Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Cătălin Berenghi: APEL PUBLIC. NU MAI PUTEM CONTINUA SINGURI!!!!!! CEI CARE NU VOR MEGA MOSCHEE TREBUIE SĂ SE UNEASCA!!!!!!

Procesul intentat de noi Guvernului României, este pe muchie de cuțit, adică se dorește invocarea motivului „LIPSĂ DE INTERES” adică faptul că nu prea îndeplinesc ” Criteriile legale”, prin care am dreptul să cer, să nu se mai construiască Mega Moscheea.
Până în acest moment, pentru promtitudine, rapiditate și eficiență, am preferat să acționăm în grup restrâns.
În procesul intentat de noi Guvernului României, judecătoarea are impresia că „doi nebuni”, rasiști care nu au ce face în viața lor, se pun de-a curmezișul împotriva sistemului.

PENTRU A ARĂTA CĂ SUNTEM MULȚI CEI CARE NU DORIM CONSTRUCȚIA LA BUCUREȘTI, A MARII MOSCHEI (8000 locuri) și a ȘCOLII DE ÎNVĂȚĂTURĂ ISLAMICĂ (10000 locuri), TREBUIE FĂCUT URMĂTORUL LUCRU.

TITLU „CERERE DE INTERVENȚIE ACCESORIE”, care cuprinde:
– datele personale + nr telefon
– motivele personale pentru care nu doriți construirea Mega Moscheii.
– mențiunea:
„DORIM CA DOMNUL CĂTĂLIN IOAN BERENGHI SĂ NE REPREZINTE” asta evident dacă nu doriți să vă prezentați la proces pentru a vă susține cauza singuri.
– Adresa pe care trebuie să o treceti pe plic:
Curtea de Apel București
Splaiul Independenței nr 5, sector 4 București.
Cod postal 050091
Secția a-VIII-a Contencios Administrativ și Fiscal.
Dosar 2315/2/2016

* Nu există o cerere tip!
* Nu avem nevoie de like-uri și comentarii pe Facebook, NU AU NICI O VALOARE, pentru că, acțiunea se desfășoară în viața reală și nu în cea virtuală!

DECI, PUNETI MÂNA PE PIX, TASTATURĂ ȘI SCRIEȚI!!!!!!
TERMENUL PÂNĂ LA CARE, CERERILE VOASTRE TREBUIE SĂ AJUNGĂ ESTE, 09.06.2017.

Citiți vă rog și:

Islamizarea României. Turcii au făcut public proiectul mega-moscheii din București. Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!

________________

Sursa – http://www.glasulstramosesc.ro/blog/nici_eu_nu_vreau_mega_moschee_pe_pamantul_brancovenilor_fratele_catalin_ne_cere_sa_l_sprijinim_ridica_te_gheorghe_ridica_te_ioane/2017-05-26-422