Virusologul premiat Dr. Sucharit Bhakdi ne recomandă aproape plângând să NU ne facem acest cadou de Crăciun, să nu ne autocondamnăm la moarte.

Dr. Sucharit Bhakdi: “Prin vaccin se inoculează însăși gena virusului CV19, ucigându-ne limfocitele, adică exact acele celule care luptă cu virușii, anulându-ne practic sistemul imunitar… De acum încolo putem spune “la revedere” vieții pentru că nu vom mai avea cu ce sa luptăm împotriva virusurilor. Fără limfocite este imposibil! Prin vaccin ni se implantează direct sămânța bolilor auto-imune.”

Dr. Sucharit Bhakdi, explică de ce se grăbește vaccinarea anti Covid19 și apreciază “evenimentul” ca fiind cel mai mare experiment medical din lume efectuat pe glob din istoria omenirii. Dr.Bhakdi: “Cei care au dat acordul intrării pe piață a acestor vaccinuri sunt criminali. (…)

Omenirea a fost transformată într-un experiment aplicat animalelor de laborator. Toți suntem transformați în animale și asta este extrem de scandalos.”

Dr. Bhakdi: Cum poți inventa un vaccin împotriva unui virus pe care nu-l cunoști, nu l-ai izolat?

Este foarte grav că dr. Fauci nu înțelege sau habar nu are despre astfel de probleme.” Dr.Bhakdi a publicat o carte despre virusuri şi vaccinuri, convins fiind că o persoană posesoare a unui intelect mediu, dacă citește 2 capitole din cartea sa ar știi mult mai multă virusologie decât dr. Fauci. Este de asemenea șocat că întreaga populație a lumii e obligată la vaccinare deși rata de vindecare fără vaccin este uriașă: 99.7%, adică una mai mare decât cea declarată de firmele producătoare de vaccinuri!!! Îl intrigă faptul că împotriva gripei există un tratament medicamentos ieftin, diferit de cel lăudat de “specialiștii” din media și Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), dar se aplică numai rețeta scumpă a acestora, lipsită de eficiență medical.

________________

Sursa VIDEO: >> https://bit.ly/3bCWTdR

 

 

.

CĂUTAȚI ORICE CUVÂNT ORI EXPRESIE CARE VĂ INTERESEAZĂ DIN ACEST SIT, TASTÂNDU-L ÎN SECȚIUNEA ”CĂUTARE” DIN PARTEA DREAPTĂ-SUS, APOI APĂSAȚI TASTA ENTER DIN TASTATURA DVS.

DOAMNE AJUTĂ!

.