Alegătorii din România au dreptul să știe cum privesc candidații la funcția de președinte al României problema căsătoriilor homosexuale, câți sunt pentru legalizarea familiei cu doi tați, câți vor educație sexuală în clasa întâi, dar și cine este singurul candidat care vrea ca mama să rămână mamă și tata să rămână tată.

Senatul României a adoptat în mod tacit proiectul de lege privind uniunea consensuală între parteneri de același sex, un prim pas spre legalizarea căsătoriilor homosexuale. Ce înseamnă „în mod tacit”? Pe șest, fără dezbatere, fără gălăgie, mai ales că suntem în campanie electorală și de ce să-i amintești alegătorului despre preferințele tale? Și totuși, cum privesc candidații la președinție căsătoria între homosexuali?

.1) Klaus Iohannis: În campania de la Referendumul pentru familie organizat anul trecut, președintele Iohannis i-a numit ”fanatici religioși, pe cei ce s-au pronunțat pentru consfințirea caracterului sacru al familiei, drept uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie. În opinia lui Klaus Iohannis,  referendumul pentru familie a fost un pas spre fanatismul religios, iar susținătorii infatuați ai demersului popular au promovat ura”.

2) Dan Barna: Prezidențiabilul USR este și el un „progresist”: Aș vota o lege pentru căsătoria între persoanele de același sex. Adopția copiilor de către cuplurile homosexuale nu ar fi o problemă, este de părere Barna. Nu ne mirăm că au început să circule prin România cărticele pentru copii care promovează familia cu doi tați!
.

3) Theodor Paleologu – Ceva mai rafinat în exprimare față de președinte, rafinatul domn Paleologu spunea anul trecut: Eu nu pot fi de acord cu referendumul pentru familie.” (Bine că n-a trăit distinsul său tată să-l audă spunând așa ceva!) Și mai spunea Paleologu: Eu cred că este o şansă pentru parteneriatul civil. Sunt pentru uniunea civilă între persoane de acelaşi sex.”

4) Mircea Diaconu. Nu știm cum gândea pe când era un simplu actor, dar stagiul de europarlamentar la Bruxelles l-a făcut „ultraprogresist” pe Mircea Diaconu:

Consider că drepturile fundamentale ale persoanelor LGBTI (lesbian, gay, bisexual, transgender, intersex) pot fi mai bine protejate dacă aceste persoane au acces la instituții juridice precum concubinajul, parteneriatul civil sau căsătoria. Păcat că dl. Diaconu nu vine să ne explice acum în campanie ce Dumnezeu înseamnă „intersex”, că de două mii de ani încoace n-am avut asemenea specimene în țară! Lăsată pe mâna sa, țara asta ar ajunge și ea un circ în care huidume cu barbă pretind să li se spună mame, cum se întâmplă deja în Occidentul luminat de unde și-a luat domnia sa ideile!

În anul 2015 a votat ca europarlamentar român pentru ”legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex”, pentru ”încurajarea instituţiilor şi statelor membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor între persoane de același sex”.
,

Mai grav decât atât, dl. Diaconu a votat și pentru obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar și educarea copiilor într-o viziune pozitivă asupra homosexualității. Rețineți, ”obligativitatea educației sexuale”. Altfel spus, eu ca părinte trebuie să accept fără să crâcnesc să vină la copil la școală un nenea cu barbă care acum își zice tanti și să-i bage în cap cât e de normal și de minunat să-ți schimbi sexul peste noapte!

5) Viorica Dăncilă: La fel ca și colegul Diaconu, în anul 2015 a votat ca europarlamentar român pentru legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex”, pentru obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primarșieducarea copiilor într-o viziune pozitivă asupra homosexualității”.Te-ai fi așteptat mai mult de la o femeie și mamă, dar la Bruxelles nu dă bine!

Iar la Referendumul pentru familie, Partidul Social Democrat a preferat să nu se implice în campanie, ce contează binele României și ce cred oamenii de rând, mai important e să dai bine în afară….

6) Cătălin Ivan: Alt europarlamentar școlit la Bruxelles. Normal că și el a votat în anul 2015 a votat ca europarlamentar român pentru legalizarea căsătoriilor gay și pentru îndoctrinarea copiilor noștri încă din ciclul primar.

7) Ninel Peia: Candidatul Partidului Neamul Românesc este singurul care în această lume smintită are curajul să spună răspicat că susține familia tradițională, în buna rânduială lăsată de Dumnezeu,  „pentru ca mama să fie mama și tata tată”. Nici vorbă de căsătorii homosexuale în programul lui Ninel Peia. Răspunzând direct jignirilor din sfera puterii la adresa creștinilor din România, dl. Peia și-a asumat cu mândrie eticheta de „fanatic religios” pe care Iohannis ne-a aplicat-o, de fapt, nouă, tuturor celor care vrem să ne creștem copiii într-o lume normală.

„Când ne-am apărat familia tradițională, pentru ca mama să fie mama și tata tată, singura formă de familie care a dus omenirea mai departe, ne-au numit fanatici religioși. Ca să minimalizeze puterea pe care suntem dispuși să o punem la bătaie pentru acest demers, ne-au spus că suntem vreo trei milioane. O minoritate de reactionar desueți. Ne-au făcut retrograzi și opozanți ai progresului, au încercat să ne vopsească în culorile unor kamikaze ale ortodoxiei, ne-au numit pupători de moaște și voiau să arate că suntem din alte vremuri, ce mai, niște neandertalieni care se opun marelui marș victorios închinat avansului globalist.
Le-am încasat pe toate, suntem dispuși să întoarcem și celălalt obraz, dar nu vom ceda niciodată la demnitatea Neamului Românesc, la identitatea națională, și la credința strămoșească.”

,

Stela Spătaru

____________

Sursa – https://bpnews.ro/2019/10/20/prezidentiabilii-iubitori-de-homosexuali-eu-nu-votez-satanisti/#.XcdbpdIzY1I

,

 

Președintele României Klaus Werner Iohannis (foto) este acuzat de înaltă trădare pentru că a fost de acord să cedeze „pe degeaba” rezervele de petrol și gaze din Marea Neagră către Statele Unite ale Americii, deși știa de Acordul semnat în 1978 de fostul președinte Nicolae Ceaușescu cu președintele SUA de la acea dată, Jimmy Carter și cu Exxon Mobil, care prevedea că profitul va fi împărțit între SUA și România în procente egale de 50%-50%.

Iohannis și Guvernul Orban, acuzați că vând țara

Acuzația fără precedent este adusă de fostul lider PMP, Gelu Vișan, care dezvăluie într-o postare pe pagina sa de Facebook cum a trădat Klaus Iohannis poporul român atunci când în schimbul unei șepci primite de la președintele SUA Donald Trump a fost de acord să cedeze americanilor rezervele de petrol și gaze din Marea Neagră, încălcând astfel Acordul dintre SUA și România încheiat în 1978. Regretabil în toată această situație este faptul că ar fi fost necear doar ca Iohannis să amintească de acest Acord (pe care SUA nu îl puteau modifica unilateral și a cărui valabilitate nu expirase) pentru ca exploatarea rezervelor din Marea Neagră să se facă în termeni favorabili României.

Cu toate acestea, susține fostul lider PMP în postarea sa, SUA au avut nevoie de un trădător care să nu ceară ceea ce i se cuvinte României!

De asemenea, Gelu Vișan subliniază că „prin faptul că nu a cerut ceea ce i se cuvine României printr-o înțelegere scrisă, și prin faptul că vrea să modifice OUG 114, Iohannis se face vinovat de Înaltă Trădare față de Poporul Român”.

La fel vor putea fi acuzați, arată Vișan, și parlamentarii care vor vota Guvernul Orban, în condițiile în care premierul lui Iohannis, Ludovic Orban, a anuntat deja public că va modifica OUG 114 în sensul cerut de Exxon Mobil, prin care se va renunța practic la rezervele României.

Liviu Dragnea, condamnat pentru că a vrut 50%-50% cu Exxon

Pe de alta parte, subliniaza Gelu Visan, acesta este si motivul pentru care fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat si declarat „persona non-grata” in SUA: faptul ca a cerut public ca exploatarea de catre Exxon sa se faca si in beneficiul Romaniei, astfel incat procentajele sa fie de „50 Exxon, 50 noi”. Sustine totodata Gelu Visan, Liviu Dragnea ar fi cerut aceste lucruri fara sa stie de existenta intelegerii scrise dintre Nicolae Ceausescu si Jimmy Carter.

Este astfel obligatia presedintelui PSD Viorica Dancila sa declare public ca „se va bate pentru respectarea intelegerii existente intre Romania si SUA de 50-50% din profitul realizat din exploatarea gazelor”.

Publicam integral postarea fostului lider PMP Gelu Visan:

„Intelegerea

Intamplarile despre care o sa scriu azi sunt de o importanta majora pentru Romania, le stiu de la unul dintre ministri participanti, iar concluzia lor ar trebui sa aiba un impact major pentru politica economica si externa a Romaniei.

Cum le cunosc de la unul dintre participantii directi, unele detalii si nume le protejez pentru ca sunt amanunte de politica externa a altor state, inclusiv a Romaniei, cu impact actual.

In 1978 Nicolae Ceausescu este invitat la Casa Alba de Jimmy Carter, presedintele SUA.

In timpul discutiilor din Biroul Oval, intr-o atmosfera relaxata, Jimmy Carter ii cere lui Nicolae Ceausescu sa obtina de la Yasser Arafat, la acea data presedintele OEP ( Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei) un armistitiu pe o perioada cat mai lunga. Carter, care stia ca Ceausescu poate obtine acest armistitiu, ii spune lui Ceausescu inclusiv motivul acestei cereri, unul destul de bine intemeiat. Inainte de a fi de acord, Nicolae Ceausescu pune doua conditii: Acordarea Clauzei Natiunii Celei Mai Favorizate Romaniei si a doua, acordarea unui numar de licente pentru industria romaneasca. Cum numarul de licente cerut de Ceausescu era enorm in conceptia americanilor, se duce o negociere de o noapte intre partea romana si cea americana. Ceausescu si ministrii lui obtin direct o parte de licente, urmand ca o alta parte la fel de mare din celelalte licente sa fie obtinute in mod “indirect”. Acest mod “ indirect” este uluitor, el insusi putand fi un subiect de carte. Practic se obtineau licente cu stirea americanilor, dar fara ca ei oficial sa stie. Poate o sa vorbesc odata, cand se va putea, despre acest acord nescris, cu rezultate enorm de mari pentru dezvoltarea industriala a Romaniei. Cert este ca in urma acestor acorduri, industria Romaneasca a explodat, realizata cu componente ale industriei americane sau cu copii autorizate( oficial nu) ale acestora. Zeci de Intreprinderi au fost construite pe baza acestor acorduri iar Romania, la randul ei, a construit ulterior direct astfel de intreprinderi in alte tari.

La finalul intalnirii, Carter il intreaba pe Nicolae Ceausescu ce program are in ziua urmatoare, o intrebare de politete, pentru ca programul era cunoscut.

-Mergem in Texas, raspunde Ceausescu.

-Nu vreti sa mergeti pana la centrul de cercetare H., avem acolo cel mai mare centru de cercetare din lume?

– I-auzi Stefane( Stefan Andrei), cate zile avem in Texas?

-Doua, toa’su presedinte.

– Fa-o una, mergem la H.

La Centrul de Cercetare a mers o delegatie formata din Nicolae si Elena Ceausescu si inca trei ministri ai Cabinetului.

Dupa ce au intrat, au fost suiti in niste mici vehicole si au trecut printr-un culoar lung, care avea de o parte si de alta calculatoare care mergeau. 1978, acum patruzeci si unu de ani, Nicolae Ceausescu si mica delegatie se uitau perplecsi la peretii plini de calculatoare, si nu le venea sa creada ce vad. in fine, ajung intr-o sala mare, in care era un ecran imens, in fata caruia au fost invitati de catre Directorul Centrului.

“ Dupa ce ne-am asezat in fata ecranului, unul de acolo, in halat alb, a inceput sa apese pe “niste butoane” ( ale unei tastaturi) iar pe ecran a aparut harta Romaniei, cu patru puncte negre pe ea, care se miscau”

– Domnule Presedinte, aveti deasupra teritoriului patru avioane.

“ Ceausescu s-a uitat la mine, noi eram muti, credeam ca suntem in alta lume, nu am scos niciunul nici’un grai. Eram la mii de km departare de Romania, si ne spune unul ca deasupra Romaniei sunt patru avioane.

– Stati linistit, sunt civile.

…Liniste.
“ Dupa ce ne lasa masca cu asta cu avioanele, se apuca sa bata in butoanele alea din nou si pe harta Romaniei apar niste sageti, niste linii, se misca, iar la un moment dat o zona se mareste, apare un nume de localitate: Scornicesti. Liniste mormant: nu ne puteam lua ochii de la ecranul ala. Se mareste, apar case, dupa care una marita.

– Aceasta este casa dumneavoastra de la Scornicesti, Domnule Presedinte, zice Directorul. O sa scoatem o fotografie cu ea si va rugam sa ne dati un autograf; este un obicei ca toti cei care intra aici sa ne dea un autograf.

“Ceausescu nu scoate grai si semneaza pe spatele “pozei” care a iesit dintr-un aparat. Iar umbla ala la “butoane”, iar apar niste sageti, dar si niste semne si-l intreaba pe Ceausescu:

– Domnule Presedinte, stiti ca sub casa dumneavoastra de la Scornicesti este lignit?
Ceausescu nu a mai rezistat:

– I-auzi Ioane, ( Ion Avram, Ministrul Industriilor) suntem in Statele Unite, si ne spune Directoru’ ca sub casa mea e lignit si tu nu stii?

-De unde sa stiu toa’su presedinte, ca nu am aparatura lor.
in timpul scurtei discutii, Directorul iar incepe sa bata in butoanele alea, si se muta din nou imaginea. Ecranul prinde viata, alte linii, sageti, tot felul de semne, dupa care se potoleste. Se oprise deasupra Marii Negre:

– Domnule Presedinte, aveti cele mai mari rezerve de petrol si gaze naturale din Europa, in Marea Neagra!

Daca stiti sa le exploatati deveniti cea mai bogata tara din Europa!

 Am ramas cu totii inmarmuriti. Primul care a vorbit a fost Ceausescu:

– I-auzi Ioane, trebuie sa le exploatam!

– Nu avem sonde de foraj la mare adancime, toa’su presedinte, nici rusii nu au, doar ei, americanii.

-Daca va permite programul, puteti sa le vedeti la lucru in Golful Mexic.

-I-auzi Stefane, ce program avem maine?

– Texas, toa’su presedinte!

– Scurteaza, mergem in Golful Mexic!

“ In Golful Mexic, dupa ce a vizitat o platforma marina pe care o exploata Standard Oil Company ( viitor Exon Mobil) Ceausescu a spus ca trebuie neaparat sa construim si noi. I s-a explicat ca este imposibil.”
– Ati mai zis voi ca e imposibil si la altele, vorbim acasa!

Acasa, Ceausescu s-a convins ca nu putem face singuri o platforma marina de mare adancime si am inceput negocierile cu SUA pentru exploatarea COMUNA a petrolului si gazelor din Marea Neagra. Ei urmau sa exploreze si sa exploateze prin Standard Oil Company ( ulterior Exxon Mobil); mai urma sa ne punem de acord asupra procentelor din exploatare.

“ La finalul negocierilor intre noi si americani, ne-am dus la Ceausescu”
– Am cazut de acord cu Americanii, presedintele Carter este de acord, vom face o Societate pe Actiuni, vor face ei explorarea si exploatarea cu Standard Oil Company, utilajele lor, daca sunteti de acord semnam:

50% din profit SUA

50 % din profit Romania

– 51% din Profit noi, a spus Ceausescu!

– Tovarasu’ Presedinte, utilajele lor, explorarea lor, exploatarea facuta de ei, rezervele noastre, nu merge, e totusi corect, 50-50 este corect.

-Bine, 50 ei, 50 noi. Asa ramane, semnati cu ei!

Din 1978 Romania are o intelegere semnata cu Administratia Americana reprezentata de presedintelele SUA Jimmy Carter si cu Exxon Mobil ( fost Standard Oil Company) privind explorarea si exploatarea rezervelor de Gaze si Petrol din Marea Neagra, profitul urmand sa fie impartit intre SUA si Romania in procente egale, 50-50%!

Atunci cand a fost in vizita in SUA, Klaus Werner Iohannis a stiut de aceasta intelegere, si cu toate acestea a dat pe degeaba rezervele Romaniei. Intelegerea scrisa trebuia doar invocata. Prin faptul ca nu a cerut ceea ce i se cuvine Romaniei printr-o intelegere scrisa, si prin faptul ca vrea sa modifice OUG 114, Iohannis se face vinovat de inalta Tradare fata de Poporul Roman. Conform Dreptului International, SUA nu pot modifica unilateral o intelegere scrisa, si de aceea aveau nevoie de un tradator care sa se faca ca nu stie de aceasta intelegere.

Condamnarea lui Dragnea si Declararea lui ca “ persona non-grata” in SUA a fost cauzata de faptul ca la fiecare iesire publica Dragnea spunea “ 50 Exxon, 50 noi” fara sa stie insa de existenta acestei intelegeri scrise.

Aceasta Postare se adreseaza in egala masura dumneavoastra, romanii care trebuie sa stiti cum sunteti furati de catre gasca lui Iohannis, dar si parlamentarilor care se vor face maine vinovati de Inalta Tradare daca vor vota Guvernul Orban. Cum Orban a declarat public ca va modifica OUG 114 in sensul dorit de Exxon Mobil, practic Romania va renunta de bunavoie la dreptul ei din exploatarea propriilor rezerve.

Aceasta postare se adreseaza in egala masura si PSD si Vioricai Dancila:
Daca Viorica Dancila va spune public ca se va bate pentru respectarea intelegerii existente intre Romania si SUA de 50-50% din profitul realizat din exploatarea gazelor, nu numai ca are votul meu la alegerile prezidentiale, ci va avea tot sprijinul meu in perioada urmatoare pentru a fi viitorul presedinte al Romaniei. Firesc ca-i stau la dispozitie cu amanuntele pe care nu le-am putut face publice din ratiuni pe care le intuiti.

Consider ca este o obligatie morala a mea, ca si a tuturor romanilor care vor fi aflat prin aceasta postare de situatia reala a rezervelor de la Marea Neagra, sa facem totul pentru ca aceasta bogatie imensa sa revina poporului roman, asa cum este si firesc.

Spunand inca odata ca voi acuza toti parlamentarii care vor vota pentru Guvernul Orban si implicit pentru modificarea OUG 114, modificare scrisa in Programul de Guvernare a PNL, de Tradare Nationala, va doresc ceea ce ne dorim cu totii:

Dumnezeu Sa Ajute Romania!

Dumnezeu Sa Ajute Poporul Roman!”

__________

Sursa – https://www.luju.ro/inalta-tradare-pe-gazele-din-marea-neagra-klaus-iohannis-este-acuzat-ca-a-cedat-rezervele-romaniei-pe-o-sapca-desi-stia-de-acordul-incheiat-in-1978-de-ceausescu-cu-jimmy-carter-si-cu-exxon-mobil-gelu-visan-aveau-nevoie-de-un-tradator-care-sa-se-faca-ca-nu