.
Vine o epidemie, care va mătura lumea întreagă! Aspirator!

Vine o înfricoşătoare epidemie de la Răsărit!

Ascultați în limba greacă și citiți în traducere românească ce a spus Mitropolitul Augustin despre marea epidemie care vine.
Auziți glasul lui profetic, prevăzând epidemia înainte cu destui ani. (Min. 32:40)
De semnalat că mitropolitul a adormit în Domnul în anul 2010.

.

 „Suntem în pericol ca persoane.
Suntem în pericol din cauza epidemiei.
Ah, epidemia! Oh, oh, oh! Vine! Vine! Vine! Vine!
Vine epidemia! Nu o gripă, ca gripușoara asta, de cazi la pat, ci – potrivit Apocalipsei, vine epidemia cu un ciudat nume de boală, care îi va extermina, îi va umili pe doctori, va umili farmaciile, pe toate. Aspirator! Ce să ne facă Dumnezeu?! Rugăciune nu facem! Sfânta Scriptură nu citim! Curvii și adultere şi divorțuri şi necurății! Viermi murdari şi necurați! Vine epidemia care va mătura lumea întreagă! Aspirator! Şi precum în Primul Război Mondial a venit gripa aceea care a măturat Atena întreagă şi mii au căzut şi au murit, aşa vine din Răsărit o epidemie înfricoşătoare!
Suntem în pericol, frații mei!
Doamne, miluiește! Să cădem în genunchi, la arme, pe rugăciune!

.
Demn de semnalat, că pururea pomenitul mitropolit a prevăzut nu numai că va veni epidemia, înaintea căreia ştiința va fi cu desăvârşire neputincioasă, ci şi faptul că va avea un nume ciudat (neobişnuit, curios –n.tr.) şi va veni de la Răsărit, după cum într-adevăr a venit coronavirusul, din China!

Terapia, pe care o recomandă mitropolitul pentru epidemie, este una singură: Pocăința şi oprirea de la păcate!

Traducere: http://acvila30.ro/

____________

Sursa – https://cugeteortodoxe.wordpress.com/2020/04/10/vine-o-epidemie-care-va-matura-lumea-intreaga-aspirator-cutremuratoarea-profetie-a-mitropolitului-augustin-de-florina-despre-coronavirus/