Despre viruși, otrăviri și radiații electromagnetice.
.
Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate – Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020
.
Dr. Thomas Cowen, medic, a susținut o prelegere, iar în ultimele 10 minute și-a expus părerea despre pandemia coronavirus.
.
Te invit să urmărești expunerea lui, și ai aici traducerea:
Dr. Thomas Cowen:
.
Dacă vreți să menționez câteva chestiuni despre toată acastă situație cu Corona virus. Ok.. obții rezultatele testelor dar trebuie să cunoțși și detalile.
În 1918 după masiva pandemie de Gripă Spaniolă, Steiner a fost întrebat ce a fost cu toată treaba aia și el a spus:
”Virușii, sunt pur și simplu excretile unei celule toxice. Virusii sunt bucatele de ARN sau ADN și încă câteva proteine care ies din celulă în momentul în care celula e otrăvită. Ei nu cauzează nimic, nu generează nimic.”
.
În primul rând aș vrea să faceți acest exercițiu de imaginație: dacă erai un medic de delfini și de sute de ani, mă rog, pentru o perioadă lungă, cercetai delfinii de la cercul Arctic, delfinii sunt bine, sănătoși, și deodată primești un telefon și ți se spune că toți sau o mare parte din delfini sunt pe moarte… vino și investighează, dar poți pune o singură întrebare, câți dintre voi vor spune: vreau să investighez delfinii și genetica lor? Nimeni! Pentru că ar fi o prostie.
Câți dintre voi ar spune, vreau să văd acest delfin și celălat delfin, dacă au un virus pentru că chestia asta poate e contagioasă și poate de aceea se îmbolnăvesc toți acești delfini… ok.. o persoană ar spune așa.. sau
Câți dintre voi ar întreba (scuzați limbajul) a pus cineva căcaturi aici în apă?? gen cum ar face Exxon.. câți ați pune întrebarea asta? Cineva?? Toți da? Pentru că asta este fix ce s-ar fi întâmplat, celulele sunt otrăvite și ele încearcă să se purifice excretând deșeurile pe care noi le numim viruși.
.
Dacă studiezi teoria actuală despre viruși numită Exosome (exozomi probabil în română) și ultimile noutăți de la NIH care descriu complexitatea viruților vei veda că teoria se potrivește total cu ceea ce este cu adevărat un virus.
Am un exemplu dramatic aici. Când eram copil, chiar lângă casă aveam o mlaștină plină de broscuțe care mă deranjau noaptea cu zgomotul lor de a trebuit să sigilez ferestrele, dar în primăvară s-a făcut o mare acțiune și apoi, la scurt timp, toate broaștele au murit. Câți dintre voi credeți că broaștele au avut o boală genetică? Câți credeți că broaștele au contractat un virus? Câți credeți că cineva a pus DDT în apă? Da. Fix asta s-a întâmplat. S-a pus DDT în apă. Bolile sunt de fapt otrăviri.
..
Deci ce s-a întâmplat în 1918? Fiecare pandemie din ultimii 150 de ani a coincis cu un salt cuantic în electrificarea pământului. În 1918 și toamana lui 1917 a avut loc implementarea undelor radio pe tot gobul pământesc.
.
În momentul în care expui orice sistem biologic unui nou camp electromagnetic, mulți sunt otrăviți, mulți mor iar restul intră într-o animație stagnată în care, în mod interesant, trăiesc un pic mai mult dar mai bolnavi.
.
Apoi, al doilea război mondial cu pandemia aferentă, corespunde introducerii echipamentelor cu unde radar care au împânzit pământul. Atunci, Pământul a devenit înconjurat de un câmp radar, fenomen la care oameni au fost expuși pentru prima dată în viață.
.
În 1968 a fost gripa Hong Kong, când, pentru prima, dată în stratul protector al pământului, Centura Van Allen S-au plasat sateliți care emit pe frecvențe radio, și în 6 luni am avut o nouă pandemie virală. De ce virală? Pentru că oameni sunt otrăviți, ei elimină toxine care arată precum virușii de unde oamenii concluzionează că este o epidemie de gripă. (Centura Van Allen, în principiu, integrează câmpurile cosmice de la Soare cu Pământul, cu Luna, cu Jupiter, etc.. centura Van Allen integrează toate aceste câmpuri și le distribuie către toate ființele vii de pe Pământ).
.
În epidemia din 1918, departamentul Sănătății din Boston decide să investigheze fenomenul și cât de contagioasă este această gripă Spaniolă, așa că fie că mă credeți sau nu, s-au luat secreții nazale de la sute de oameni și s-au injectat în oameni care nu sufereau de gripă și nici unul nu s-a îmbolnăvit. Au repetat de multe ori experimentul și nu au putut demonstra contagiozitatea! S-au făcut aceste teste chiar și cu caii care sufereau de gripă Spaniolă.
.
Cailor bolnavi li s-au pus saci pe cap, aceștia au strănutat, apoi au pus sacii contaminați cailor neafectați de gripă și nici un cal nu s-a îmbolnăvit. Poți citi despre asta în cartea The Invisible Rainbow (Curcubeul Invizibil) de Arthur Firstenberg, care documentează fiecare pas făcut în electrificarea pământului și cum, în consecință, de fiecare dată, apare o nouă pandemie de gripă în toată lumea.
Sunt lucruri inexplicabile: cum a ajuns boala din Kanssas până în Africa de Sud în 2 săptămâni și lumea întreagă a avut simptome în aproape același timp, în ciuda faptului că modalitatea de transport era calul și vaporul și nu prea exista o explicație logică, și când întrebi, se motivează că pur și simplu nu se știe cum s-a întâmplat.
.
Să ne gândim puțin, cu toate undele radio și toate frecvențele pe care unii dintre voi le aveți în buzunar, la încheietura mâinii, acum poți trimite un semnal în Japonia care ajunge acolo instantaneu. Deci oricare dintre voi care nu crede că există un câmp electromagnetic care comunică global în doar câteva secunde înseamnă că nu prea se concencentrează pe ce vorbim aici.
.
Aș vrea să evidențiez faptul că în ultimele 6 luni, s-a făcut un imens salt cuantic în electrificarea pământului și sigur mulți dintre voi știți despre ce vorbesc: se numește 5G, acum existând 20 de mii de sateliți care emit radiatii 5G, similare cu emițătoarele de radiații din buzunarele voastre, la mână, pe care le folosiți tot timpul. Aceste lucruri nu sunt compatibile cu sănătatea. Îmi pare rău să o spun, nu este compatibil cu sănătatea. Acestea sunt niște dispozitive care destructurează apa din celulele noastre. Și pentru cei dintre voi care ar spune, bine, dar noi nu suntem ființe electrice, suntem doar materie fizică, atunci de ce faci examen EKG, EEG sau teste de evaluare a conducţiei nervoase (electromiografia)? Pentru că noi suntem ființe cu electricitate iar chimicalele sunt doar produse secundare acelor impulsuri electrice.
.
Vă întreb: care este primul oraș din lume care a fost complet împânzit de rețelele 5G?
.
Publicul: Wuhan
.
Dr. Thomas Cowen:
.
Exact! Deci, dacă chiar analizăm bine, noi ne găsim într-o criză existențială oameni buni. O criză cu care umanitatea nu s-a mai confruntat până acum și nu vreau să devin profetul din Vechiul Testament dar asta este ceva fără precedent.
A plasa 100 de mii de sateliți fix în centura protectivă a Pămâtului, și apropos, asta are de-a face și cu vaccinarea, iar acest lucru mi-a devenit limpede acum un an, când a venit la mine un pacient care era foarte ok, făcea surfing, era electrician și instala sisteme WI-FI pentru oameni foarte înstăriți. Electricienii au rata mortalității foarte ridicată. Pacientul meu era bine, dar și-a fracturat mâna și la operație i s-a intodus o piesă de metal în mâna iar după 3 luni, acesta nu se mai putea ridica din pat, inima îi bătea neregulat era în colaps total.
Susceptabilitatea/ sensibilitatea la radiații are de-a face cu cât metal ai în corp precum și calitatea apei din celulele tale.
.
Deci, dacă începi să injectezi aluminiu în oameni (prin vaccinuri și prin chemtrails), ei devin receptori în absorbția excesivă a câmpurilor electromagnetice, iar acest lucru este furtuna perfectă pentru deteriorarea speciilor, ceea ce se și întâmplă în vremurile noastre.
.
Și voi încheia cu un citat care îmi place, a lui Rudolf Steiner, citat din, reține, anul 1917, în care știm că au fost alte vremuri.
.
În vremurile în care nu erau curenți electrici, când aerul nu colcăia de influențe electrice, era mai ușor să fii om. De aceea, pentru a rămâne om astăzi, este nevoie să-ți expansionezi mai puternic capacitatea spirituală decât era necesar acum 100 de ani”.
.
Așa că vă las cu asta.. orice puteți face pentru mărirea capacității voastre spirituale este binevenit, pentru că este cu adevărat foarte greu să fi ființă umană în timpurile acestea.
.
Traducere după Dr. Thomas Cowan
Sumitul pentru Drepturile Umane și Sănătate – Tucson, Arizona, 12 Martie 2020
.