https://www.youtube.com/watch?v=pqvZ2IUcf4s

Conform cititoarei Corina., Patriarhul Kiril a afirmat in ziua de Paste la un spital de copii „min. 0.31 – de aceea din toata inima rugati-va si cereti lui Dumnezeu ajutor, eu stiu ca aici sunt si crestini si musulmani si fiecare se roaga unuia si aceluiasi Dumnezeu – Creatorul, si drept raspuns noi primim un ajutor dumnezeiesc real”

Iata si o prezentare mai ampla facuta de cititoarea Aliona:

La sărbătoarea Paştelui, 16 aprilie 2017, patr. Chiril a vizitat Spitalul Clinic pentru copii din Moscova. În timpul discursului său, acest şovăielnic a renunţat la Prea Sfânta Treime, când a afirmat că creştinii şi musulmanii se roagă aceluiaşi Dumnezeu.
Salută apoi copii, părinţii şi personalul din spital şi face următoarea afirmaţie (care se repetă pentru a fi înţeleasă ): „de aceea, din toată inima rugaţi-vă, cereţi-i lui Dumnezeu ajutor. Eu ştiu că aici sunt şi creştini şi musulmani; fiecare se adresează unuia şi aceluiaşi Dumnezeu, Creatorul. Şi ca răspuns primim ajutorul Domnului.”
Musulmanii nu cred în Prea Sfânta Treime, cum nici în Hristos, ca Fiul lui Dumnezeu. Ei cred în Allah. Şovăielnicul Chiril a egalat/echivalat pe Allah cu Prea Sfânta Treime şi prin aceasta s-a lepădat de Adevăratul Dumnezeu. El a făcut aceasta public şi deschis, pentru toată lumea, cum este şi discursul lui, plasat pe site-ul oficial al patriarhiei.

_________________

Sursa – http://ortodoxinfo.ro/2017/05/17/video-hula-patriarhului-kiril-crestinii-si-musulmanii-se-roaga-unuia-si-aceluiasi-dumnezeu/