Să cerem organizarea unei dezbateri publice reale! Subiectul este MULT prea important !

„Dragi colegi,
Iată un nou ordin comun, al MS si Min Educatiei, CARE IMPLEMENTEAZA VACCINAREA ELEVILOR IN SITUATII EPIDEMIOLOGICE SPECIALE DE CATRE MEDICUL SCOLAR, IN CADRUL UNITATII SCOLARE!
Este un fel de vaccinare obligatorie anti-Covid  introdusă pe ușa din spate.
Ordinul a fost  postat pe site-ul Ministerului Sănătății pe 31 august, cu termen de depunere a sugestiilor 10 zile de la data postării, deci până în 10 septembrie, pe adresa: propuneri@ms.ro.
Ordinul are 115 pagini, nu e ușor de citit, dar puteți folosi un mic truc: Pentru a găsi mai ușor în text anumite cuvinte, sintagme, folosiți funcția Ctrl F.  Faceți o căutare pe cuvântul „vaccin” și veți găsi 39 de mențiuni ale acestui cuvânt.
La art. 5.2 si art. 6 apare ca atribuție a medicului școlar efectuarea vaccinărilor în situații epidemiologice speciale.
Vă invit să citiți și să trimiteți comentarii la respectiva adresa de e-mail!
Cel mai important lucru este să cerem organizarea unei dezbateri publice reale. Subiectul este mult prea important !
La precedenta dezbatere, referitor la lista bolilor infectocontagioase, funcționarii Ministerului Sănătății au spus că sunt la prima lor dezbatere online și nu au avut experiența (dorința/bunăvoința) să organizeze o dezbatere reală. Au invocat limita de timp de 50 minute a platformei Cisco Webex folosită de ei.
Acum Ministerul Sănătății nu mai e la prima dezbatere online, au căpătat experiență și își pot upgrada platforma pentru dezbateri mai lungi.
Dr. Anca Nițulescu”
.
.
.
.
.
.
.
.