https://www.youtube.com/watch?v=Fz5z126qliY&feature=emb_title

.

Scandal în Camera Deputaților din Parlamentul Italian, după ce deputatul Vittorio Sgarbi a declarat în plen că numerele victimelor vehiculate oficial sunt „false și au menirea de a-i teroriza pe italieni”.
.
Discursul a avut loc pe 24 Aprilie cu ocazia dezbaterilor asupra decretului lege „Tratament Italia”.
.
„Să spunem adevărul, în contra ipocriziei și minciunii, împotriva numerelor false care sunt vehiculate pentru a-i teroriza pe italieni. Cei 25.000 de morți (declarați de covid-19 – n.r) au decedat de infarct, de cancer, să nu-i folosim pentru a umili Italia, pentru a le da cetățenilor informații false”, a tunat parlamentarul Alianței de Centru, o formațiune de centru dreapta.
.
„Se spune că au murit în Italia 25.000 de oameni de coronavirus: nu e adevărat, e un mod de a-i teroriza pe italieni și a impune o dictatură a consensului”, a continuat deputatul.
.
„Datele Institutului Superior de Sănătate arată că 96,3% dintre victime sunt morți din cauza altor comorbidități”, a explodat el.
.
Sgarbi, un reputat critic de artă, a mai spus că nu se pot impune măsuri uniforme peste tot în condițiile în care răspândirea virusului nu a fost aceeași.
.
La această oră, autoritățile italiene dau peste 26.000 de persoane ca victime ale covid-19.
.
__________
Sursa – (ATENȚIE!!! – ACEST SIT ETE ECUMENIST !) – https://www.activenews.ro/externe/Vittorio-Sgarbi-deputat-italian-96-3-din-cei-declarati-morti-de-covid-in-Italia-nu-au-murit-din-cauza-Coronavirusului-161385