„Starea de alertă vă dura până când vom găsi un vaccin împotrivă covid-19”
„PNL nu vă mai pleca de la putere foarte mulți ani”
„Am salvat milioane de vieți”
„Vom face foarte multe modificări constituționale, actuala Constituție nu se mai adaptează vremurilor în care trăim”.
„Vom limita puterile Curții Constituționale”.
„Vom depesediza complet Curtea Constituțională”
„Vom lărgi atribuțiile Președintelui”
„Avocatul Poporului trebuia să apere poporul, adică pe cei 98% din români care s-au suspus masurilor coercitive luate de președintele Iohannis și guvernul PNL pentru combaterea pandemiei, au stat în case, au purtat măști, nu s-au opus termometrizării, au păstrat distanța socială”.
„Avocatul Poporului a apărat cei 2% de infractori care au încălcat ordonanțele militare, printre care s-au aflat și clanuri interlope și postacii plătiți de Moscova care au umplut mediul online cu teorii ale conspirației fără nici cea mai vagă legătură cu realitatea”.
„Românul s-a trezit, se informează doar din sursele oficiale, verificate și nu crede în conspirații 5G, oculte mondiale și alte idioțenii, tot mai puțini români se lasă influențați de propaganda naționalistă rusă”.
„Vom lua măsuri împotriva celor care împrăștie teorii ale conspirației”
„În nici 7 luni am pus România pe calea normalității, am reparat ce a distrus timp de 30 ani PSD, am schimbat din temelii un sistem muribund, falimentar”.
„Economia funcționează la aceeași parametri comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, chiar dacă PNL a dus și duce în spate o pandemie”.
„Suntem primul guvern de după 1990 format din profesioniști, incoruptibili, cu viziune și cu soluții fezabile.
„Apreciez activitatea guvernului că fiind excelentă, dovada este că depășim 40% în sondaje, cu 10% mai mult decât anul trecut”
„România are cea mai performantă conducere din ultimii 30 ani”.
__________
Sursa – Realitatea TV