fiind inclusiv membership al Trust Committee al Rockefeller Group, Inc..

Membru Council on Foreign Relations. Membru Bohemian Grove.

Despre familia Rothschild puteti incepe un studiu citind nota OrtodoxInfo de la:

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée

De asemenea:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

VIDEO si FOTO: Israel Suprem Court Building Ierusalim, O CLADIRE PLINA DE SIMBOLURI …

Referitor la Federal Reserve:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Cei ce au creat Federal Reserve au finantat atat Revolutia Bolsevica:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Cat si national-socialismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Pentru a intelege mai bine cine si cum stapaneste sistemul financiar bancar, cititi va rog si:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Documentarul „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ produs de Aaron Russo – subtitrare în limba română / DE CE TAXE?

_____________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/04/27/moare-dolarul-rusia-si-alte-tari-brics-parasesc-sistemul-bancar-global-pentru-unul-bazat-pe-aur/