Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”. Lipsa sării din sânge!! Interesant, dar LOGIC. Aceeași problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aibă aceeași justificare?
Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi și mulți bani departe de urechile și ochii „prostimii”. „Excesul de sare, zahăr și grăsimi, dăunează grav sănătății !”
Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni !!!

La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia !!! Între copilul de 20 de kilograme și adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. Între omul de la munte… care bea apă puternic magnetizată și aproape pură și cel de la șes sau de la oraș care primește apa cea mai infectă, cel de la munte va „dizolva” și elimina mult mai repede chimicalele!
 .
Nu uitați că nu suntem la fel, că nu avem aceeași grupă sanguină, că diferă și RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alții, cei mai mulți, au Fierul (RH pozitiv)!
 .
Nu uitați ceea ce multi vor sa ascundă:
– orice reacție a apei cu sarea produce… căldură!!! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului informațional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge…prostește!!!
 .
Intuiția îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă și înapoi acasă, la televizor, unde ni se repetă zilnic prostiile astea: „excesul de sare zăhar și grăsimi dăunează grav sănătății!”
 .
Dar excesul de alcool, tutun și medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect?
De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală și moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba și de bani, de mulți bani, atât de mulți încât viața copiilor și a tinerilor…nu mai contează!!!
 .
Este vorba de profituri imense, accize și taxe! Și, în fond este bine să ai multe „legume” în sistem ! Pentru că legumele îsi plătesc taxele la zi! Amintiti-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îti schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaționale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorțește creierul pentru că altfel, acesta, ar reacționa imediat la chimicalele administrate! Ar declanșa alergii!
 .
Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informații ! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluției. Vitalitatea dvs și a copiilor dvs., atenția, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Și evoluția dv. genetică!
 .
Grăsimile ?!
 .
Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale și în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariția depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creșterea riscului de infarct miocardic și, mai ales, o slabă funcționare a sistemului imunitar.
 .
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Să le coboare la 200! Urmarea? Au apărut brusc 36 de milioane de „bolnavi”, și 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig; dintr-un foc!
 .
Între vrăjeala științifică a unora și intuiția lui strămoșească, ciobanul român a ales intuiția!… tot cu slănina, pita, ceapa și palinca trăiește! Nu face exces și trăiește mult și bine… cum ați vrea să-și crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Și toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mîțos de 40 de kilograme pe umeri și bâta în mână?
 .
Acum, trageti dvs concluziile.
 .

APA. „Ce face apa dacă e băută înainte de a mânca și imediat după masă!”

 .
Un articol foarte bun. Nu doar despre apa caldă după mâncare, dar și despre atacul de cord. Chinezii și japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptam și noi obiceiul lor la masă.
Pentru cei cărora le place să bea apa rece, acest articol li se adresează direct.
 .
Este plăcut să bei un pahar cu apă rece după masă, dar apa rece solidifică hrana uleioasă pe care tocmai ai înghițit-o. Va încetini digestia. Când aceasta reacționeaza cu acidul, va fi absorbită de intestine mai repede decât mâncarea solidă. Trece în intestine și foarte rapid se transformă în grăsime și duce la cancer. Este cel mai bine să se bea supa fierbinte sau apă caldă după masă.
 .

Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord.

 .
Ar trebui să știți că nu fiecare simptom de atac de cord se manifestă prin „durerea brațului stâng”.
 .
Atenție la dureri intense în zona fălcilor. S-ar putea să nu aveți niciodată prima durere în piept în timpul atacului de cord. Nausea (amețeala) și transpirația intensă sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenți. Cu cât știm mai mult, cu atât avem mai multe șanse de supraviețuire.
Un cardiolog spune că fiecare om care citește acest mesaj și-l trimite la 10 oameni poate salva cel puțin o viață. Citește și trimite unui prieten. Ai putea salva o viață. Deci, fii un prieten adevărat și trimite-l tuturor prietenilor tăi.
 .

Secretul dezvăluit – Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei.

 .

Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel.
 .
Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie!
Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şi dispreţuită în egală măsură… Uneori, după multă suferinţă, rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor.
 .
O alternativă…După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi o cale alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei.
 .
Printre altele, cercetătorii menţionează că tratamentul prin chimioterapie care presupune „otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.
 .
Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.
 .
Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.
O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!
.
Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie.
Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultatele au fost remarcabile !
 .
O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat.
În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie.
 .
Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer.
 .
După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extractul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii.
 .
Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.
 .
Mod de preparare:
 .
Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie, se prepară astfel:
– într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
– în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.
.
În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.
Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod.
De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”.
Nu vă costă nimic să încercați, fiti deschisi la minte si nu vă mai lăsați manipulati; simtiti ce este bun pentru dumneavoastră.
Acest mesaj nu spune sa renunțați la recomandările medicale; fiecare face ce i se potrivește cel mai bine.
 .
Sursa: sanatoszidezi.ro