Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului

Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punct. Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă. De la bun început, trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast al Germaniei, care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, conduse de Germania.

În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fără a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.

Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.

Elementele aplicării acestui plan sunt:

– Promovarea neoliberalismului economic in favoarea supranaționalelor.

– Promovarea progresismului, a neomarxismului și a societății deschise în dauna creștinismului și a naționalismului.

– Anihilarea PÂNĂ LA DISTRUGERE a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.

– Decredibilizare și atacarea clerului și a bisericii de orice cult.

– Scoaterea din joc și distrugerea politicienilor naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor – în România, de exemplu, de fapte de corupție, – și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.

În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu PROGRESISMUL, NEOMARXISMUL și SOCIETATEA DESCHISĂ.

Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine: Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud. Sunt vizate și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia sau direct Independența dacă sunt deja autonome.

În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă  – Republica Transilvania – dar nu numai, pentru că există o parte a planului și pentru Moldova și Dobrogea, despre care de asemenea o să vorbesc. Vârful de lance este deci Klaus Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.

În toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta. Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.

Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:

La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean german – repet, un cetățean, nu etnic german –, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.

M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește. În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.

Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați aceast articol și direcționați-l astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.

Dumnezeu Să ajute România, Dumnezeu Să-i ajute pe români!

                                                                                                                                                                                                       Gelu VIȘAN

.

                          Notă importantă „Justițiarul”

Deutschland über alles! Se pregăteşte temeinic instalarea ca primar în Timişoara a unui neamţ, însă a unuia get-beget, promovat în calitate de candidat al USR. E vorba de un tânăr şcolit bine de tot în universităţi occidentale fabricante de poltruci de genul celor școliți pe vremuri la Frunze şi Ştefan Gheorghiu sau acum la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA): „Dominic Samuel Fritz s-a născut în 1983 la Lörrach, Germania, într-o familie cu 8 copii. Activează de peste 10 ani în administrația publică germană, în domeniul diplomației și cooperării internaționale. În prezent, lucrează ca șef de cabinet pentru fostul președinte al Germaniei, fostul director FMI și actualul înalt diplomat la ONU, Horst Köhler. (…) Dominic este timișorean de suflet încă din 2003, când a lucrat timp de un an, ca voluntar al Federației Caritas, la o casă de copii din oraș. În 2006, la un stagiu în cadrul Fundației Pentru Voi din Timișoara, a înființat primul program de mentoring pentru adulți cu dizabilități intelectuale din România. (…) Pentru contribuţia sa la viaţa comunităţii a fost distins de către Primăria Municipiului Timişoara cu Diploma de Excelenţă în 2014. Lucrează la Berlin, dar din 2015 deține o a doua locuință în Timișoara.” (http://tvr3.tvr.ro/dominic-samuel-fritz-neamtul-pentru-care-timisoara-e-acasa_24556.html)

Dominic Samuel Fritz, după nume pare mai mult khazar, decât neamț, iar la USR e plin de evrei khazari urmași ai bolșevicilor veniți în România pe tancurile rusești și oploșiți aici!

Citiți și promovarea excesivă pe care o face pentru Dominic Samuel Fritz soroșista Brîndușa Armanca la Radio Europa Liberă prin articolul intitulat Dominic Samuel Fritz: „Eu nu candidez pentru că sunt neamț, ci pentru că iubesc Timișoara”.

Vizionați și videoclipul cu intenția lui Dominic Samuel Fritz de a candida la primăria Timișoarei:

La Timișoara orientarea filogermană a fost pregătită din timp, culmea chiar de Robu, viitoarea victimă a nemților:

Tradițiile altora importate la Timișoara și Robu dracilor

Timișoara serbează centenarul Marii Uniri în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români

După modelul Alba Iulia, și Timișoara scoate gărzile criminalilor habsburgi la defilare

Ca să înțelegeți cât mai bine că România este condusă de alogeni care doresc dezmembrarea țării și derulează programul propagandei germane sau aplică planurile colonializării cu alte popoare a teritorului României, vă invităm să citiți și următoarele materiale:

Hienele germane și coioții români

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși, așa ca Siegfried Mureșan

Klaus Werner Iohannis și dezmembrarea României „pas cu pas”

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

________________

Sursa – https://www.justitiarul.ro/timisoara-un-punct-al-planului-de-secesiune-primarul-nicolae-robu-va-fi-inlocuit-cu-dominic-samuel-fritz-un-activist-progresist-cu-cetatenie-germana/