Articole științifice pe tema bolilor autoimune declanșate de vaccinuri

Autoimmune Disease

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0896841114000675

https://pdfs.semanticscholar.org/cb8c/b10bad6ce8f99fbe85f245a93cd13b9facbc.pdf

Dovada clară a modului grav în care a dezinformat populația în anul 2017 ministrul Sănătății din acel an, dl senator Florian Bodog, în încercarea de „a face campanie” legiferării vaccinării obligatorii:

http://www.ziare.com/social/epidemie-rujeola/medicii-de-familie-il-contrazic-cu-date-certe-pe-ministrul-bodog-care-a-anuntat-cifre-incorecte-despre-rata-de-vaccinare-1476996

Evoluția bolilor înainte de vaccinare, prezentată de dr Kurt Perkins din SUA

 

Prof. Luc Montagnier (Laureat al Premiului Nobel pentru Medicină) – despre riscurile impunerii vaccinării obligatorii:

https://www.activenews.ro/stiri/Luc-Montagnier-si-legea-vaccinarii-obligatorii-147785

Apel la Rațiune

http://pro-decizii-informate.ro/prof-montagnier-si-prof-joyeux-11-vaccinuri-apel-urgent-catre-personalul-si-profesionistii-din-domeniul-sanatatii/

Transcript pétition Montagnier / Joyeux

Corupția din industria vaccinurilor versus „siguranța” vaccinurilor

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption. Part 1 of 7.

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption—Part 2 of 7

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption—Part 3 of 7.

The Vaccine Program: Betrayal of Public Trust & Institutional Corruption—Part 6 of 7.

Congress Receives Vaccine Safety Project Details Including Actions Needed for Sound Science and Transparency

 

Un exemplu al modului în care marile companii farmaceutice „respectă” legile și, în activitățile lor zilnice, pun pe primul loc „binele” și „sănătatea” noastră în dauna „sănătății” lor financiare. Un mic exemplu că putem avea „încredere” în corectitudinea și responsabilitatea acestor mari companii farmaceutice care produc vaccinuri, nu?

În cazul legiferării vaccinării obligatorii, întreaga populație a României (copii și adulți deopotrivă) ar urma să fie „legată” de mâini și de picioare și lăsată de către Statul Român la totala discreție a companiilor farmaceutice care produc și vaccinuri!

Ce om rațional, responsabil și onest își dorește așa ceva?

http://www.zf.ro/business-international/izbucnit-razboi-total-scena-politica-grecia-cauza-scandalului-scufunda-producatorul-elvetian-medicamente-novartis-multinationala-acuzata-ar-mituit-doctori-functionari-publici-politicieni-top-grecia-17026426

http://m.romanialibera.ro/international/grecia-scandal-de-coruptie-la-nivel-inalt-oficiali-acuzati-ca-au-luat-mita-de-la-novartis-710129

Un alt exemplu: Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline (unul dintre marii producători de vaccinuri) a fost amendat în anul 2012 cu 3 miliarde de dolari (1,9 miliarde de lire sterline) după ce a admis că a oferit mită medicilor și a încurajat prescrierea de antidepresive nocive pentru copii (din „grijă” față de copii, nu-i așa?).

De asemenea, acest grup farmaceutic este acuzat că nu a raportat problemele de siguranță (depistate în urma efectuării testelor de siguranță) pentru medicamentul Avandia (medicament pentru diabet). Plata amenzii de 3 miliarde de dolari nu a reprezentat o problemă pentru GSK din moment ce, numai din vânzarea medicamentului Avandia, cifra de afaceri înregistrată până în iulie 2012 a fost de 10,4 miliarde de dolari.

Așadar, deși această situație demonstrează care este mentalitatea ce guvernează acest business, noi ar trebui să credem că în ceea ce privește sectorul vaccinurilor pe care le produc, marile companii farmaceutice pun pe primul loc „siguranța” copiilor noștri în dauna maximizării profitului lor obținut anual pe segmentul dedicat vaccinurilor?

https://www.theguardian.com/business/2012/jul/03/glaxosmithkline-fined-bribing-doctors-pharmaceuticals

 

Despre teoreticul termen „imunitate de turmă/de grup”

„La 20 octombrie 2011, copiii (0 -14 ani) deţin o pondere de 15,9% în totalul populaţiei stabile, populaţia tânără (15 – 24 ani) reprezintă 12,3%, persoanele mature (25 – 64 ani) formează majoritatea (55,7%), iar persoanele în vârstă de 65 ani şi peste reprezintă 16,1% din total. Persoanele în vârstă de 85 ani şi peste deţin o pondere de 1,3% în totalul populaţiei stabile”.  Sursa : http://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2013/07/REZULTATE-DEFINITIVE-RPL_2011.pdf

Asadar, in anul 2011 peste 70% din populatie (mai exact, 71,8%) a fost reprezentata de populatia cu varsta mai mare de 25 de ani.

„Medicii epidemiologi avertizează: „bolile copilăriei” nu rămân în copilărie, iar adulții ar trebui să se revaccineze la fiecare zece ani”. Sursa : https://www.libertatea.ro/stiri/medicii-epidemiologi-avertizeaza-bolile-copilariei-nu-raman-in-copilarie-iar-adultii-ar-trebui-sa-se-revaccineze-la-fiecare-zece-ani-2837224

Asadar, OMS solicita ca populatia adulta sa fie revaccinata o data la 10 ani „pentru ca riscul aparitiei acestor „boli ale copilariei” poate sa se manifeste si la populatia adulta care si-a pierdut acea protectie post-vaccinala pe care a dobandit-o in copilarie”, conform prof. univ. Doina Azoicai,  presedintele Societatii Romane de Epidemiologie.

Va rog sa stam „stramb” si sa judecam drept! In Romania de zeci si zeci de ani vaccinarea in masa s-a efectuat pana la varsta de 14 ani. Dupa cum aflam chiar de la epidemiologi si de la OMS, protectia asigurata (cel putin la nivel teoretic) de vaccinuri este de cel mult 10 ani.

In aceste conditii, tinand cont si de apelul lansat de catre OMS, este evident faptul ca incepand cu varsta de 25 de ani adultii nu mai au niciun fel de protectie de la vaccinurile care le-au fost administrate in copilarie.

In prezent ni se comunica (de la inaltimea diverselor niveluri decizionale medicale) ca in lipsa unei acoperiri vaccinale de 95% la nivelul populatiei, suntem permanent amenintati de epidemii la nivelul tarii sau de pandemii la nivel global si de aceea trebuie impusa prin lege vaccinarea obligatorie.

Tinand cont de datele si informatiile prezentate mai sus reiese ca in anul 2011, daca ar fi fost vaccinati integral toti copiii din Romania in ultimii 24 de ani, atunci acoperirea vaccinala la nivelul tarii ar fi fost de maxim 28,2% (cat reprezenta populatia cu varsta cuprinsa intre 0 si 24 de ani), mult sub nivelul de 95% la nivelul populatiei stipulat de OMS drept prag sub care suntem permanent in pericol sa fim loviti de diverse epidemii mortale.

De ce ar fi fost in anul 2011 acoperirea vaccinala, la nivelul intregii tari, de numai 28,2% daca toti copiii din ultimii 24 de ani ar fi fost 100% vaccinati? Deoarece, dupa cum ne comunica chiar OMS si epidemiologii, adultii cu varsta de peste 25 de ani (adica 71,8% din populatia Romaniei la nivelul anului 2011) nu mai aveau (si nici in prezent nu au) niciun fel de protectie de la vaccinurile care le-au fost administrate (daca le-au fost administrate) in copilarie.

De zeci si zeci de ani majoritatea covarsitoare a populatiei Romaniei nu mai are niciun fel de protectie de la vaccinurile inoculate in copilarie. Cum se explica faptul ca, de exemplu, cel putin in ultimii 30 de ani (desi gradul de acoperire vaccinala REAL la nivelul intregii populatii nu este nici macar de 40%), epidemiile cu care suntem amenintati in prezent nu au amenintat si nu au ucis in numar mare cetatenii Romaniei?

De zeci si zeci de ani virusurile nu stiau ca la nivelul Romaniei (similar cu situatia existenta in majoritatea covarsitoare a tarilor de pe glob) nu avem nici macar un grad de acoperire vaccinala de 40% la nivelul populatiei?

Au aflat virusurile ca de zeci si zeci de ani ar fi putut sa ne puna in pericol de moarte (din cauza gradului de acoperire vaccinala extrem de redus la nivelul populatiei) doar dupa ce s-a lansat in spatiul public ideea infioratoare a impunerii vaccinarii obligatorii pentru copiii si adultii din Romania?

In aceste conditii va rog sa cautati si dvs raspunsul la urmatoarea intrebare : despre ce fel de „imunitate de turma/de grup” ne vorbesc autoritatile medicale atunci cand, in numele acestei teorii a imunitatii de turma/de grup, se incearca sa se justifice impunerea vaccinarii obligatorii?

De zeci si zeci de ani nu a existat nicio „imunitate de turma/de grup” nici in Romania si nici in majoritatea tarilor de pe glob ca urmare a gradului REAL de acoperire vaccinala extrem de redus la nivelul intregii populatii!

Cum se explica faptul ca, in ciuda inexistentei de zeci si zeci de ani a „imunitatii de turma/de grup”, Umanitatea nu a fost exterminata asa cum suntem amenintati periodic in prezent ca se va intampla daca nu ne lasam cu totii vaccinati obligatoriu?

Ce putem spune, in mod rational si tinand cont de toate aceste informatii, despre conceptul teoretic de „imunitate de turma/de grup” din moment ce realitatea ultimilor zeci de ani infirma existenta in realitate a acestui concept pur teoretic?

 

Zeci de mii de români mor anual cu zile în România

https://stirileprotv.ro/stiri/social/eurostat-50-de-mii-de-oameni-mor-anual-in-romania-din-cauza-hibelor-din-sistemul-de-sanatate-desi-pot-fi-salvati.html

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/comisar-european-23-000-de-romani-mor-anual-din-cauza-poluarii-883173

Zecile de mii de oameni care mor ANUAL cu zile in Romania sunt ignorati de factorii decidenti care vor sa ne vaccineze obligatoriu deoarece, in mod evident, aceste decese nu-i intereseaza.

De ce nu provoaca aceste zeci de mii de decese ANUALE o „revolta” si o „grija” fata de copiii nostri de zeci de mii de ori mai mare decat „revolta” si „grija” fata de copiii nostri pe care le invoca cei care sustin legiferarea vaccinarii obligatorii?

Din pacate raspunsul este evident : cat timp nu exista „vaccin” care sa poata fi comercializat si injectat in populatie (pentru a combate efectele deseori mortale ale gravelor probleme, lipsuri si deficiente din sistemul sanitar sau pentru a combate efectele poluarii) aceste zeci de mii de decese anuale nu prezinta interes pentru cei care, din „grija” fata de noi, sustin cu fanatism sa fie legiferata vaccinarea obligatorie.

Ce om rational si onest, care tine cont de informatiile prezentate mai sus, ar putea sa creada o asemenea alegatie venita din partea celor care sustin impunerea vaccinarii obligatorii?

 

Sper ca aceste informații să ajungă și la un număr cât mai mare de factori decidenți, din diverse structuri ale Statului Român.

Dupa ce veți lua cunoștință de informațiile prezentate mai sus, sper că va fi clar pentru fiecare dintre dvs faptul că legiferarea vaccinării obligatorii ar constitui un real ATENTAT la adresa sănătății publice și a securității naționale a României.

Această afirmație are drept fundament faptul că, în cazul în care ar fi legiferată vaccinarea obligatorie, copiii și adulții din România ar urma să fie injectați obligatoriu cu o mulțime de vaccinuri pentru a căror siguranță (din motive lesne de înțeles pentru orice persoană rațională care citește cu atenție prospectele) companiile farmaceutice care le produc refuză să își asume în scris răspunderea legală.

Siguranța națională a României nu poate fi asigurată prin impunerea vaccinării obligatorii, în schimb siguranța națională a României este legată/afectată de siguranța/lipsa de siguranță a multitudinii de vaccinuri care este înoculată populației României cu acordul liber exprimat al acesteia.

Sper ca un număr cât mai mare dintre dvs veți ține cont de faptul că, după cum ne spune chiar dl dr Jean-François Saluzzo (Director de Producție a vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur, Şef al proiectului Cercetării & Dezvoltării vaccinurilor anti-Sida și anti-SARS și Consultant pentru OMS) , „accidente au fost și vor mai fi” deoarece vaccinurile sunt produse biologice care implică uriașe riscuri de contaminare din cauza compoziției lor.

Informațiile comunicate de către dl dr Saluzzo le-ați auzit în prima parte a acestui apel.

Iar atunci când va avea loc un asemenea accident, dacă ar fi legiferată vaccinarea obligatorie (în condițiile în care companiile farmaceutice care produc vaccinuri nu își asumă în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri), CINE și CUM va răspunde în România?

Iar celor afectați sau uciși ca urmare a producerii unui asemenea accident, în condițiile în care ar fi obligați de către Statul Român (prin „incoruptibilii” săi reprezentanți) să se lase vaccinati spre „binele” lor, CINE și CUM le va reda sănătatea sau viața?

Dar structurile de securitate ale României ce ar avea de spus într-un asemenea caz?

Care va fi impactul asupra încrederii populației (deja extrem de precară din cauza experiențelor trăite de noi toți în ultimii 30 de ani) în buna credință și în rațiunea și responsabilitatea factorilor decidenți din România ?

Cum va reactiona populația României (dacă ar fi legiferată vaccinarea obligatorie) atunci când, în urma unui accident ce ar avea repercursiuni la nivelul întregii țări (fiind cu toții vaccinați obligatoriu de către stat și nu de către companiile farmaceutice), companiile farmaceutice ne vor transmite „sincere regrete” și ne vor spune că nu au nicio vină deoarece, după cum reiese chiar din prospectele oficiale ale vaccinurilor, ele ne-au avertizat că propriile lor vaccinuri implică RISCURI deloc mici și, drept consecință, nu sunt sigure?

Cât timp suntem Oameni și prețuim Rațiunea, Responsabilitatea profesională și Onestitatea, este firesc să respectăm cu sfințenie un principiu simplu și sănătos :

ACOLO UNDE EXISTĂ RISC TREBUIE SĂ EXISTE ÎNTOTDEAUNA DREPTUL LA LIBERĂ ALEGERE !

Dacă se poate, vă rog să aveți amabilitatea de a citi și a transmite mai departe și celelalte articole de pe acest blog, articole în care am încercat să prezint cât mai multe informații oficiale pe care Ministerul Sănătății „uită” să le comunice cetățenilor și legiuitorilor din România :

Vă mulțumesc!

Cu respect și cu sinceră recunoștință pentru toți cei care vă implicați alături de noi în această luptă,

Stoian George-Daniel

E-mail: george.stoian@gmail.com

______________

Sursa –

Va rog, de dragul sanatatii si a vietii dvs si a celor dragi dvs, INFORMATI-VA, IMPLICATI-VA SI TRANSMITETI MAI DEPARTE! (PARTEA A II-A)

Publicat de Stoian George-Daniel

Sunt un om ca toti oamenii, cu bune și cu rele. Cu toate acestea, ma număr printre cei care au învățat, pe calea cea mai grea cu putință, cât de mare este prețul pe care îl plătim atunci când avem o încredere oarbă în specialiști și experți, lăsîndu-i să gândească și să ia decizii în locul nostru, decizii pe care noi trebuie să le luăm și nu ei. O asemenea încredere oarbă ne costă, nu de puține ori, viața celor dragi nouă.