Relația sau raportul de complicitate al Patriarhiei Române, al episcopilor, stareților, monahilor, preoților și al întregului cler față de guvernarea masonică antihristă – din păcate, valabilă și astăzi, și din ce în ce mai fățișă, mai evidentă în slujirea Noii Ordini Mondiale profund satanistă:

.

Supunerea (în limbaj masonic – obediența) clerului român față de planurile sioniste / masonice de pregătire prin Noua Ordine Mondială a întronării lui Antihrist ca și conducător al viitorului guvern mondial, ca ”mesia” cel încă așteptat de dușmanii lui Hristos este totală, lucru tot mai evident de acum pentru oricine, prin atitudinea complice, în formă continuată de decenii, a celor care ar fi trebuit ca în calitate de păstori ai acestui neam, să-și pună și viața pentru turma păstorită, pentru mântuirea ei…

Acești PSEUDO-păstori, acești adevărați lupi în piele de păstor, prin supunerea (obediența) totală față de dușmanii de moarte ai lui Hristos (Sionismul, masoneria, Vaticanul), prin colaborarea deplină la toate urzelile sataniste ale acestora precum: mișcarea ecumenistă și Noua Ordine Mondialăîn care se înscrie și sistemul mondial electronic al actelor biometrice (cu cip), trădează și se leapădă de Hristos, trădează și se leapădă de Biserica cea Una (Ortodoxă), trădează și se leapădă de mântuirea sufletului lor, trădează și se leapădă de mântuirea întregii turme păstorite – adică a peste 20 de mi-li-oa-ne de suflete… !!!

Cine face ascultare de ei, de fapt, slujește acelorași dușmani ai lui Hristos ca ei.

SĂ NU FIE !!!

Noile buletine vor avea dimensiunea unui card bancar care va conține un cip cu informații precum imaginea titularului, două amprente, semnătura olografă și datele de identificare.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Evidenţa Populaţiei spun că noua carte electronică de identitate îi va scuti pe cetăţeni de drumurile la instituţille statului deoarece se vor autentifica de la computerul de acasă pentru a solicita adeverinţe, înmatriculări de maşină, înscrieri la şcoală.

Cătălin Giulescu, directorul Direcţia pentru Evidenţa Populaţiei: „Te loghezi in sistem, iar sistemul informatic de evidenţa persoanelor îți va certifica identitatea şi va îi confirma prestatorului de serviciu că eşti tu. Este vorba doar de administraţia publică, centrală sau locală.”

Noul buletin va putea funcţiona şi ca un card de sănătate, insă, atenţie, nu va conţine informaţii despre grupa sanguină sau istoricul de boli ale cetăţeanului, ci doar va autentifica identitatea unei persoane atunci când este introdus in cititorul de carduri de la cabinetele medicale.

Datorită securităţii de ultimă oră, noile cărţi de identitate asigură protecţia informaţiilor. Belgia, Franţa, Germania şi Estonia deja emit astfel de buletine. incepănd din 3 august 2021, toate buletinele vor fi emise după noul format.

Directorul Evidenţei Populaţiei spune că Biserica nu a transmis pănă în prezent nici un punct de vedere, nici negativ, nici de susţinere a proiectului. La răndul său Vasile Bănescu, purtătorul de cuvănt al Patriarhiei, declară că nu vor fi trimise poziţii contrare.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvănt al Patriarhiei:

„Nu se pune nici o problema. Problema cipurilor nu e o problema cu relevanţă spirituală, religioasă, deci din aceasta perspectivă nu exista o poziţie negativă a Bisericii. A bisericilor.. Adica nu am cunoştinţă ca vreo biserică din cele prezente să aibă vreo poziţie critică”

___________

Sursa – https://www.mediafax.ro/social/reactia-patriarhiei-la-noile-buletine-cu-cip-propuse-de-mai-cum-vor-arata-documentele-18712358?fbclid=IwAR1uW9a2g3fZsQP1mm2XnBaoL7rAATR1xhAnXUN4sb6mZnjdyxbf6CE7tuE

Acești clerici apostați slujesc lui Satan, contrazicând prin FAPTELE și ATITUDINEA lor nu doar scrierile Sfinților Părinți, nu doar Sfintele Canoane, ci însăși Sfânta Scriptură și pe Însuși Hristos:

Iată ce spune Sfânta Scriptură celor care slujesc, de frică, dușmanilor lui Hristos:

Păcătos cât nisipul mării, însă nădăjduiesc că nu și eretic sau apostat,

Cristian Nicolae Bucuroiu