Motto:

ARTICOLUL 23
”(1) Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile.”

ARTICOLUL 26
(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.”

ARTICOLUL 29
”(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

             CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

Mirosul dictaturii biometrice devine tot mai intens în România.

Așa cum poate fi văzut în special în partea a 2-a și nu numai (din cele 8), reprezentanții statului au avut o prestație EXTREM DE PENIBILĂ, fiind TOTAL INCAPABILI să răspundă coerent întrebărilor perfect legitime adresate de cei prezenți în sală.

Nota generală desprinsă din întreaga desfășurare a ”dezbaterii” care a durat 4 ore, a fost extrem de clară în sensul că pe de o parte reprezentanții autorităților române nu au urmărit NIMIC ALTCEVA DECÂT SĂ BIFEZE ABSOLUT FORMAL această pseudo-dezbatere publică, ținută STRICT pentru a nu putea fi acuzați că nu au îndeplinit și această condiție legală, iar pe de altă parte, INFINIT MAI PERICULOS, recunoscând cu toții în mod tacit un lucru EXTREM, EXTEM DE GRAV – anume că acest proiect de lege prin care se dorește implementarea în România a cărților de identitate electronice (cu cip), este impus din afara țării, de forțe străine interesului național – așa cum reiese evident din ultima parte (de la min.20 al părții a 7-a din cele 8) a circului denumit ”Dezbatere Publică” din acea zi.

A consemnat de la fața locului,

Cristian Nicolae Bucuroiu

redactor șef la

romanortodox.info

 

Iată MATERIALUL INTEGRAL filmat în data de 26 iulie la sediul Centrului Cultural al M.A.I. din str. Mihai Vodă 17, Bucuresti în cadrul Dezbaterii publice privind noile acte de identitate:

Partea 1 din 8:

Partea 2 din 8:

Partea 3 din 8:

Partea 4 din 8:

Partea 5 din 8:

Partea 6 din 8:

Partea 7 din 8 – (Mihai Spirache – de la min. 20):

Partea 8 din 8: