DUMINICĂ – 12 IULIE – 18:00 – LA GUVERN – ÎN STRADĂ ÎMPOTRIVA DICTATURII MEDICALE VOTATĂ DE #PENALI
Legea carantinei urmează să fie dezbătută luni!

Avocatul Gheorghe Piperea, Ong-ul OCHR, Avocatul Dan MV Chitic, Dr. Răzvan Constantinescu, inginerul Pompiliu Diplan, regizorul și publicistul Iulian Capsali, Cezar Ionascu, jurnalista independentă Iosefina Pascal și-au anunțat prezența la protestul de duminică. Lista este deschisă și continuă să se updateze cu cei care-și anunță participarea.

Aceasta este cea mai gravă lege din istoria României, fără precedent în Uniunea Europeană și nu are voie să existe în niciun stat democratic! Textul de lege încalcă flagrant Constituția și toate drepturile firești ale cetățenilor pe termen nelimitat. Oamenii lucizi din această țară au datoria oprească acest abuz şi această curbă terifiantă către un regim de care, în 1989, oamenii s-au luptat zile întregi să scape.

Textul complet de lege poate fi consultat aici – http://cdep.ro/pls/proiecte/docs/2020/cd418_20.pdf iar mai jos sunt menționate cele mai importante extrase care atacă fără precedent drepturile cetățenești ale oricărei persoane suspectate de a fi infectată cu orice agent patogen, fie el COVID sau alt microorganism.

1. Orice epidemie se poate institui, oricând, de către OMS sau Guvern, fără a se lua în calcul date și statistici medicale ci speculații similare cu cele prin care s-a instituit starea de urgență în România la recomandarea OMS-ului, fără a se fi întrunit condițiile de declarare a unei epidemii.

2. Prin aceasă abominație, părinții pot fi scoși din schemă de către stat!
Legea permite separarea forțată a membrilor familiei în cazul unei epidemii cu orice microorganism considerat patogen, nu doar COVID-19 prin decizie motivată a Direcției de Sănătate Publică pentru fiecare persoană identificată. Membrii familei pot fi separați: copii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoane cu handicap de aparținători și plasate în grija statului o săptămâna, două, sau câte consideră statul că sunt necesare. De asemenea, cei carantinați, riscă să fie îndopați cu medicamente care pot avea reacții adverse severe chiar dacă sunt sănătoși și nu prezintă simptome de boală. Mulți nu vor ști cum să refuze tratamente nocive care le pot debilita organismul pentru totdeauna.

3. Statul îți confiscă lucrurile pe termen incert. Bunurile suspecte de a fi contaminate, sunt carantinate până la decontaminare sau distrugere, după caz, conform prevederilor legale in vigoare. Decizia de carantinare este un act administrativ și va fi comunicată persoanei al cărui bun se carantinează. Procedura de aplicare a măsurii de carantinare a bunurilor se stabilește prin ordin al Ministrului Sănătății.

Doar NOI mai putem opri această oroare legislativă pe care o șleahtă de interlopi cu cravată vor să o aplice în România transformându-ne în cobai umani la cheremul OMS-ului, a unui Guvern și a unui Parlament care mustește de corupție și infractori. Fără masă critică în stradă, nu va exista nicio presiune suficient de puternică astfel încât să oprim penalii care trimit românii într-un Auschwitz modern.

#LAPUȘCĂRIE cu PSD, PNL și cu toate rotițele acestui sistem bolnav care pregătește detenția sanitară pentru toată lumea! Nu avem voie să lăsăm o mână de #INFRACTORI să arunce România într-o distopie așa cum n-au visat nici comuniștii!
Mai mult aici: https://tinyurl.com/penaliilapuscarie

DISTRIBUIE – VINO – DUMINICĂ – 12 IULIE – 18:00 – LA GUVERN – ÎN PIAȚA VICTORIEI!

________________

Sursa –

DUMINICĂ – 12 IULIE – 18:00 – LA GUVERN – ÎN STRADĂ ÎMPOTRIVA DICTATURII MEDICALE VOTATĂ DE #PENALI Legea carantinei…

Publicată de Gabriela Naneş pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Gheorghe Piperea
16 ore

Clinicile medicale acreditate, care efectuează teste covid-19, emit frecvent certificate pe care scrie (virus) “Nedetectabil”.
Precizarea standard pe care am văzut-o pe multe astfel de certificate :

“Unul sau mai multe rezultate negative nu exclud posibilitatea infecției cu covid- 19”.

Așadar, este necesară retestarea. Bolnav sau sănătos, există o probabilitate mare ca, după ce ai fost plimbat obligatoriu pe la centrele de testare, de câteva ori, să fii găsit pozitiv.

Autoritățile recunosc nu numai că încă nu înțeleg pe deplin coronavirusul (deși au trecut 6 luni de la inundarea lumii cu știri panicarde despre el), deci că nu știu cu exactitate ce anume se caută prin aceste teste, dar și că testele pozitive au marjă de eroare de 30% (??!!).

Și acum imaginați-vă că, de vinerea viitoare, sunteți incluși în “grupul populațional” decis de comandantul acțiunii ca fiind suspect.
Să zicem că sunteți :

medic, asistent medical, polițist care verifică din două în două ore infectații izolați la domiciliu (lăsând să zburde hoții, proxeneții și brutele care își chinuie familia) sau
magistrați ori
avocați pledanți care își fac veacul prin instanțe, unde vin și infectați, și asimptomatici, și oameni sănătoși sau, în fine,
turiști pe litoralul românesc sau care se întorc din Grecia.

Puteți fi toți incluși în “grupuri populaționale”.
Urmează să fiți testați și, pentru că, la primele 3-4 teste, viurusul e “nedetectabil”, trebuie să așteptați zile sau chiar săptămăni rezultatul.
Ca suspecți de infectare, puteți fi separați de copii (care vor fi duși în orfelinate, că așa vrea Birchall) și de bătrâni, până când vine izbăvitorul test negativ, test care, iată, nu e concludent.
Cum ar fi ca, după 3 săptămâni în așteptarea rezultatului, să mai stați în spital/carantină/izolare încă 3 săptămâni ca să vă “negativitați” printr-un tratament incert/experimental și să aveți conștiința faptului că, în proporție de o treime, erau șanse să nu fi fost infectați?

Poate nu ați aflat – proiectul legii aflat în discuție acum la Parlament nu prevede niciun termen maxim al carantinării și izolării și nici un număr maxim pe an de astfel de măsuri care pot fi luate contra “suspecților”, bolnavi sau nu, imunizați sau nu. În plus, bunurile “suspecților”, mobile sau imobile, pot fi confiscate în vederea carantinării sau chiar a distrugerii.

Nu-i bai, însă. Tot ceea ce vi se întâmplă e pentru siguranța voastră.

___________

Sursa – https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/?__tn__=kC-R&eid=ARA5VZmyGR1jLES6Tj7h2brwJZfHrav3LFxKozi22ii4sBC8qdyks5br_FwYQOR746fMA5QKZM1irjtr&hc_ref=ARQLv_BQWqbWqGewc0qQeaQ2cn9LwAkbAg7q8J8kGNqi3as3AD5Sol-1ykSzi27-qKM&fref=nf&__xts__[0]=68.ARBp81w-Q0aBkr9xEBj0R4kLN47_bjoxQwzlIGB7WCFZk0-mG1G4kOxmeFrSFBe3L1N9LKBLAjV9J7w5NCzKDZTxlUBpPjr98qMnzI3VKwmx99C2tYVpih839JaWd9z3k8Wvev4LaItBeOmaG9pJYC8-N1FAlYbXv0Wti2y20OZBWtUc9JIgQRixsZjIuttEPFNlCWcY0Ajeo5XdqAO3aaxGUs2-u_tQABZ6LD5uzzIyXxl3vgz6PPdF0L7Z5Cm_oILKfnOmGi6d6JngJ-K_hh6uXPTGkbCq-V1w2z54EtNioNi33FwfGH2NsUe_PzAQgmLfl5VRCOwtJtdpObVXS52c5Sb4cLs_5xNihuKPeIS_rawcPYw

 

Imnul României în format pdf

imnul-romaniei-desteapta-te-romane