NIMENI nu mai iubește pe nimeni… Omul e singur în mijlocul oamenilor…

NIMENI nu mai respectă nici o regulă… nici măcar de circulație… Fiecare trece strada pe unde dorește, iar un cățel maidanez trece stradă… pe trecerea de pietoni… Traficul e infernal… A acorda prioritate este o utopie… Săptămînal se produce câte un accident rutier și toți trec nepăsători pe lângă mormânul de fiare și de morți… Nu tot așa au trecut preotul și levitul din Evanghelie pe lângă cel prăduit de tâlhari?!!!

NIMENI nu mai salută… Sau dacă o face, o face fie rece, fie viclean, cu un scop, servil…

STATUL devine polițienesc, iar securitatea cetățeanului tinde galopant spre zero… Peste tot poliție, peste tot camere de filmat, peste tot pază și peste tot… violuri, crime și mizerii mușamalizate. Vorbim zilnic de JUSTIȚIE și JUSTIȚIA veghează vigilentă – ca la CARACAL…

Economia e la pământ. Nu producem mai nimic, doar …comerț. Zilnic se închid firme, dar în schimb avem… creștere economică… Se ucide porcul din bătătura țăranului, văcuța din grajd, găina de pe gard, sub pretextul unor maladii, dacă nu închipuite, atunci produse la comanda ocultei.

Se strică mărul românesc în beciul micului producător, iar mărul european de import, chimizat și bun de bibelou, rânjește mândru, biruitor, din vârful standurilor de supermarket. Și toate acestea …ca să fii legat cu lanțuri grele de market, adică de …sistem, omule… Mai nou, știi omule că alfabetul începe cu litera e? E 900, E 435, E 123… Zilnic mănânci hrană otrăvită și tot zilnic îmbogățești concerne străine a căror moralitate se reduce la… CODEX ALIMENTARIUS și la …profit. Și peste toate astea zici că… E BINE!!!

Vai, române, ce codri ai moștenit de la moșii tăi… Iar acum, stai indolent în culcușul tău, în timp ce alții taie, zi și noapte pădurile patriei. De ce? Pentru că zaci orb și nu mai vezi pădurea de… copaci… Știi tu oare care este vârsta de exploatabilitate a unui brad, sau molid?!  120 de ani. AUZI omule, aproape două generații trebuie să aștepți ca să tai un brad, sau un molid… Dar tot timpul se vor găsi… fie scuze, fie motive și argumente, ca să exploatăm pădurea pînă la nimicirea ei totală…

Vorbim apoi, de strategii de mediu, iar mediul înconjurător ne-a devenit potrivnic, s-a revoltat împotriva omului. Se dezlănțuie stihiile împotriva omului și omul tot nu se trezește… Am vrut într-o zi, să-mi duc copiii pe malul unui râu, să-i fac să iubească florile, iarba, copacii, creația lui Dumnezeu… Să le prețuiască… Însă va trebui să le iubească pe toate aceste, la pachet cu miile de sticle de plastic și de gunoaie care îmbracă albia râului de la izvoare până la vărsare…

Teleghidați plătim taxe de drumuri… de unică folosință, care țin până la… anu… sau până după primul îngheț-dezgheț.

De treizeci de ani auzim sloganuri electorale și promisiuni deșarte, an de an, ceas de ceas, la știri, la radio, peste tot… și tot nu te trezești la realitate, omule?!

Sistemul de sănătate… LUMEA-I PLINĂ DE RĂNI/ ȘI DE DOCTORI DOCENȚI/ȘI DE MĂȘTI, ȘI DE VĂMI/ ȘI DE MARI INOCENȚI – spunea poetul. În spitale avem tehnologie, avem medicamente, dar… NU AVEM SUFLET… SAU cel puțin nu-l avem la noi… Nu mai avem pic de dragoste pentru bolnav, ba chiar vine omul cu o boală și pleacă cu zece și cu sufletul dezgustat și dărâmat, călcat în picioare… Apoi, se mai aruncă peste oameni un VIRUS PRODUS ÎN LABORATOR… LA COMANDA OCULTEI MONDIALE, BINEÎNȚELES – vezi aici filmul de pe youtube – BILL GATES DESPRE VACCINARE – și HOPA… OMUL SE PANICHEAZĂ și se duce să se vaccineze, și să-și vaccineze copiii, neștiind că și-i omoară cu mâna lui, așa cum spunea Pr. JUSTIN PÂRVU… ȘI TOTUL SE PETRECE PENTRU A SE IMPUNE PRIN LEGE… VACCINAREA OBLIGATORIE… VACCINARE CARE NU ESTE ALTCEVA DECÂT O METODĂ DE DEPOPULARE ÎN MASĂ SAU DE STERILIZARE A SPECIEI UMANE…. – vezi pe youtube Dr. RAUNI KILDE DESPRE VACCINARE…, această doamnă fiind  ministru al sănătății în Finlanda.

ȘI VĂZÂND TOATE ACESTEA, ZILNIC, ROMÂNE, TE ÎMBEȚI ÎN CONTINUARE CU APĂ RECE… Te bucuri de un blid de linte, cu care te-au cumpărat și te-au adus la tăcere. Rânjești cu telecomanda în mână, din  fața televizorului, îmbuibat și fericit că ai un gram de confort. DAR OARE, MAI AI CEVA SFÂNT ÎN TINE, OMULE, CARE SĂ TE FACĂ SĂ SEMENI A OM ?!

Sfântul  MIHAI VITEAZUL – căci este sfânt conform Pr. JUSTIN PÂRVU, îi dojenea aspru pe boierii vremii domniei sale, spunându-le că DE ATÂTA CAP PLECAT NU OR SĂ MAI ȘTIE CUM SĂ-l SALTE… Vorbea domnitorul cel sfânt de DEMNITATE, dar tu, române… nu cred să mai știi sensul acestui cuvânt…

DE ORTODOXIE, CE SĂ MAI ZIC ROMÂNE? ȘTII TU, CU ADEVĂRAT CE ÎNSEAMNĂ ORTODOXIE? SAU JERTFĂ? SAU IAD? SAU RAI? SAU ÎNFRICOȘATA JUDECATĂ? UNDE AI SĂ TREMURI, ROMÂNE, VINOVAT ȘI FĂRĂ SĂ AI ÎNDREPTĂȚIRE ÎN FAȚA STRĂMOȘILOR TĂI, DE lA CARE AI MOȘTENIT ȚARA ȘI DREAPTA CREDINȚĂ. ȘTII TU, OARE, CE ÎNSEAMNĂ EREZIE?

Apropo, poate nu știi, dar zaci în EREZIE… căci n-ai deschis ochii să vezi ce fel de drum au apucat PSEUDO PĂSTORII TĂI…  ȘI O SĂ TE TREZEȘTI ÎN FUNDUL GHEENEI, FĂRĂ POCĂINȚĂ, căci nu ai vegheat treaz la sufletul tău, ci te-ai încrezut în oameni, nu în ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU. Știi tu oare, ce s-a semnat la CRETA, în 2016, la acea tâlhărească adunare? Apoi, an de an, vezi chiar în fața ta cum PREOȚI ȘI IERARHI se roagă împreună cu ereticii, și cu ereticul papă de la ROMA… și tu, taci mâlc. Taci, nepăsător, căci nu-ți cunoști credința și asculți ORBEȘTE de LUPI CAMUFLAȚI ÎN OI… NU ȘTII OARE, ORTODOXULE CU NUMELE, CĂ ASCULTAREA ȚINE PÂNĂ LA PĂCAT ȘI PÂNĂ LA EREZIE?

Știi tu oare ce înseamnă FIARA? Cea care rimează cu SE VINDE ȚARA… Sau APOCALIPSĂ? Cea care rimează cu ÎNȚELEPCIUNE LIPSĂ… SAU 666? SAU PECETEA SATANEI? Pe care, foarte curând ți-o vor pune pe mâna dreaptă sau pe frunte!!!!

Și o s-o accepți, fiindcă nu te trezești. O să crezi minciuni, că trebuiesc, chipurile, luate măsuri drastice de securitate națională, împotriva infractorilor și terorismului, că trebuiesc cipuri și biometrie, și o să te trezești marcat cu SEMNUL FIAREI, CU PECETEA LUI ANTIHRIST. Ai să mergi ca mielul la tăiere, ca să iei pecetea satanei și ai să arzi veșnic în IAD CU DRACII!!!! NIMIC MAI MULT… Căci ai iubit pântecele și consumismul, păcatul și patimile, ȘI NICI MĂCAR N-AI CUNOSCUT PE DUMNEZEU!!!!!

Acestea sunt gândurile mele, care zilnic mă chinuiesc, aceasta este macabra piesă, care se derulează, zi de zi, în fața ochilor mei, peisaj sinistru, de care mă dor ochii, încât vreau să-i scot… să nu mai văd nimic și să nu mai aud… Trăiesc zilnic, o imensă durere, nealinată și nealinabilă, durere care mă face să strig – ROMÂNE TREZEȘTE-TE !!!!!!!!!!!! N-O SĂ MAI AI ȚARĂ, N-O SĂ MAI AI CREDINȚĂ, ADICĂ NIMIC!!!!!

 

PS-1. Aceste rânduri nu sunt adresate celor puțini, care mai gândesc, simt și acționează românește și ortodox, ci fonfilor, flecarilor și gușaților, bâlbâiților cu gura strâmbă și stăpânilor astei nații… care or fi ei… și pseudo păstorilor de azi, preoți și ierarhi – AȘA ÎI NUMEȘTE SF. FOTIE CELMARE ÎN CANONUL 15, I-II CONSTANTINOPOL – vezi PIDALIONUL, pentru care compromisul și tăcerea au devenit lege….

  1. Nu instig la revoltă, la violență și răzmeriță, ci la trezire duhovnicească.
  2. Am scris cu durere, nu pe considerentul că mă văd mai bun, ci… așa am simțit să fac… potrivit conștiinței.
  3. Dacă te-ai ruga, doar un pic lui Dumnezeu, ROMÂNE, ai vedea cu adevărat că am dreptate.
  4. VEZI, OMULE, ULTIMUL CONCERT AL LUI TUDOR GHEORGHE intitulat ”DEGEABA 30” ȘI CITEȘTE CU LUARE AMINTE:

 

Timpul vieții ni-i scurt
Hai să-l facem curat
Traiesc unii din furt,
Alții doar din ce-au dat,
Sunt săraci și bogați,
Lovesc lașii pe bravi:
Voi, ce-n lună zburați
Pân la cer va urcați
Pe spinări de noi sclavi.

Pe pământ avem de toate
Și mai bune și mai rele,
Bune, rele,
Și-nchisori și libertate
Și-a putea și nu se poate
Și noroi și stele.

Voi ce-n lună zburați
Cu-ale noastre izbânzi
Nu uitați c-aveți frați
Pe planeta flămânzi.
Pâinea lor o mâncați
Printre stele zburând,
Voi degeaba zburați
Când cei subdezvoltați
Se târăsc pe pământ.

Pe pământ…

Lumea-i plină de răni
Și de doctori docenți
Și de măști și de vămi
Și de mari inocenți:
Fiindcă nașteti copii
Apărați-i luptând,
Doborâți monștrii vii
Ce de-un veac de vecii
Dolii pun pe pământ.

Pe pământ…

Între cei care trag
Și acei ce sunt trași
Nu e loc de vreun steag,
E o groapa de pași.
Între ei sunt sudați
Cu un strâmb ideal,
Cum sunt bine legați
Condamnatul de laț
Și biciușca de cal.

Pe pământ…

Fii ai muncii aveți
Nădușala pe piept
Cum stă nurca de preț
Pe-al madamelor piept.
Unii iau, ații fac,
Unii dorm, alții sunt,
Între înger și drac
Trage omul sărac,
Înhămat la pământ.

Pe pământ avem de toate
Și mai bune și mai rele,
Bune, rele,
Și-nchisori și libertate
Și-a putea și nu se poate
Și ruină și cetate
Genii mari și frunți tembele,
Vânt ce stă și vânt ce bate
Și martiri dar și lichele,
Nedreptate și dreptate
Și-a putea și nu se poate

Și noroi și stele.

(de poetul  ADRIAN PĂUNESCU)

 

                                                                         CU DURERE, CU MULTĂ DURERE

                                                                                                                   Pr. ANDREI

                                                                                                                   5 februarie 2020