Să ne fie de folos !

Puteți descărca predica în format audio mp3 de aici:

Download “2020.02.02-predica-pr-ciprian-staicu-la-duminica-femeii-cananeence.mp3” 2020.02.02-predica-pr-ciprian-staicu-la-duminica-femeii-cananeence.mp3 – Downloaded 14 times – 29 MB

Slavă lui Dumnezeu pentru toate !

.

Anexe:

Articolul despre papa Francisc și cipuirea:

Papa Francisc își dă acordul pentru folosirea tehnologiei RFID pentru ciparea indivizilor

 „Sistemele RFID să fie obligatorii pentru toți angajații și rezidenții Vaticanului!”

„Papa definește microciparea subcutanată ca fiind „un ajutor extraordinar” în favoarea oamenilor. Disputele publice în acest sens provin de la mulți evangheliști, fundamentaliști și catolici care consideră că cipul RFID este „semnul fiarei” din cartea finală a Scripturii – Apocalipsa. În timp ce își ținea omilia săptămânală, Pontiful și-a spus punctul de vedere cu privire la aceste cipuri, și a asigurat mulțimea de credincioși că cine va primi un asemenea implant nu va fi deloc afectat din punct de vedere spiritual. Iată ce a spus papa:

„Noi (teologii Vaticanului) am examinat cu atenție Scripturile, și am concluzionat că nimic nu indică că cipurile RFID ar fi în vreun fel satanice. Dacă există ceva (în ele), să știți că reprezintă un dar de la dumnezeu însuși, îngăduit umanității pentru a se rezolva multe dintre bolile (problemele) lumii”.

„Episcopul” Romei și-a dat arama pe față în timpul omiliei și a transmis audienței intenția sa de a face aceste cipuri obligatorii pentru toți cetățenii Vaticanului și le-a indicat credincioșilor să aibă o minte mai deschisă, mai ales în aceste vremuri de imens avans tehnologic.

NBC – televiziunea care a prezis acum ceva vreme că „până în anul 2017 fiecare american va avea implantat un cip RFID” – a spus cu privire la declarația papei că:

„Aceasta (declarația papei) nu trebuie să ne surprindă, mai ales că acum umanitatea se bazează foarte mult pe tehnologie. Cu produse atât de atractive precum “Google Glass” (ochelari 3D cu VR – realitate virtuală), ne lipsește doar simbioza dintre om și mașinărie, iar cipul subcutanat RFID implantabil oamenilor ar putea fi adevăratul „pilon” al schimbării pentru un viitor glorios.

Anul trecut, unii cetățeni din Hanna, Wyoming (SUA), și-au implantat cipul sub piele, iar actualmente, toți rezidenții orașului și-au implantat la intersecția dintre degetul mare și degetul arătător un cip RFID, și îl folosesc atât ca document de identitate, cât și pentru efectuarea plăților.

Unii dintre cetățeni au spus cu mândrie că sunt printre primii americani care au primit cipul RFID.

Campanii naționale în vederea sprijinirii unor asemenea proiecte (de implantare a unui oraș întreg) se derulează în toată țara (SUA).

Tehnologia RFID poate îmbunătăți viața modernă în mai multe feluri. Infracțiunile, de exemplu furtul de identitate și răpirile, vor înceta să mai existe. În caz de urgență medicală, dacă pacientul este inconștient, doctorii i-ar putea afla istoricul medical doar prin simpla scanare a cipului din el, iar asta e ceva … incredibil.

Pentru hoții din magazine, nici unul nu va mai acționa, deoarece fie i se vor scădea instantaneu banii din cip, fie vor fi blocați să plece cu produsele la ieșirea din magazine. La fel și despre banii cash sau cardurile electronice – care pot fi furate, în timp ce cipul nu poate fi furat. Acum, contul tău bancar poate fi ad-literam în mâna ta!

Cu „binecuvântarea” papei, cu siguranță aceste cipuri vor primi larga aprobare din partea membrilor bisericilor de peste tot din lume. Se crede că dacă totul va merge bine, aceste cipuri vor aduce mai multă transparență pentru fiecare cetățean.”

Cu aceste cipuri fiecare dintre noi va fi controlat, asta e ceea ce nu se spune în campaniile sale de promovare, și de fapt acesta reprezintă scopul cipului – să ne țină pe toți sub control, să se elimine banii lichizi până la nivel de “bani virtuali”, plus puterea absolută de a-i opri cipul la comandă oricărui dizident (critic al sistemului), cu consecințe de de neimaginat.

A venit momentul să vă deschideți ochii, și să scoateți capul din nisip! Treziți-vă!”

traducere din limba engleză

de Alexandru G.

Articolul despre modificarea statutului B.O.R.:

https://www.profit.ro/stiri/politic/prima-modificare-statutului-bor-ultimii-12-ani-restrictii-alegerea-urmatorului-patriarh-reforma-justitiei-clericale-control-centralizat-intarit-posibilitatea-retragerii-cler-binele-bisericii-19241327

În Wuhan se pare ca supa de liliac (nu este vorba de floarea de liliac, ci de șobolanul cu aripi) este la mare căutare. Iat-o pe fata cu… batman la farfurie (ptiu, drace):

 

Videoclip încorporat