”Spuneți oamenilor să nu ia vaccinul și să se pregatească! Toate țările vestice și europene vor implementarea cât mai rapidă a vaccinului. Fără vaccin nu vom avea acces la locul de muncă, asistență medicală, educație, magazine, bănci. Bancile vor intra în colaps în curand și banii cash vor fi retrași de pe piață. Cine are salariul sau pensia pe card ori bani în cont vor pierde accesul la bani, la fel ca în Grecia. Băncile se vor închide peste noapte. Să-și plătească fiecare taxa la stat pe câțiva ani înainte pentru casă, apartament, pământ dacă vor să le mai aibă pe viitor. Să-și facă stocuri de apă, mâncare, medicamente, haine groase de iarnă, etc. Fără vaccin nu știu dacă vom mai avea drept nu doar la transport public sau international, dar posibil nici să ieșim din casă în curând. Cine are casă la țară să-și curețe fântânile. Cu cât începeți să vă pregătiți mai devreme, cu atât mai bine pentru toți.”

Dr. Adrian Cacovean

.

nota mea:

Folosesc presa să înșele, să mintă și să sperie oamenii. Nu vă speriați că vor veni cu armata să vă vaccineze, nu vor forța, vor să intimideze populația și majoritatea fiind slabi și neînțelegând bine problemele vor accepta și vor fii înșelați.

Vor marginaliza și vor hărțui psihic oamenii ca să accepte vaccinarea cu nanocip.

Cei care sunt în sistem și legați cu inima de bunurile materiale vor fi primii care vor accepta.

Lepădare de sine, pocăință sinceră căci altfel ne pierdem sufletele.

___________

Sursa – https://ganduridinortodoxieweb.wordpress.com/2020/11/05/spuneti-oamenilor-sa-nu-ia-vaccinul-si-sa-se-pregateasca/?fbclid=IwAR2jxduUmYWX9fGp9snSRmirNG1Ztn-ML6rODstWLwC1zVdZ8H2dOd1Fldo

 

 

 

.