ADEVĂRUL mărturisit de puținii monahi rămași ortodocși din Athos (între care Gheron Sava Lavriotis, Iermonahul Hariton Aghioritul, Monahul Epifanie Kapsaliotul și ceilalți asemenea lor) și România (preoți mărturisitori precum Pr. Ciprian Staicu), DERANJEAZĂ CUMPLIT PLANURILE TRĂDĂTORILOR ECUMENIȘTI.

Prin urmare, strategia celor din urmă a trecul de la faza infiltrării în rândurile celor care s-au îngrădit de erezia ecumenistă a unor lupi în piele de oaie și de păstor – în scopul CÂȘTIGĂRII ÎNCREDERII lor prin diverse acțiuni precum ”Sinaxa Națională a clericilor, monahilor și credincioșilor ortodocși antiecumeniști” de la Botoșani, la faza a 2-a a războiului, anume DENIGRAREA PUBLICĂ (prin siteurile proprii) CU SCOP DE DECREDIBILIZARE.

Oameni plini de patimi și orgolii, se prezintă mai înțelepți și mai teologi decât Sfinții Părinți, interpretând Sfintele Canoane după bunul plac, înșelând pe mulți spre pierderea mântuirii…

RĂZBOIUL PENTRU ADEVĂR E TOT MAI EVIDENT, TOT MAI VIZIBIL.

Totuși, Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. SĂ NU SE TULBURE INIMA VOASTRĂ, NICI SĂ SE ÎNFRICOȘEZE.” (Ioan 14, 27)

Dumnezeu să ne ajute să mărturisim Ortodoxia în mod lucid, curajos și până la ultima suflare, spre slava Sfintei Treimi, acum și în veci, AMIN!